Olet kaunis

tunnetila: ilo

olet kaunis lumene1olet kaunis lumene”Uskomme luonnolliseen kauneuteen ja siihen, että jokainen meistä on kaunis.” Näillä sanoilla alkoi kirje jonka sain pari päivää sitten Lumenelta. Kirjeessä kerrottiin, että Lumene on mukana lokakuussa starttaavassa Roosa nauha -kampanjassa jolla kerätään varoja rintasyöpätutkimukselle.

Lumene osallistuu kampanjaan paketoimalla muutamia suosikkituotteitaan tupla- ja yhteispakkauksiksi ja lahjoittamalla myydystä pakkauksesta riippuen joko 1€ tai 2€ suomalaiselle rintasyöpätutkimukselle.

Makaan parhaillani flunssan kourissa sängyn pohjalla. Vaikka oma olo on juuri nyt kurja ja tukkoinen, olen silti todella onnellisessa asemassa koska syy sängyn pohjalla makaamiseen on ainoastaan flunssa eikä mikään muu vakavampi sairaus. Koskaan ei kuitenkaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan. Kaikkeen pahaan ei voi varautua eikä kannatakaan, elämä jää helposti elämättä jos pelkää koko ajan pahinta eikä osaa elää hetkessä. On kuitenkin hyvä jos pystyy edes pienellä panostuksella, olkoon se jokin hyvä teko tai rahallinen panostus, auttamaan muita joilla asiat eivät ole juuri nyt niin hyvin kuin sinulla.

Lumenen Roosa nauha -tuotteiksi on valikoitunut iso kasa omia suosikkituotteitani joten olen enemmän kuin mielelläni mukana kampanjassa Lumenen kanssa. Esimerkiksi uusi suosikkiripsivärini Truly Bold & Curly on saatavissa lokakuun ajan edullisena tuplapakkauksena (14,90€) ja tästä pakkauksesta menee 1€ Roosa nauha -säätiölle. Myös Lumenen putsareita olen käyttänyt pitkään ja pitänyt erityisesti juuri Olet kaunis -kampanjaan valikoituneesta vaaleanpunaisesta ihoa kosteuttavasta puhdistussarjasta.

Tehdään yhdessä hyvää ja osallistutaan Olet kaunis -kampanjaan! Suositaan suomalaista ja tuetaan samalla elintärkeää rintasyöpätutkimusta. Jokainen meistä on päivittäin tekemisissä kymmenien kauniiden ihmisten kanssa. Pistetään hyvä kiertämään ja kerrotaan ihmisille miten kauniita he ovat. Kaksi pientä sanaa ”olet kaunis” saavat ihan varmasti jokaisen hyvälle tuulelle.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  aleena
  29/09/2013 at 01:27

  love ur blog! its so beautiful

  http://iamaleena.blogspot.com.au/

  • Reply
   tunnetila
   29/09/2013 at 12:40

   Thank you Aleena! Unfortunately all my texts are only in Finnish. But hey, sometimes pics tell more than words. 🙂

 • Reply
  Kaisa
  30/09/2013 at 11:42

  Pikaista paranemista!

  • Reply
   tunnetila
   30/09/2013 at 12:46

   Kiitos Kaisa! Makaan edelleen sängyssä. Ääääääää!

 • Reply
  h_eidi
  30/09/2013 at 22:45

  Huomasin myös nuo voidepaketin Olet kaunis-tekstit kosmetiikkaosaston läpi kävellessäni. Vaikka en juuri Lumenen tuotteita käytäkään niin silti tuosta tuli jotenkin hyvälle mielelle. Hyvää mieltä lisää erityisesti Lumenen osallistuminen Roosa nauha-kampanjaan. Äkkiseltään Lumene on ainut mieleen tuleva yritys, jonka tiedän osallistuneen siihen useana vuonna.

  On ihan totta, että pitäisi oikeasti vain uskaltaa avata suunsa ja kehua muita. Jotenkin sitä on niin ujo ja miettii, että pitääkö toinen ihan omituisena, jos yhtäkkiä kehuu. Siitä puheen ollen, sinä olet mielestäni todella kaunis, oikeasti. Pikaista paranemista!

  • Reply
   tunnetila
   01/10/2013 at 10:31

   Voi h_eidi, KIITOS!!! Sanasi piristivät flunssaista mieltä ihan valtavasti! Myös mieleltään voi olla hyvinkin kaunis ihminen, ja sinä olet mielestäni juuri sitä kun jaksat aina ilahduttaa minua kommenteillasi. Olet varmasti kaunis myös ulkoisesti, mutta sisäisen kauneuden näkee jo näin pelkkien kommenttien perusteella. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.