Väinön oma merkki

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic


Kun muutama päivä sitten raahauduimme kotiin pitkän reissun jälkeen tuntui ettei mikään voisi piristää mieltä. Olimme kuitenkin väärässä. Eteisen lattialla meitä nimittäin odotti Postilta tullut lähetys, joka sai hetkessä hymyn huulille. 

Minulle (ehkä vähän liiankin) rakas lemmikkikoiramme Väinö, joka oli mukanamme myös New Yorkissa ja seikkaili silloin tällöin Olotilan blogissani, oli saanut oman postimerkin! Tuo hurmaava ja charmikas vanha herra joka sulattaa paatuneimmankin sydämen, esiintyy sukulaistemme ja ystäviemme iloksi postimerkissä, joka liimataan tänä jouluna meiltä lähteviin joulukortteihin. Herran partakarvat on pikkuisen pörrössä ja kuvaan valmistautuminen ei ehkä mennyt ihan kaavailujen mukaan, mutta hirvittävän söpö postimerkki Väinöstä kuitenkin saatiin aikaan.

Image and video hosting by TinyPic

Ihan niin kuuluisa Väinöstä ei blogijulkisuuden myötä kuitenkaan tullut että merkkiä olisi saatavilla valtakunnallisesti. Teetimme siis merkit itse Postin ”Omakuvapostimerkki” -palvelun kautta. Näppärässä nettipalvelussa voit valita itse otatko arkin 1.luokan vai 2.luokan merkkejä, voit valita merkille haluamasi pohjan ja liittää merkkiin haluamasi kuvan omalta koneeltasi. Tilaus maksetaan verkkopankin kautta ja se lähtee eteenpäin muutamalla klikkauksella. Tosi hauska idea teettää personoitu postimerkki ilahduttamaan kirjeen saajaa. Samalla myös lähettäjä, ainakin minä, tulen todella iloiseksi kun liimailen Väinö-merkkejä kuoriin.

Mukavaa ja tunnelmallista Itsenäisyyspäivää Teille kaikille!


Tämän joulun merkit meille tarjosi Posti. Kiitos, ilahduimme merkeistä todella!     

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  HeidiV
  06/12/2012 at 14:50

  Kyllä Väinö on merkkinsä ansainnut 🙂 Oikea seikkailijakoira!

  Ihanaa itsenäisyyspäivää sinne 🙂

  • Reply
   Nina
   06/12/2012 at 14:51

   Ihana kommentti Heidi!! <3 Ja kiitos, sitä samaa teille!

 • Reply
  Väinöä moikkaamassa | Bebe au Lait
  27/02/2015 at 18:57

  […] seikkailee Ninan blogissa aina välillä ja on eräs blogimaailman suosikkihahmoistani. Haukulla on oma postimerkkikin, ja leppoisa koiraherra on matkustanut isäntiensä mukana ympäri maailmaa. Kyseessä on siis […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.