Hyvä Maukka!

tunnetila: hämmästys

Image and video hosting by TinyPic


Oooh, syksyn aikana on tapahtunut kummia. H&M on tuonut valikoimiinsa Premium Quality -tuotteita! En asioinut syksyn aikana yhdessäkään vaateliikkeessä joita on myös Suomessa. En käynyt syksyllä kertaakaan vaikkapa Zarassa, Mangossa tai H&M:llä. Paitsi että kävinpäs! Kävin H&M:llä kaksi kertaa, tsekkaamassa Margielan ja Dello Russon yhteistyömallistot, mutta siinä kaikki. Tarjolla oli niin paljon kaikkea muuta, vanhoja suosikkeja ja uusia merkkituttavuuksia, että tutut ketjut jäivät paitsioon.

Suomeen tultuani bongasin H&M:n verkkokaupan alesta Premium Quality -nahkaballeriinat ja tilasin ne kotiin sovitettavaksi, mustana ja ruskeana. Balleriinat saapuivat eilen ja kappas, ne ovat tukevat, nahkaa päältä ja sisältä, sisäpohja on pehmustettu ja muutenkaan balleriinoissa ei ole mitään valittamista. Malli tosin on omaan jalkaani aika pitkä ja kapoinen, mutta aito nahka antaa varmasti käytössä periksi joten päätin pitää balleriinat molemmissa väreissä. Jipii, nyt on ensi kesäksi kengät valmiina!

Kaivelin nettikaupasta lisää Premium Quality -tuotteita ja mitä näinkään; kashmiria, silkkiä ja lisää aitoa nahkaa. Tämä on kyllä erinomainen lisä H&M:n valikoimiin, tykkään kovasti! Oletteko Te jo löytäneet Premium -tuotteet? Mitähän kaikkea ihanaa missasinkaan syksyn aikana…

Ps. Huutiksen kohteet sulkeutuvat tänään! Klik, uutta kotia etsii muutama laukku.
 

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sini
  11/12/2012 at 12:36

  Heh, pisti ihan naurattamaan, kun kuukausi sitten kotiutin ihan samanlaisen setin H&M:stä. En yleensä edes käy siellä, mutta kiinnostuin tästä Premium Quality -mallistosta. Hankin siitä myös yhden valkoisen silkkipaidan – se ei kyllä ole ihan niin laadukkaan oloinen kuin nuo kengät, saumat kiertävät hieman ja viimeistely on mitä on, mutta 40€ hinta ei huimannut päätä, joten nappasin senkin mukaan 🙂

  • Reply
   Nina
   11/12/2012 at 12:51

   Sini, sinulla on selkeästi hyvä maku! 😉 Voi että, vaatekaappiini olisi kyllä kelvannut myös valkoinen silkkipaita. Täytyypä pitää silmät auki jos sellaisia tulisi mallistoon jatkossakin.

 • Reply
  Salka
  11/12/2012 at 17:52

  Mä ostin mallistosta silkkipaidan sekä kashmirneuleen, mainioita molemmat tosin neule ei nyt kyllä loppujen lopuksi kovin laadukas ole..:T

  • Reply
   Nina
   11/12/2012 at 19:18

   Muisti palailee pätkittäin.. Taisin nimittäin sun blogistasi lukea näistä ostoksistasi ja silloin mietin että täytyypä käydä liikkeessä katsomassa noita. Unohdin kuitenkin täysin. Enkä siis tiennyt että kuuluvat mihinkään Premium-juttuun, luulin että olet tehnyt muuten vaan hyviä löytöjä.

   Kashmir on niin herkkää että se nyppyyntyy hetkessä jos ei ole super laadukasta, ja super laadukaskin kyllä tekee nyppyjä jos joutuu hankauksen kohteeksi. Toivottavasti on kuitenkin lämmin ja saat rahoille vastinetta siinä suhteessa.

 • Reply
  wikke
  11/12/2012 at 19:50

  Mä tilasin samat ballerinat alesta mustana 🙂 Oisin melkein voinut tilata kahdetkin, tarvitsen mustia ballerinoita usein keikoilla jne ja niitä kuluu! Olen ostanut myös mallistosta saman silkkipaidan kuin Salkakin, hyvä tuote on!

  • Reply
   wikke
   11/12/2012 at 19:51

   Ainoa, mikä mietityttää on se, että kun nahkaiset ballerinat saa kahdella kympillä, niin miten siitä jää rahaa kenellekään..

  • Reply
   Nina
   11/12/2012 at 20:01

   Niin, edullisten tuotteiden kanssa tulee aina tuo sama kysymys minullekin mieleen.

   Tässä tapauksessa kuvittelisin, että H&M:n valmistusvolyymi on ihan eri luokkaa mitä suurimman osan maailman liikkeistä. Nahka ei ole välttämättä priimaa (huonoja kohtia tosin ei käytetä), kaikki on koneellistettu ja tuotanto on kustannustehokasta, käsityöstä ei ole tietoakaan, tuotteet valmistetaan edullisen tuotannon maissa jne jne. Lista hintaa alentavista jutuista on valtavan pitkä.

   Kengän oikea hinta oli 39,95€, ei paljon sekään. Toivottavasti nämä kuitenkin nyt kestävät käytössä useamman kesän kuin vielä edullisemmat kangasballeriinat joka olisi voinut olla toinen vaihtoehto.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.