Paras t-paita miesmuistiin

tunnetila: tykkäys

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

pellava t-paita Stanley & Stella, housut Rosamunde, rannekoru Paja Design*,
aurinkolasit Triwa, laukku Céline, lenkkarit Nike (DefShop)*

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä eilinen asu ilman takkia. Oli nimittäin pakko päästä esittelemään Teille yksi täydellisimmistä t-paidoista ikinä!

Bongasin Lahden reissullani superkivasta Petit St Louis -butiikista Stanley & Stella -brändin pellavaiset t-paidat ja ihastuin. Kaunis pääntie, pienet sievät hihat, hyvä istuvuus ja tukeva materiaali, niistä on nämä ihanuudet tehty.

Ostin näin aluksi yhden valkoisen ja yhden harmaan t-paidan. Kun olen vähän aikaa pitänyt ja pessyt niitä, ja kun näen miten ne pesussa käyttäytyvät, voisin hankkia näitä lisää. Itse asiassa yritin ostaa heti kättelyssä harmaan lisäksi pari valkoista t-paitaa, mutta onnistuin saamaan suositusta valkoisesta paidasta viimeisen kappaleen. Onneksi sain napattua edes nämä kaksi!

Petit St Louis tekee kuulema silloin tällöin keikkoja myös Helsinkiin, joten kanta-asiakkaat voivat tilata tuotteita Lahdesta tänne. Vitsit mikä palvelu! Voisin ihan hyvin tilata heiltä seuraavasta liikkeelle saapuvasta t-paitasatsista itselleni näitä puseroita muutaman lisää.

Kuvat Ida / ida365

0

(4) Kommentit

  1. Heidi V says:

    Hei, mä voisin käydä ostamassa sulle sieltä paidan, saatanpa nimittäin ostaa itsellenikin samanlaisen (jos vaan löytyy kokoani)!

    Olen kyllästynyt halpispaitoihin, jotka menevät käytössä ja pesuissa saman tien huonoiksi. Laadusta voi maksaa.

    1. Nina says:

      Oi ihana Heidi! Minusta nämä ovat laatuunsa nähden ihan edullisiakin, vain 39€/kpl. Palataan asiaan kun t-paidan tarve tulee. <3

  2. merikukka says:

    Täydellinen pääntie! Harmi kun en asu lähellä. Juuri tänä aamuna manasin, ettei taaskaan kaapista löydy siistiä t-paitaa töihin.

    1. Nina says:

      Eikö olekin?! Liikkeessä on niin hyvä palvelu ja reilu meininki, että kannattaa kokeilla josko postittaisivat tuotteet sinulle. Tosin istuvan koon valitseminen sovittamatta on aina vähän hankalaa.. Mutta juu, näiden pääntie on ihan super! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.