Farkkupaita

tunnetila: tykkäys

Image and video hosting by TinyPic


Hetki sitten hankkimastani farkkupaidasta on pyydetty kuvia ja tässä niitä vihdoin tulee! Olen käyttänyt puseroa paljon, mutta koskaan en ole muistanut pyytää ketään napsimaan asusta kuvia. Kuluneella viikolla sain kuitenkin TRESemmén hiustilaisuudessa Auroran innostumaan asukuvauksesta ja tässä tuo farkkupaita sitten on, asustettuna Lindexin statement korun kanssa.

Image and video hosting by TinyPic

farkkupaita Vero Moda, koru Lindex,
housut Vila, kengät Vagabond
, kampaus Taavi Vuokkovaara

Image and video hosting by TinyPic

Kerroin töissä ostaneeni jotain vaaleansinistä ja työkaverit eivät olleet uskoa korviaan. Kun sitten ilmestyin töihin farkkupaidassa yksi kollegoista kysyi pettyneenä: ”Ai onko tuo se vaaleansininen paita? Tuohan on lähes valkoinen.” Myös näissä ilta-auringossa otetuissa kuvissa pusero näyttää hyvin vaalealta, mutta ihan oikeasti se on vaaleansininen!! Tässä kuvassa näkyy puseron oikea sävy vähän paremmin.

Tykkään uutta ilmettä vaatekaappiin tuovasta farkkupaidasta paljon. Myös muutaman euron satsaus massiiviseen koruun on ollut jokaisen sentin väärti. Korusta on alkanut tulla minulle jo erottamaton kaveri. Koru tekee arjesta juhlaa ja juhlasta vielä inasen ihanampaa. Ja entäs sitten pikainen hiusten kiharrus? Se se vasta tuokin eloa normaalisti nuhjuiseen olemukseen! 

Kiitos kuvista Aurora!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Elisa
  07/04/2013 at 09:11

  Todella kauniita kuvia, ja kiva tuo vaaleansininen paita 😉 🙂 Olet todella kaunis 🙂

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  • Reply
   Nina
   07/04/2013 at 17:08

   Voi Elisa, oletpa ihana! Kiitos kauniista sanoistasi, hämmennyin ihan. 🙂 Ja kauniista kuvista kiitos taitavalle kuvaajalle.

 • Reply
  Salka
  10/04/2013 at 18:59

  Toi paita sopii sulle just eikä melkeen! Ihana look muutenkin 🙂 Ja hei, mun on varmaan pakko käydä ostamassa tuo sama paita ( sorry 😀 ) mutta en vain ole saanut sitä mielestäni sen jälkeen, kun näin siitä kuvan ekan kerran..tuossa on meinaan ihana sävy ja ainakin näyttäisi siltä, että kangas on ohuehkoa ja mukavan pehmoista 🙂

  • Reply
   Nina
   11/04/2013 at 05:45

   Kiitos Salka! Saat ihan luvan kanssa käydä ostamassa saman paidan, tämä on IHANA!!! 🙂 Ohutta, pehmoista ja juurikin täydellisen väristä farkkua. Toivottavasti löydät vielä omasi.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.