Myllyn alunen

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Ostin muutama vuosi sitten paketillisen Timo Sarpanevan Sarpaneva Steel lasinalusia. Tarkoituksenani oli käyttää pieniä teräslautasia kynttilöiden alustoina. Paketissa oli neljä lasinalusta joista kaksi pääsikin heti kynttilöiden alle. Toiset kaksi jäivät laatikkoon odottamaan käyttöä. 

Viime keväänä keksin tarpeettomana lojuville lasinalusille uuden käyttötarkoituksen, laitoin ne suola- ja pippurimyllyjen alle. Idea oli erinomainen. Ennen ruokapöytä oli täynnä pientä suola-/pippurimurua jota karisi aina kun myllyn laski pöydälle. Nyt muruset karisevat alustalle ja pöytä pysyy siistinä.   

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lasinaluset, eli minulla kynttilä- ja myllyaluset, tulivat mieleeni kun huomasin niiden olevan tässä kuussa Stockalla kanta-asiakastarjouksessa. Aluset ovat osoittautuneet niin monikäyttöisiksi että tekisi mieli käydä hakemassa niitä vielä toinen nippu. Ne saattaisivat jopa päätyä oikeaan tarkoitukseensa, lasinalusiksi.

Ps. En ole viisivuotisen bloggailurupeamani aikana postannut koskaan näin paljon kotiin liittyvistä jutuista. En myöskään ole ostanut kotiin näin paljon tavaraa vuosiin. Aika hämmentävää. Yritän selvästi tehdä kodista entistä mieluisampaa paikkaa jotta ikävä maailmalle laimenisi. Kevään aikana meillä on edessä myös muutto uuteen kotiin. Ehkäpä saan uudessa kodissa sisustusbuumin ja tuon sisustuksen yhdeksi uudeksi osaksi blogiani. Kiinnostaisiko Teitä sisustuspostaukset?

Ps2. Lähestyvä muutto mielessäni kävin eilen läpi keittiön kaappeja. Olen viemässä tavaraa ensi kuussa kirppikselle, mutta pistin myös eilen jotain myyntiin Huutikseen. Pieniä keittiöjuttuja siis tarjolla Huutiksessa tulevan viikon ajan. 

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Emilia
  20/01/2013 at 13:49

  Juuri alkukuusta ostin nuo Stockalta, kun muistin niitä teillä joskus ihastelleeni 🙂 Meillä ne ovat vallan nimensä mukaisessa käytössä, mutta tuo onkin hyvä idea käyttää niitä mauste- ja kynttilänalusina! Täytyykin pitää mielessä 🙂
  Mietin kanssa josko niitä olisi vielä toisen paketin hakenut, mutta vähän kuitenkin harmittaa ettei viinilasi sovi tuohon, joten taidan jäädä odottamaan josko vastaavia isommassa koossa tulisi jostakin vastaan..

  • Reply
   Nina
   21/01/2013 at 18:04

   Heh, ehditkin jo ostoksille ennen vinkkaustani. 🙂

   Itse en yleensä juuri muulloin edes tarvitse lasinalusia kuin viinilasien kanssa. Onpa siis tyhmää että nuo ovat noin pienet. En ole tullut sitä edes ajatelleeksi.

 • Reply
  HeidiV
  20/01/2013 at 14:47

  Kiitos lisää sisustuspostauksia 🙂 Meidän kesäinen keittiöremppa se vasta innostikin hankkimaan kaikkea pientä kivaa (ja tarpeellista, toki 😉 ) keittiöön…

  Onnea muuttoon!

 • Reply
  Heidi
  20/01/2013 at 14:50

  Sisustusjuttuja lisää, kiitos 🙂 Itsekin innostuin kesäisen keittiöremppamme jälkeen ostelemaan kaikkea pientä kivaa (ja tarpeellista, toki 😉 ) keittiöön ja kotiin…

  Onnea muuttoon!

  • Reply
   Nina
   20/01/2013 at 18:41

   Kiitos Heidi! Hyvä että laitoit minulle sähköpostia kommentointiongelmasta. Kävin tsekkaamassa roskapostit ja kommenttisi olivat menneet jostain syystä sinne. 🙁 Buu, kommenttisi ovat arvokkaita, eivät missään nimessä roskaa. 🙂

 • Reply
  Vimps
  21/01/2013 at 12:58

  Ja taas muutto?! Voisin muuten ostaa sulta noi metallikulhot, joissa on muovikannet, pois kuleksimasta.

  • Reply
   Nina
   21/01/2013 at 18:10

   Juu, taas muutetaan. Tiesimme että tämä asunto oli vain väliaikainen ja että asunnon omistaja palaa tähän syksyllä, mutta kun möimme aikaisemman asuntomme niin nopeasti niin joku vuokrakämppä oli saatava pikaisesti. Siksi otimme tämän määräaikaisen (2,5 vuotta) asunnon. Toivottavasti seuraava asunto olisi vähän pidempiaikainen ratkaisu. (Mä vihaaaaaaaaaan muuttamista!!!)

 • Reply
  Nasu
  21/01/2013 at 16:24

  Sisustusjutut kiinnostaa toki. Kiitos hyvästä ideasta myös!

  • Reply
   Nina
   21/01/2013 at 18:12

   Eipä kestä, toivottavasti ideasta on sinullekin hyötyä. 🙂

   Ja kiva jos sisustusjutut kiinnostaa. Ennen varjelin hyvin tiiviisti kotiani ja ”yksityisyyttäni” mutta nyt kun kasvot jo näkyy niin taidan olla muutenkin vähän vapautuneempi. 🙂

 • Reply
  Anniinamaaria
  23/01/2013 at 18:19

  Kyllä toimii noi lasinaluset tuossakin, hyviä sisustuselementtejä! Ja ehdottomasti enemmän sisustus/koti juttuja, rakastan niitä! :–) Oon ihan älytön sisustushullu ja viime vuoden aikana oon huomannut, et tykkään ostaa kaikkea meiän kotiin jopa mielummin kun vaatteita! Hassua

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.