Bestseller A/W13

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

 Kävin eilen tutkailemassa Bestsellerin uusia juttuja tulevalle syksylle (A/W13). Ensimmäistä kertaa ikinä tuntui keväällä syysjuttuja katsellessa, että olisin voinut napata lähes minkä tahansa malliston vaatteista ja painella sillä ulos saman tien. Normaalisti seuraavan kauden vaatteita katselee fiiliksellä ”kivoja juttuja, mutta käytetään ensin näitä kevät- ja kesävaatteita”, mutta tällä kertaa kammottavan ”syysmyrskyn” velloessa ikkunan takana oli fiilikset jo täysin tulevassa syksyssä.
Syksyn 2013 juttu tulee olemaan ehdottomasti biker-rotsi joita näkyi lähes jokaisella merkillä myös aitonahkaisena. Ainakin Only, Vero Moda, Selected, Object ja Bestsellerin uusista merkeistä Y.A.S, tuo markkinoille nahkaisia lyhyitä bikereita hieman eri fiiliksillä. Olisikohan myös minun aika hankkia itselleni vihdoin biker-rotsi? Myös muita upeita takkeja oli tarjolla jokaisella merkillä, alempana postauksessa kuvat muutamasta suosikistani.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Harmaa college, pörröiset neulokset ja eläinkuosit jatkavat suosiotaan edelleen ja myös niistä näkyi jokaisella merkillä omat versionsa. Metallivärit, näyttävät kuvioinnit ja eläväiset pinnat ovat niin ikään ensi syksyn muodin kantavia voimia. Ilokseni totesin suurimman osan tulevan syksyn vaatteista olevan käyttömuotia ja sopivia vaatteita rentoon olemiseen.
Normaalisti syysmallistojen rekit pursuilevat paljetteja, tyllejä ja muita juhlavia materiaaleja ja niistä tehtyjä pikkujoulumekkoja ja lähes poikkeuksetta ohitan nuo rekit luomalla niihin katsettakaan. Eilen esillä oli hyvin vähän juhlavaatteita. En sitten tiedä onko juhlavammat vaatteet tulossa showroomille vasta myöhemmin keväällä/kesällä, mutta ainakin eilen niitä oli yllättävän vähän. Mustat pikkumekot nahka-/keinonahkasomistein olivat mallistojen juhlavimpia vaatteita ja ne sopivat oikein asustettuina niin arkeen kuin juhlaankin. Monikäyttöisten vaatteiden puolestapuhuja tykkää!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

 Bestselleriltä on tulossa syksyllä Suomeen kaksi uutta merkkiä, plus-kokoisten naisten merkki Junarose ja Vero Modan Very -mallistot korvaava Y.A.S. Junarosen vaatteet ovat hyvin Vero Moda henkisiä ja eroavatkin muusta mallistosta ainoastaan kokonsa puolesta. Junarosen koot alkavat koosta 42 ja päättyvät kokoon 54. Suomeen saadaan kokoja 42-48.

Y.A.S taas jatkaa Very by Vero Moda -malliston luomaa luksuslinjaa. Kun Very by Vero Moda tuotiin markkinoille sen haluttiin tarjoavan perinteisen Vero Modan käyttäjille hieman ylellisempiä materiaaleja ja malleja. Hintavammat tuotteet eivät kuitenkaan liikkuneet Vero Modalla toivotusti, joten järkevämpää oli erottaa ylellisempi mallisto omaksi kokonaisuudekseen, pois Vero Moda -nimen alta. Tästä syntyi Y.A.S ja ainakin eilen nähtyjen muutaman vaatekappaleen perusteella Y.A.S on merkkinä omaperäinen, hyvin trendikäs, jopa edelläkävijä. Maailman pehmein nahkapaita vei sydämeni ja hieman futuristisin leikkauksin suunniteltu pikkumusta oli todella kaunis.

Image and video hosting by TinyPic

 värikäs neuletakki Junarose, harmaa jakku Y.A.S
0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Domi
  19/04/2013 at 10:59

  Tuosta ohi kävellään päivittäin koirien kanssa ja aina mietin, että mitähän ihanaa niillä ”tällä kertaa” olisi tarjolla 🙂 Ihania uutuuksia. pelottavan nopeasti se syksy tulee, vaikke kesä ole edes vielä alkanut!

  • Reply
   Nina
   21/04/2013 at 18:35

   Ai sinä asustelet tuolla suunnalla? Minäkin varmaan kurkistelisin ikkunasta sisään jos asuisin noila kulmilla. 🙂 Terkkuja koiruuksille!

 • Reply
  Sara S.
  20/04/2013 at 05:17

  Kivoja juttuja ainakin kuvien perusteella näyttäisi olevan tulossa syksyksi. Kyllä kylmä kevät on vaikuttanut ainakin omaan pukeutumiseen tosi paljon, villapaitoja voisi omistaa enemmänkin 🙂

  Kiva blogi !

  • Reply
   Nina
   21/04/2013 at 18:37

   Kiitos Sara, kommenttisi ilahdutti! 🙂

   Mä olen kans käyttänyt villapaitoja tänä keväänä enemmän kuin laki sallii. Nyt ne lämpimät säät tänne ja äkkiä! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.