Meikki uusilla tuotteilla

tunnetila: tyytyväisyys

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKävin muutama viikonloppu sitten, kun oli kerrankin aikaa, läpi kosmetiikkavarastojani. Saan testattavakseni niin paljon kosmetiikkaa että vaikka kuinka yritän en millään ehdi testaamaan niistä kaikkia. Minulla on mm. meikkipussi jonne poimin saamieni tuotteiden joukosta kaikki ”pakko testata pian” tuotteet ja nyt kun kävin tuota pussia läpi löysin tuotteiden joukosta jo yli vuosi sitten testiin saamiani juttuja. Voi apua! Päätin ottaa härkää sarvista ja testata yhdessä meikissä niin monta uutta tuotetta kuin mahdollista. Meikkasin siis muutama viikko sitten Design Marketiin lähtiessäni itseni aika monella uudella tuotteella.

Meikkipohjana käytin viime aikojen luottotuotettani, Lumenen CC-voidetta (ihan mahtava meikkivoide, suosittelen todella lämpimästi!) mutta kaikki muut tuotteet olivatkin uusia kokeiluja. Löysin testipussukastani Gina Tricotin aurinkopuuterin (Lea bronzer, sävy 01 Gold digger) ja poskipunan (Jennie blush, sävy 03 Peachy) ja näillä tuotteilla loihdin iholleni hehkun ja terveen sävyn. Myönnän epäilleeni edullisten Gina Tricotin meikkejen koostumusta ja pysyvyyttä iholla, mutta molempien tuotteiden hinta-laatusuhde tuntuu olevan erinomainen. Ihan samanlaista hehkua aurinkopuuteri ei iholle tuo kuin päivittäin käyttämäni KIDE -sarjan aurinkopuuteri, mutta KIDE -sarjan puuteri maksaakin 60€ ja Ginan versio maksaa alle 7€.

uudet testituotteetOLYMPUS DIGITAL CAMERAKäytän arjessa harvoin luomiväriä, mutta nyt testasin samassa meikissä Lumenelta testiin saamaani uutuutta Blueberry Long-Wear Duet luomiväriä (sävy 8 Tunturimaisema). Luomiväriduossa on nimensä mukaisesti kaksi toisiinsa sopivaa sävyä, tässä tuotteessa hieman helmiäistä sisältävä marjapuuron punainen ja matta tumma ruskea. Meikkien sävyt sopivat yhteen kauniisti ja luomivärin koostumus on niin hienojakoinen että se levittyy luomille upeasti. Toisaalta tuo hienojakoisuus oli ainakin minulle hieman haasteellinen, sillä tummanruskea sävy varisi hyvin helposti poskille ja teki meikistä vähän suttuisen.

Ripsiväriksi testimeikkiin valikoitui LÓreal Parisin uutuus, Miss Manga Mega Volume. Ajattelin ensin etten testaa ripsiväriä ollenkaan sillä nimenä Miss Manga kuulostaa siltä että olen ripsivärille täysin väärää kohderyhmää. Yksi suosikki kynsilakoistani on kuitenkin Lumenen Angry Birds -sarjaa, joten ajattelin antaa Miss Mangalle mahdollisuuden. Ja well hello, kannatti testata. Ripsistä tuli tosi tosi kauniit!!! Pitkät, tuuheat, erotellut ja näyttävät.

Kuvissa yllä minulla on näillä tuotteilla tehty meikki, harmi ettei tullut otettua yhtään ihan lähikuvaa. Mutta antakaa minulle aikaa. Ensin totuttelin bloggaamaan neljän vuoden ajan kasvot peitettynä, nyt paljastan jo kasvoni ja treenaan asukuvien ottoa. Ehkä seuraava etappi on lähikuvat meikkipostauksia varten. Katsotaan katsotaan… Mutta näin sanallisesti voin suositella kaikkia testaamiani tuotteita. Onnistuneeseen meikkiin ei välttämättä tarvita kallista selektiivistä meikkisarjaa. Edullisemmat tuotteet sopivat arkiseen päivämeikkiin paremmin kuin hyvin.

Kasvokuvat: Jenni / Pupulandia

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  HeidiV
  01/10/2013 at 09:22

  Minä katselin kanssa Miss Manga -ripsaria meikkiostoksilla perjantaina, en kokenut olevani kohderyhmää, mutta kokeilenpas ensi kerralla kun sinä näytit mallia =)

  Lumenen CC-voide on mullakin käytössä, aion tosin kokeilla Trendi-lehdessä mainostettua toisen merkin CC:tä, jahka muistan sen valmistajan…!

  Ootko jo kokeillut Seppälän ja H&M:n meikkejä?

  • Reply
   tunnetila
   01/10/2013 at 10:28

   No mä kans ajattelin että tuo ripsiväri on tarkoitettu nuoremmille, mutta eipä nimi ripsaria pahenna vaan tuo oli kyllä kiva löytö tällaiselle 30+ tyypillekin. 😉

   Seppälän ja H&M:n meikkejä en ole koskaan kokeillut. Olen kyllä kuullut niistä hyvää, varsinkin H&M:n kynsilakoissa on kuulema tosi hyviä sävyjä.

 • Reply
  PlusMimmi
  01/10/2013 at 11:58

  Voi kuinka kaunis Miss Manga oletkaan 😉

  • Reply
   tunnetila
   01/10/2013 at 12:30

   😀 😀 😀 Voi Mimmi, oot paras! Kiitos ihana. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.