Kesän tuoksu

tunnetila: opettelu

Image and video hosting by TinyPic

1.6. alkoi virallisesti kesä ja samana päivänä vaihdoin talvituoksun kesäisempään versioon. Olen edelleen aivan ihastunut Dolce&Gabbanan ’Pour Femme’ -tuoksuun joka tuo mieleeni vaahtokarkit ja pyjamabileet, mutta kun sain testiin Dolce&Gabbanan kesätuoksun ’Light Blue Dreaming in Portofino’ haluan nyt testata myös sitä.

Normaalisti käytän ympäri vuoden samaa tuoksua, sillä kun tykästyn johonkin tuoksuun en saa siitä millään tarpeekseni. Nyt yritän kuitenkin totuttaa itseni raikkaampaan ja kesäisempään, hieman sitrusmaiseen tuoksuun, sillä minusta on kiva muistaa eri ajanjaksoja eri tuoksuista. On myös ihana palata siihen vanhaan tuoksulemppariin kun syksy saapuu ja ilmat alkavat viilentyä. Nyt en kuitenkaan halua vielä edes ajatella syksyä sillä toivon kesän ja raikkaan kesätuoksun kulkevan kaverinani seuraavat kolme kuukautta.

Tänä kesänä lomareissumme kohteena on Ranskan Riviera. Luulen, että ’Light Blue’ on tuoksuna noihin maisemiin ihan täydellinen. Raikas ja freesi tuulahdus mereltä sopii ajatuksena loistavasti polttavan kuumana hehkuvaan Ranskan etelärannikkoon. Jospa malttaisin paremmin odottaa tulevaisuudessa siintävää reissua kun virittäydyn loman tunnelmaan jo kotona, ihanassa säässä onneksi täälläkin!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  kaisailona
  06/06/2013 at 08:34

  Hei, mekin mennään sinne 🙂 Ihanin paikka maailmassa! Light blue on ollut myös mun kesäsuosikki, pitäiskin taas testata. Onkohan sisältö sama, pullo näyttää hiukan muuttuneen.

  • Reply
   Nina
   07/06/2013 at 11:24

   Oi, ollaankohan me reissussa yhtä aikaa? Jos ollaan niin sit kyllä treffataan siellä!

   Heidi tuossa alla jo kommentoi ja arvasi ihan oikein. Kyseessä on siis uusi Dreaming in Portofino -versio vanhasta tuoksusta. Mä en taida edes tietää miltä se alkuperäinen tuoksuu. Täytyypä käydä tuoksuttelemassa jossain.

 • Reply
  h_eidi
  06/06/2013 at 17:58

  Light blue on ihana, varmaan mun kaikkien aikojen suosikkituoksu :). Käytän sitä tosin ihan ympäri vuoden muiden suosikkien ohella.

  Onko muuten tuo saamasi versio ihan se ”normaali” Light Blue eli onko pullo tosiaan uudistunut? Vai voisiko tuo olla ”Light blue, dreaming in Portofino”-versio? Oli kumpi tahansa, niin varmasti sopii hyvin reissuun :).

  • Reply
   Nina
   07/06/2013 at 11:22

   Jep, oikein huomasit. Kyseessä on siis tosiaankin tuoksun uusi versio, Dreaming in Portofino. Ja nimi kyllä toimii, alan joka kerta haaveilemaan matkasta Portofinoon kun laitan tätä tuoksua. 🙂 kiitos kun muistutit että kyseessä oli tosiaan uusi edition.

 • Reply
  Hedelmäinen kesätuoksuni | Tunnetila
  10/06/2014 at 08:31

  […] keveiltä kesäiholla. Viime kesänä käytin koko pullollisen Dolce Gabbanan tuoksua ”Light Blue – Dreaming in Portofino” ja tykkäsin siitä hurjasti. Sitä edellisenä kesänä tuoksuni oli muistaakseni CLEANin […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.