Päivän kosmetiikat

tunnetila: testailu 

Image and video hosting by TinyPic

Bongasin Lazy Dynamite kauneusblogista hauskan postausidean. Blogin kirjoittaja Nekku oli listannut yhteen postaukseen kaikki yhden päivän aikana käyttämänsä kosmetiikkatuotteet. Päätin tehdä eilen saman. Kuvasin tänä aamuna eilisen päivän aikana ikkunalaudalle ilmestyneen kosmetiikkakasan ja aika paljon sitä päivän aikana tulee kosmetiikkaa käytettyä! 

Aamu:
– käsien pesu oliivi-palasaippualla (Marius Fabre)

– hammaspesu luomuhammastahnalla (BioPha Nature)
– deodorantti (Rexona)
– kasvojen freesaus hellävaraisella kasvovedellä (Lumene)*  

silmänympärysvoide (Lumene LAB)*
päivävoide (Lumene LAB)*
huulirasva (J.R. Watkins)

– käsien pesu Black Jasmin saippualla (Compagnie De Provence)

Meikki:
– valokynä (L’Oreal)*
meikkivoide (Lumene)*
– peiteväri Fit Me (Maybelline)*
– aurinkopuuteri KIDE (MSCHIC)
– ripsiväri (MaxFactor)*
huulipuna (Lumene)* 

– tuoksu Pour Femme (Dolce & Gabbana)*


Ilta:
– kasvojen putsaus puhdistusvaahdolla (Lumene LAB)*
– shampoo & hoitoaine Volumisim (Cutrin)*
kermainen suihkusaippua (L’Occitane)

– silmänympärysvoide (Lumene LAB)*
– seerumi arpien vaalentamiseen (RVB)*

– yövoiteeksi paksu ja palauttava Sensitive Touch (Lumene)*

– vartalovoide herkullisen tuoksuinen ja kosteuttava Berry Refresh (Lumene)*

– käsien pesu Black Jasmin saippualla (Compagnie De Provence)

* tuote saatu testiin


(Jos ihmettelitte miksi pesen päivän aikana käteni kahdella erilaisella saippualla niin selvennettäköön että meillä on erikseen wc ja kylpyhuone. Molemmissa on käytössä erilaiset saippuat.)

Kaikkia muita eilen käyttämiäni tuotteita voin lämpimästi suositella kaikille, mutta tuo luomuhammastahna on ihan kamalaa. Ei vaahtoa, maistuu pahalta ja koostumus on omituinen. Normaalisti hampaidenpesun jälkeen suuhun jää puhdas ja raikas olo, tuosta fiilis on enemmänkin kirpeä ja tunkkainen. Oletteko Te testanneet luonnonmukaisia hammastahnoja? Oletteko löytäneet suosikkinne? Entä onko päivittäinen kosmetiikan käyttönne samanlaista kuin minulla vai käytättekö paljon enemmän tai vähemmän tuotteita?

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  satugee
  26/03/2013 at 15:23

  tää on muuten mielenkiintoinen. pitää varmaan itsekin kokeilla. luulen, että itselläni tuo väärä on työpäivänä aikalailla samanlainen kuin sinulla, mutta vapaapäivinä saatan käyttää hieman enemmän meikkiä.

  • Reply
   Nina
   27/03/2013 at 07:37

   Oli kyllä aika mielenkiintoista testata, suosittelen. 🙂 Jos olisin itsekin ollut menossa esim. illalla jonnekin niin lisäksi olisi tullut ainakin eyeliner, luomiväri ja mahdollisesti kirkkaamman huulipunan kanssa käytettävä rajauskynä, sekä hiuslakka.

 • Reply
  Nasu
  26/03/2013 at 19:38

  Mä käytän tosi vähän tuotteita, kun olen laiska rasvaamaan ja tuoksuja en arkisin käytä. Hammastahnassa pitäisi olla riittävästi ksylitolia, jotta se estää reikiintymistä. Onko luomuhammastahnassa sitä riittävästi? Purukumeissakaan ei kaikissa ole sitä 100%, ei edes perinteisissä Jenkeissä. Nim. Paikattiin just 3 reiänalkua 🙁

  • Reply
   Nina
   27/03/2013 at 07:39

   Hammastahnassa ei ole ksylitoila mutta fluoria siitä löytyy. En tiedä auttaako asiaa… Mutta huonoa on, en taida käyttää tuubia loppuun. :/ Mulla ei ole ollut varmaan kymmeneen vuoteen reikiä, vanhat paikat silloin tällöin lohkeilevat ja niitä täytyy käydä hammaslääkärillä näyttämässä. Toivottavasti ei ala nyt reikiä tulla kun olen käyttänyt tuota tahnaa. Tuliko sinulla siis nuo reijät juuri ksylitolittomasta tahnasta?

  • Reply
   Nasu
   27/03/2013 at 21:22

   Tulivat silti 🙁

 • Reply
  Anonymous
  27/03/2013 at 06:35

  Mullakin on varmaan kutakuinkin samanlainen arsenaali kosmetiikkaa käytössä, no ehkä vähän enemmän. Meikkejä käytän enemmän (mm. luomiväri ja kulmakynä) ja hiuksiin jos vaikka mitä tököttiä 😀 Täytyis ihan laittaa kans ne purkit ja putelit esiin, joita päivän aikana käyttää. Tulos vois ylläättää itsenikin 🙂

  Ellu

  • Reply
   Nina
   27/03/2013 at 07:41

   Olin aika hyvin selvillä mitä tuotteita päivän aikana käytän, mutta oli tuo määrä silti aika suuri. Normaalisti käytän paljon myös käsivoiteita, mutta jostain syystä en rasvannut maanantaina käsiäni kertaakaan. Hups!

 • Reply
  merikukka
  27/03/2013 at 09:15

  Aika iso kasa kauneustuotteita sitä päivän mittaan kertyy. Minä olen kokeillut aika monta luonnonkosmetiikan hammastahnaa ja kaikki ovat olleet ihan hyvänmakuisia. Nyt on käytössä Weledan sininen tuubi, tämä on aika hyvä, ei eroaa normihammastahnasta mitenkään. Olen tilanut Iherbistä muutaman, yksi hyvä http://www.iherb.com/Now-Foods-Xyliwhite-Toothpaste-Gel-Cinnafresh-6-4-oz-181-g/6895, en tosin ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ja sitten vielä tämä http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Periobrite-Toothpaste-Cool-Mint-4-oz-113-4g/5162.

  • Reply
   Nina
   27/03/2013 at 12:51

   Hei paljon kiitoksia hammastahnavinkeistä Merikukka! Oma tahnani on niin pahaa että haluan mielelläni ostaa jotain toista. 🙂

 • Reply
  Heidi
  27/03/2013 at 14:21

  Kyllä sitä kosmetiikkaa minullakin kertyy, jos oikein lasken… Meikkiä vähemmän, mutta kaikkea shampoota + saippuaa + voiteita tulee läträttyä päivittäin… ja hiustuotteita… Ohhoh!

  Hyvä idea listata päivittäiset kosmetiikat, muuten 🙂

  • Reply
   Nina
   27/03/2013 at 17:00

   Tykkäsin itsekin ideasta ja siksi toteutin sen. Tuosta näkee myös miten paljon rahaa ihan arkiseen hygieniaan ja laittautumiseen menee, juhlien puunauksesta puhumattakaan.

 • Reply
  Sanna
  28/03/2013 at 12:13

  Hei moi 🙂 Tämä on mielenkiintoinen postaus. Näkynyt viime aikoina muillakin, ja itseänikin kiinnostaisi tämä tehdä 🙂
  Mutta hampitahnoista; itselläni on käytössä nyt Laveran Basis Sensitiv. Ihan alkusteppejä otetaan luonnonkosmetiikkaan hammastahnan osalta ja jaaah, alussa tunne oli tosi no, erilainen. Mutta nyt alan tottua jo käyttämään tuota ja nyt tuubin loppuessa olen ajatellut ehdottomasti jatkaa tuon käyttöä. Saa myös minttuna, joka on varmasti vielä freeshimpi.
  Mukavaa Pääsiäistä!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.