Alkusyksyn suosikkimeikit

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic

Sain juuri ennen New Yorkiin lähtöä Lumenelta paketillisen syksyn uusia meikkejä. Valitsin matkalle mukaani testattavaksi uuden sävyn Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal luomiväreistä sekä yhden Wild Rose Natural huulipunista.

Lumenen pitkäkestoiset hohdeluomivärit ovat ehdottomia suosikkejani kaikista meikeistä joita olen koskaan kokeillut ja myös tämä, sävy 32 Veden välähdys, on aivan upea! Mielestäni kaunis kuparinsävyinen metallinen hohde (luomivärin sävy näyttää kuvassa liian vaalealta) sopii luomille täydellisesti juuri alkavaan syksyyn. Syksyistä alkaa nimittäin olla kohta täälläkin. Lämmintä on vielä rutkasti, huomiseksikin luvattu +26 ja pelkkää aurinkoa, mutta silti syksy on tulossa ja lehdet ovat jo alkaneet pudota puista ja muuttua keltaisiksi. Juuri noihin lämpimiin syyspäiviin hohtoväri on täydellinen!

Wild Rose Natural huulipunista valitsin mukaani sävyn 02 Sheer. Sarjaan kuuluu 12 läpikuultavaa mutta silti väriä antavaa sävyä jotka kaikki samalla hoitavat huulia. Tämän punan kanssa en tarvitse huulirasvaa vaikka normaalisti huuleni kaipaavat kosteutusta jatkuvasti. Puna riittää kosteuttamaan huulia, sitä voi lisäillä varovasti myös ilman peiliä ja se antaa kivaa ilmettä jos ei halua kasvoilleen vahvaa meikkiä.

Molemmat tuotteet ovat minulla käytössä päivittäin ja tykkään niistä todella! Oli muuten hauska kun kerroin Iinalle tykkääväni tuosta 02 sävystä. Iina katsoi minua vähän vinoon ja kertoi että juuri tuo sävy oli ollut sarjasta hänen äitinsä ehdoton suosikki. Hmmmm, toivottavasti tuo kertoo vain siitä että Iinan äidillä on hyvä maku eikä esimerkiksi omasta keski-ikäistymisestäni…
 

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Iina Moukola
  04/10/2012 at 16:13

  Kamalaa, en mä sitä tarkoittanut! 😀 <3

  • Reply
   Nina
   04/10/2012 at 16:24

   Hahahahahah, luotetaan siihen että sun äidillä on hyvä maku. 😀 😀 <3

 • Reply
  kaisailona
  05/10/2012 at 08:49

  Mä taas luin jostain, että nuoret käyttää huulikiiltoa ja aikuisemmat huulipunaa 😉 Ostin siis ensimmäisen huulipunani 32-vuotiaana 🙂 Ihan täydellisesti en myönnä siirtyneeni aikuisten maailmaan, joten ostin Diorin Addict-kiiltohuulipunan. Loistava! Voi levittää ilman peiliä ja ihanan tuntuinen huulilla. Huoleton! Voisinpa koittaa myös tuota Lumenen versiota, ainakin kuvauksesi perusteella muistuttavat toisiaan. Kiitos taas 🙂

  • Reply
   Nina
   07/10/2012 at 01:31

   Ollos hyvä! 🙂

   Mulla on kans ollut joskus noita Diorin kiiltopunia ja tämä Lumene on musta ehkä vielä kivempi. Tai tässä ei ehkä ole niin paljon pigmenttiä mitä niissä mun täyteläisemmän sävyisissä Dioreissani on ollut. Yhtä kaikki, kannattaa kokeilla Lumenea!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.