Tyylitilassa, Tunnetilassa vai molemmissa?

tunnetila: pohdiskelu

Image and video hosting by TinyPic

Tyylitilassa olisi juuri nyt tarjolla yhteenveto viime perjantaina Kööpenhaminassa nähdystä 2or+byYAT a/w 2013 -näytöksestä. Tupaten täysi Børsen (Kööpenhaminan upea vanha pörssirakennus 1600 -luvulta) kuhisi innostuksesta ja kiinnostuksesta kun muotivaikuttajat saapuivat paikalle tutustumaan suomalaisen merkin syksyn uutuuksiin.

Raikuvat aplodit ja tyytyväinen nyökyttely eivät jääneet minulta huomaamatta. Oli hienoa nähdä että suomalainen merkki sai muotiviikoilla noin hyvän vastaanoton.

Olen viime syksystä siirtänyt muotiin ja uusien kivojen mallistojen esittelyyn liittyvät postaukset kokonaan Tyylitilaan. Kysymys kuuluukin, onko järjestely mielestänne hyvä? Jos muoti kiinnostaa, niin käyttekö Te lukemassa juttujani Tyylitilasta vai haluaisitteko että julkaisen nuo samat muotijutut myös Tunnetilassa? Jako on itselleni helppo: muoti Tyylitilaan, lifestyle (sisältäen oman tyylin) Tunnetilaan. Jos kuitenkin haluaisitte muotijuttuja silloin tällöin myös Tunnetilaan niin saman postauksen julkaisu molemmissa paikoissa onnistuu myös.

Kumpi olisi kivempi: muoti ainoastaan Tyylitilassa vai muotia myös Tunnetilan puolelle?

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Sara
  06/02/2013 at 08:33

  Mun mielestä ne voi olla hyvin erikseen, mutta jos ne olisi samassa, ei sekään haittaisi – ainahan ne postaukset, jotka eivät niin kiinnosta, voi skipata. 🙂

  • Reply
   Nina
   06/02/2013 at 13:24

   Kiva jos on ok että blogit on erikseen. Voisin jatkossa tehdä niin että jos on jotain super kivaa tai jännää muodin saralla tiedossa, niin laitan ne postaukset myös tänne.

 • Reply
  AnneVee
  06/02/2013 at 10:27

  Minusta jako on hyvä, mut kiva, ku muistat aina välillä linkittää tyylitilaan.

  • Reply
   Nina
   06/02/2013 at 13:26

   Kiitos Anne mielipiteestäsi! Hyvä jos jako tuntuu sopivalta, ja kiva jos silloin tällöin piipahdat myös Tyylitilan puolella. Siellä ei ihmiset juuri kommentoi mitään, joten välillä tulee sellainen olo että kirjoitan sinne ihan turhaan. :/

 • Reply
  Vimps
  06/02/2013 at 11:27

  Tunnetilan puolelle, kiitos! Muoti kiinnostaa, mutta en juuri muista klikkailla Tyylitilan puolelle.

  • Reply
   Nina
   06/02/2013 at 13:28

   Kiitos Vimps mielipiteestäsi! Ihan kaikkia muotijuttuja en Tunnetilan puolella jatkossakaan julkaise, mutta kuten Saralle jo sanoin yllä, niin voisi olla kiva jatkossa pyrkiä nostamaan täällä omasta mielestäni kiinnostavimmat jutut esiin.

 • Reply
  Anonymous
  06/02/2013 at 14:40

  Mua ei noi uudet mallistot yms. kiinnosta, joten tykkään kun ne on eri paikassa. Toisaalta, kuten sanottua ne voi kyllä helposti skipatakin, jos tälle puolelle niitä haluat tuoda. 🙂

  • Reply
   Nina
   06/02/2013 at 15:23

   Kiitos anonyymi mielipiteestäsi! Olen ajatellutkin että blogistani tykätään enemmän tällaisena ”elämänmakuisena” kuin muodista kertovana blogina. Mielipiteesi oli tosi arvokas ja vahvisti omaa käsitystäni blogistani. Kiitos!

 • Reply
  Anonymous
  06/02/2013 at 17:48

  Olis ihan kiva, jos vaikka silloin tällöinkin julkaisisit muotijuttuja (kaikkein kiinnostavimpia:) tässä blogissa. Oon huomannut, että ajan puutteen vuoksi en tule lukeneeksi montaa blogia. Toisaalta jos siihen ratkaisuun et päädy, niin voithan vaikka vinkata tässä blogissa, että nyt olis superkiinnostava se ja se juttu Tyylitilan puolella:))

  Ellu

  • Reply
   Nina
   06/02/2013 at 18:47

   Kiitos Ellu kommentista! Tuo alkaa itsestäkin kuulostaa kaikista järkevimmältä vaihtoehdolta. Blogini ei kuitenkaan ole mikään muotiblogi joten en halua siitä sellaista tehdäkään.

 • Reply
  Virpi
  07/02/2013 at 17:44

  Jos itse vaan koet sen mukavaksi, niin lisää ihmeessä muotijuttuja tännekin puolelle! Olen hyvin kiinnostunut muodista, ja uskon etteivät ne muuttaisi blogisi linjaa liikaa. Ovathan ne silti sinun kirjoituksiasi, joten tuttu ja lämmin kädenjälki näkyy varmasti myös niissä. =) Mutta voin kyllä klikkailla Tyylitilankin puolelle jos voit aina välillä muistutella. =)

  • Reply
   Nina
   08/02/2013 at 14:05

   Kiitos palautteesta! Tässä taitaa käydä niin, että siirrän muotijutut kokonaan tänne, ehkä jotenkin omaksi osiokseen, ja kirjoittelen jatkossa ainoastaan Skimbacon englanninkieliselle puolelle. Lopetan siis kokonaan Tyylitilan. Pientä viilausta tämä kyllä vaatii… 🙂

 • Reply
  HeidiV
  08/02/2013 at 13:03

  Kyllä muotijuttuja saa laittaa tännekin 🙂 En vaan muista aina Tyylitilaa, ellet sitten vinkkaa 😉

  • Reply
   Nina
   08/02/2013 at 14:07

   Kiitos Heidi, kiva kuulla! Tyylitila omana suomenkielisenä palstanaan on ehkä nyt tullut tiensä päähän ja mietin miten alan jatkossa pyörittelemään kaikkia aiheita täällä Tunnetilan puolella.. Mielenkiintoista… 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.