Lahjavinkki äidille

tunnetila: vinkkaus

Image and video hosting by TinyPic

Sain tovi sitten Scanboxilta kasan leffoja kiitokseksi yhteistyöstä. Paketista paljastui makuuni aivan täydellisiä elokuvia ja yksi niin hyvä lahjavinkki äidille, että on ihan pakko jakaa se kanssanne.

Scanbox on julkaissut kahden dvd:n pakkauksen jossa on mukana kaksi huippuleffaa, My Week With Marilyn ja The Ironlady. Kaksi erilaista tarinaa oman aikansa ikonisista naisista, molemmat perustuvat tositapahtumiin ja tuovat julki asioita, joista ei ole ennen puhuttu. Kaksi huikeaa tarinaa ja ehkäpä vielä huikeampaa näyttelijäsuoritusta Michelle Williamsilta ja Meryl Streepiltä. Leffakokemusten lisäksi paketista löytyy BodyShopin White Musk -tuoksu. 

Jos äitisi tykkää katsella elokuvia, on tämä lahja varmasti hänelle mieluisa. Ja mikä parasta, saat nauttia lahjasta myös itse kun järjestätte leffaillan tyttöjen kesken. Vaikka ne iänikuiset aamutossut on myös kiva lahja, niin tällä kertaa voisi olla aika hankkia äidille jotain muuta.  

Leffaboksia saa (pikaisen nettiselailun jälkeen) ainakin täältä

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Paperitähti
  06/05/2013 at 06:36

  Hei, palaisin tosi vanhaan juttuusi, kun olit vaihdattanut tuohon Chanelin laukkuun vuorin. Missä teetit sen vaihdon? Itselläni olisi yksi mieluinen Lancel uutta vuoria vailla….

  • Reply
   Nina
   06/05/2013 at 07:11

   Moikka! Teetin uuden vuorin Chaneliin Haraldin suutarilla Katajanokalla. Soittelin läpi kaikki Helsingin merkkilaukkuja ja -kenkiä myyvät liikkeet ja kysyin minne he vievät asiakkaitten laukut huollettavaksi. Haraldin suutari oli ylivoimainen tässä ”skabassa” joten sinne suunnistin minäkin ja olen ollut todella tyytyväinen suutariin.

 • Reply
  bos daiwei
  09/05/2013 at 08:04

  Friends, in this time of happiness, joy and good will to accompany you!
   nfl jerseys cheap|nfl jerseys for sale

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.