Extempore loma

tunnetila: rentous

 photo mothersday1_zpsfcc9e746.jpg

 photo mothersday2_zps4323b72c.jpg

 photo mothersday3_zps696dfd46.jpg

Otin töistä extempore lomaa kuusi päivää ja suuntasin pitkäksi viikonlopuksi nautiskelemaan elämästä vanhempieni hellään huomaan. Voi että teki hyvää! En muista milloin olen viimeksi ollut paikanpäällä juhlimassa upeaa äitiäni äitienpäivänä. Viimeiset 15 vuotta olen hoitanut äitienpäivän soittamalla paikalliseen kukkakauppaan ja tilannut lähetin toimittamaan äidilleni ruusuja. Toki muistaminen tavalla tai toisella lämmittää varmasti äidin mieltä, mutta pitkä viikonloppu kotona tuntui olevan koko perheelle se mieluisin tapa juhlistaa äideistä parhainta.
Pitkään viikonloppuun kuului yhdessäoloa, auringonottoa (poltin nenäni, käsivarteni ja säären etuosat ahnehtimalla tuota harvinaista herkkua nimeltä aurinko, voi miksi en koskaan opi?!), lenkkeilyä, Scrabblea, isäni laittamia kala- ja riistaruokia, äitienpäiväkakku ja -lahjoja, shoppailua, Turkinpippurijäätelöitä, saunomista ja luonnon ihailua. Voi jestas että Suomen luonto on upea! Varsinkin kun sää on otollinen ulkona vaelteluun ja on aikaa tutkiskella tarkemmin sen ihmeitä. (Esimerkiksi toisen kuvaparin oikeassa kuvassa on vanhempieni talon pihasta löytynyt raparperi, joka on terhakkaasti puskenut mullan läpi ja on pian valmiina puhkeamaan loistoonsa.)

Viikonloppu oli mukava jo pelkästään yhdessäolon vuoksi, mutta tein lisäksi ihan loistavia löytöjä ostosreissuillamme ja myös niistä tuli super hyvä mieli. Palataan ostoksiin seuraavassa postauksessa, nyt on mentävä purkamaan laukku viikonlopun jäljiltä. Kivaa alkanutta viikkoa Teille kaikille!   

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.