Tablettilaukku

tunnetila: tykkäys

 

Image and video hosting by TinyPic

iPadini pääsi näppärästä koostaan huolimatta Suomessa hyvin harvoin käsilaukkuun mukaan. Hankin tabletin läppärin korvikkeeksi junamatkoille ja seminaareihin (iPadilla voi ottaa hyvälaatuisia kuvia ja seminaarimuistiinpanot on helppo kirjoittaa ison näytön avulla muistiin) mutten juuri liikutellut sitä yöpöydän ja sängyn väliä pidempiä matkoja. Syykin oli selvä, kaipailin iPadilleni kunnollista, tukevaa ja pehmustettua laukkua.

Niinä kertoina kun tabletti kulki matkoilla mukanani käärin sen mitä kummallisimpiin virityksiin. Mutta enää ei ole hätää. iPadilleni löytyi ikioma laukku.

Kotimainen, miesten laadukkaista mittatilauskengistä ja tyttöjen ja poikien sneakereistä tunnettu Saint Vacant laajensi vuosi sitten mallistoaan ja sisällytti siihen useita laukkumalleja. Tänä syksynä valikoimasta löytyy myös nahkaiset tablettilaukut.
Ihastuin kauniin väriseen, pehmoista nahkaa olevaan tablettilaukkuun ja onnistuin nappaamaan ennen reissuun lähtöämme mallikappaleen itselleni. Nyt huomasin että syysuutta on ilmestynyt Saint Vacantin nettikauppaan ja myös tämä laukku on saatu myyntiin asti.
Laukun ulkoasu on hieman muuttunut mallikappaleen ja lopullisen tuotteen välillä, mutta pehmoinen nahka ja näppärä malli ovat säilyneet samana.
Laukku on päässyt täällä jo moneen otteeseen tosi toimiin ja se on super kätevä! Laukkuun mahtuu tabletin lisäksi puhelin, kalenteri, rahapussi, pieni kokoontaitettava sateenvarjo ja vaikka mitä muuta. iPadillani on nyt hyvät oltavat mutta läppärilaukku minulta vielä puuttuu. (On puuttunut yli 10 vuotta…)
Onko Teillä vinkkejä mistä löytäisi kivoja laukkuja kannettaville?
0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ilona
  28/09/2012 at 11:16

  Katsopa ainakin alkuun nämä: coolcomputerbags.com ja kolobags.com

  Joskus itsekin etsin sellaista, sitten ostin miniläppärin joka mahtuikin ihan kaikkiin käsilaukkuihini. Nyt olen taas samassa pulassa, kun uusi kannettavani ei yllättäen mahdu yhtään mihinkään…

  • Reply
   Nina
   28/09/2012 at 14:59

   Oho, läppärilaukuille on ihan omat sivustonsa?! Noita kelpaa selailla, kiitos vinkistä Ilona!

 • Reply
  Heidi
  28/09/2012 at 12:44

  Oma läppärini kulkee kokouksiin repussa… mutta kun samassa pitää kuljettaa myös virtajohto… (koneen akku ei kestä pitkiä palavereita…) Joku kiva salkku ois jees…

  Tuo tablettilaukku on tyylikäs!

  • Reply
   Nina
   28/09/2012 at 15:00

   Joo, joku kiva salkku olisi hyvä olla mutta kun ne kaikki tuppaavat olemaan jotenkin ronskin miehekkäitä. Jos löydän hyvän niin vinkkaan myös sinulle. 🙂

 • Reply
  Mikaela
  30/09/2012 at 09:07

  Tuo laukku on hieno. Pientä Suomi-infoa että sitä saa nykyisin myös Helsingin Stockmannilta, basementistä Apple-tuotteiden vierestä.
  Hauskoja hetkia sinne maailmalle, iPadille ja sinulle :).

  • Reply
   Nina
   30/09/2012 at 15:59

   Kiitos Mikaela vinkistä! Kaikki kaunista ja laadukasta iPad-laukkua kaipaavat, suunnistakaa siis Stockalle!

   Kivaa syksyä sinullekin Mikaela! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.