Pimeä asu ja pyllerömekko

tunnetila: jihuu

Image and video hosting by TinyPic
neule Samuji, mekko Chevignon,
huivi Marc Jacobs, laukku Tory Burch, kengät Vagabond

Jihuu, tarjolla on asukuva eiliseltä! Olen hirvittävän pahoillani etten ole julkaissut tämän vuoden puolella asukuvia. Haluaisin nappailla kuvia asuista vaikka päivittäin, mutta sisällä otetut kuvat ovat tylsiä ja ulkona on liian kylmä jotta voisin heilua siellä ilman takkia. Eikä minulla sitä paitsi ole ollut pitkään aikaan ketään joka kuvat ottaisi.

Mies kammoksuu puuhaa niin paljon että olen päättänyt vapauttaa hänet tehtävästä ja tarkoituksena on jatkossa pärjätä ystävien voimin. Muutto ja muut kiireet taas ovat verottaneet aikaa ystävien tapaamiselta joten kuvia ei ole tullut.

Eilen se hetki sitten koitti kun sain vihdoin kuvausapua kaverilta. Kuvat otettiin hämärtyvässä illassa ja ovat siksi pimeitä, mutta parempi sekin kun ei mitään, kai. Asussa ei ole mitään uutta, paitsi Marc Jacobsin musta huivi ei ole tainnut esiintyä blogissa aikaisemmin.

Muuten mennään vanhalla ja hyväksi havaitulla kaavalla: musta alaosa ja Samujin neule. Kuvassa esiintyviä Samujin lyhyitä neuleita minulla on kaksi: hieman vaaleamman ruskea mallikappale sekä tämä myynnissä ollut tummempi ruskea.

Chevignon merkkisen mekon ostin Pariisista monta vuotta sitten. Mekko oli aika kallis ja mietin liikkeessä pitkään tuleeko mekkoa käytettyä. Tykkäsin mekon alaosasta, helma on hieman pallomainen, mutta ajattelin että pallomaiset helmat eivät ole muodissa kauaa joten mekkokin muuttuu vanhanaikaiseksi parissa vuodessa. Voi kuinka väärässä olinkaan!

Tai ehkä olin oikeassa siinä, että pylleröhameet olivat muodissa vain hetken, mutta muodissa tai ei, mekon käyttöikää se ei ole vähentänyt lainkaan. Löysä pallomainen helma pelastaa niinä päivinä kun pillihousut ahdistavat tai on muuten vaan tullut syötyä niin paljon ettei housujen nappi mahdu kiinni.

Eilisen agendalla oli herkuttelu ja meille uuden ravintolan testaus, joten oli vain fiksua varautua tulevaan iltaan anteeksiantavalla pyllerömekolla!

Kiitos kuvasta Nekku!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Katri
  14/03/2013 at 16:46

  Tosi kiva asu! 🙂

  • Reply
   Nina
   16/03/2013 at 08:54

   Kiitos Katri! Tuo asu jos mikä on super mukava luottoasu jossa viihtyy aina. 🙂

 • Reply
  Lady of the Mess
  14/03/2013 at 22:31

  Mekko on ihana. Ja mukavuus vaatteessa vielä iso plussa.

  • Reply
   Nina
   16/03/2013 at 08:55

   Kiitos Lady of the Mess! Mukava ja nätti vaate on kyllä arjen luksusta. 🙂

 • Reply
  .Nekku.
  19/03/2013 at 05:38

  Kyllähän siitä taitaa jotain erottaakin. 🙂 Oli kiva nähdä taas!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.