Nostetta arkiasuun

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic
paitapusero ja kaulakoru Lindex, kashmirneule Uniqlo,
farkut C Wonder, mokkasaappaat Shabbies Amsterdam


Kaiholla muistelen syksyä, jolloin tein nettilehti Skimbacolle vaateaiheista kampanjaa ja mies toimi valokuvaajana. Kuvaukseen saattoi mennä tunti, sillä halusin tietynlaiset kuvat, tietyissä paikoissa ja juuri oikeissa asennoissa. Jaksoimme silloin molemmat panostaa kuviin, olihan kyse työstä. Nykyään, siis tämän vuoden puolella kaksi kertaa, kun olen pyytänyt miestä ottamaan asukuvat, hän nappaa kolme kuvaa joista jonkun on kelvattava. 

Olen toki kiitollinen jokaisesta kuvasta minkä hän ottaa, ilman häntä asukuvia ei olisi ollut tässä kuussa yhtään, mutta silti harmittaa kun tiedän hänen olevan hyvä kuvaaja ja tiedän miten hienoja kuvia voisin nytkin saada. Noh, ei auta valittaa, sillä mennään mitä on tarjolla. 

Tällä kertaa tarjolla on päätön tyyppi, mutta kun kuvassa pääosaa näyttelee uusi koruni niin ei kai sillä päällä niin väliä olekaan… Tarkoituksenani oli tällä kuvalla demonstroida miten tavallinen ja tylsäkin asu piristyy kun siihen yhdistää näyttävän korun. Harmaa neule yhdistetään harvoin glamouriin, mutta kun kaulassa killuu ”timantteja miljoonien arvosta” niin johan tulee olemukseen ja arkiasuun nostetta!
      

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  HeidiV
  29/01/2013 at 10:35

  Mäpäs taidan kaivaa mun unhoittuneet juhlakorut esiin ja laittaa arkiasun piristykseksi =) Hyvä idea, kun ei noita juhlia liiemmälti ole.

  • Reply
   Nina
   29/01/2013 at 20:28

   Ehdottomasti juhlakorut arkisempaankin käyttöön. Muistan kun joskus muutama vuosi sitten käytin aitoa helmikaulanauhaa toissä tavallisten vaatteiden kanssa. Oli ihanan spesiaali olo. 🙂 Taidanpa kaivaa helmet taas esiin ja olla välillä vähän leidi. 😉

 • Reply
  Sanna
  29/01/2013 at 11:10

  Tshihihhh… 🙂 Mitä luulet miksi minulla ei juurikaan ole blogissani asukuvia 😉 Olenkin aina miettinyt että kuka ihana/assari/valokuvaaja/poika/tyttöystävä ne kunkin blogiin ottaa (=kenellä on aikaa?) No mutta, kuva ja koru on ihana ja ajaa asiansa! Tykkään. 🙂 Ja aikaahan tietysti on, kunhan sen kai vain oikein järjestäisi *huokaus* 🙂

  • Reply
   Nina
   29/01/2013 at 20:29

   Heh, ei näit kuvia täälläkään ilman tuskaista puhkumista oteta. En ymmärrä miten muutaman kuvan ottaminen voi olla miehelle niin vastenmielistä. 🙂

 • Reply
  Nasu
  31/01/2013 at 07:07

  Näyttää hyvältä! Korut oli Lindexistä jo loppu. Pitäiskö siis kaivaa aito helminauha esiin. Ilman korua asu olisi tyylikäs , mutta tavanomainen eli koru tosiaan viimeistelee asun.

  • Reply
   Nina
   07/02/2013 at 07:03

   Kiitos Nasu! No höh, harmi ettet ehtinyt saada omaasi. 🙁 Helminauha on ihana klassikko ja sellainen täytyisi olla joka tytöllä. Helminauha kaulassa olo on aina jotenkin erityinen. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.