Tiikeriherkut

tunnetila: herkuttelu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Muistan viime syksynä ihmetelleeni ystäväni innostunutta päivitystä FB:ssä. ”Jee, Tiger avasi Tampereelle liikkeen!” Olin hämilläni, ystäväni ei nimittäin ole yhtään sen tyylinen että pukeutuisi Tiger of Swedenin vaatteisiin. Seurasin kummissani kommenttiin liittyvää keskustelua ja kun ihmiset alkiovat hehkuttaa ostaneensa Tigeristä vaikka mitä pientä kivaa kotiin, aloin aavistaa että kyseessä ei ollutkaan Tiger of Swedenin liike vaan jotain ihan muuta.

Suomeen palattuamme törmäsin Kampin kauppakeskuksessa sattumalta Tiger -nimiseen liikkeeseen ja ymmärsin mistä syksyllä FB:ssä kohistiin. En ollut koskaan kuullutkaan tällaisesta Tigeristä. Kurkkasin silloin Tigerin ikkunasta sisään mutta vasta eilen päätin piipahtaa liikkeessä sisällä. 

Liike oli täynnä askartelutavaraa, tavaraa kotitoimistoon, leluja, koreja, keittiötarvikkeita sekä paljon kaikkea muuta pientä kotiin. Sain muutossa hetkeksi niin tarpeekseni kaikesta tavarasta että heti kun tajusin millaisesta liikkeestä oli kyse, aloin hakeutua nopeasti ulko-ovea kohden. Juuri kun ajattelin etten löytäisi mitään ostettavaa ko. liikkeestä tulin herkkuosastolle. Uuuh, valtavasti erilaisia maustepusseja, suklaata, pähkinöitä, karkkeja, sipsejä, muroja jne. Ja mihin hintaan!!! 

Mieheni ei oikein pidä mistään makeasta, joten hänelle ostin maistiaisiksi pussillisen sipsejä. Pussillinen maalaistyyppisiä sipsejä maksoi euron! Yhteiseen naposteluun nappasin seesaminsiemenin ja merisuolalla maustettuja ruistankoja (2€) ja itselleni ostin herkutteluun belgialaisia tryffeleitä (3€). Ihan uskomattomat hinnat, ja tuotteiden laatu on ainakin oman maisteluni mukaan erinomainen. 

Ajattelin, että piipahdan Tigerissä tämän yhden kerran ja sen jälkeen unohdan liikkeen jolla ei ole minulle mitään annettavaa. Kuinkas kävikään. Tulen takuuvarmasti vierailemaan Tigerin herkkuosastolla jatkossakin. Ja nyt taidan ottaa vielä yhden tryffelin…

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Tinny
  17/03/2013 at 11:39

  Japanissa on kuulemma yksi ainoa Tigerin liike, ja ihmiset jonottaa sinne ihan järjettömän pitkiä aikoja! Luin just postauksen aiheesta: http://tokyokawaiietc.com/archives/11965

  • Reply
   Nina
   18/03/2013 at 08:44

   Ou mai!! Eipä tulisi itselle mieleen jonotella moisia aikoja Tigerin takia… 🙂

 • Reply
  HeidiV
  17/03/2013 at 15:28

  Kiitos herkkutestauksesta! Olen ostellut Tigeristä kaikkea muuta, mutten noita herkkuja… Ensi kerralla sitten 😉 Onneksi täällä Lahdessakin nimittäin on Tiger 😀

  • Reply
   Nina
   18/03/2013 at 08:42

   Jos tykkäät tryffeleistä niin noi on ihania ja ennen kaikkea ihanan hintaisia. Tryffelit maksavat helposti 8€-10€ joten jos saa paketillisen kolmella eurolla niin se on jo HALPAA: 🙂

   Ai Tiger on Lahdessakin? Hyvä! Ja se löytyy kuulema lisäksi ainakin Kuopiosta. Levittäytyivät kerralla koko Suomeen. 🙂

 • Reply
  kottarainen
  17/03/2013 at 20:23

  Mikä ihana pakkaussuunnittelun huipentuma tuossa sipsipussissa. Taitaa olla pakko käydä ostamassa omaankin keittiöön. Ihan vain pussin vuoksi. 😉

  • Reply
   Nina
   18/03/2013 at 08:40

   Tyylikkäiden pakkausten vuoksi tein itsekin ostopäätökseni. Onneksi sisältökin oli ihan ok. Sipseistä mies tosin sanoi, että niissä oli hänen makuunsa liikaa rasvaa ja liian vähän suolaa. Itse maistoin pari ja ihan hyviä olevat. 🙂

 • Reply
  Saara
  18/03/2013 at 09:38

  No on kyllä kaunis sipsipussi kerrassaan!
  Ja kuvia uusista paidoista VAADITAAN 😉

  • Reply
   Nina
   18/03/2013 at 11:54

   Kaunis sipsipussi, mikä ihana kuvailu. 🙂

   Sain eilisen kuvapyynnön jälkeen ylipuhuttua miehen ottamaan pari asukuvaa. Mies napsaisi kuvat reippaasti mutta malli ei esiintynyt kuvissa edukseen. Otin kuvat kyllä talteen ja ajattelin julkaista ne ”vanhaan hyvään tapaan”, eli ilman päätä. 🙂

  • Reply
   Nina
   18/03/2013 at 11:55

   Ai juu Saara, saitko sä paketin?

 • Reply
  Saara
  20/03/2013 at 20:23

  Heh, se on kyllä hankala tuo pää ;).
  Sain paketin, ihan mahtava yllätyspaketti olikin, puolet tuotteista jo kokeilussa! Muutama kohde ei ollut oikein omaa värikarttaa, mutta meni tarvitseville ettenpäin :D. Suurkiitos.

  • Reply
   Nina
   21/03/2013 at 12:21

   Jees, kiva että tuotteet miellytti. Mä vähän ajattelinkin että saatat hylätä ne siniset jutut mutta ajattelin silti sohaista kepillä jäätä. 😉

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.