Sisustusliikekierros

tunnetila: ilo ja uuvahdus

201013Sisustuskärpäsen puraisema äitini oli meillä kylässä viime viikonlopun ja kiertelimme kaksi päivää aamusta iltaan sisustusliikkeissä ympäri Helsingin kantakaupunkia.

Kolusimme läpi Mokon, Helsinki Second Handin, Formverkin, Dayn, Peroban, Zarron, Pinon, Primaveran, Nougatin, MissoniHomen, Granitin (uusi Granit myös Forumin yläkerrassa), Pentikin, Hemtexin, Marimekon, Finlaysonin, Olkkarin, Past & Presentin, Stockan ja Sokoksen sisustuosastot sekä Kodin 1:n. Listalta puuttuu sattumalta sisään poikettuja pikkuliikkeitä Kruununhaasta ja Punavuoresta sillä kaikkien liikkeiden nimiä en muista, mutta sanottava on että Helsingissä on ihan mielettömän paljon erihenkisiä sisustusliikkeitä ja kaikkien kiertämiseen saisi helposti kulumaan vaikka viikon!

Vanhaa ja uutta, etnistä ja skandinaavista, edullista ja hintavampaa, yksilöllistä ja tämän hetken trendituotteita. Luulen että tällä hetkellä Helsingistä löytyy sisustusjuttuja aikalailla joka makuun. Äitini tykästyi Primaverassa saksalaisen Rememberin supervärikkääseen sisustusmaailmaan, Nougatissa ihastuimme molemmat Tine K Homen kauniisiin tyynyliinoihin ja upeisiin Pernille Corydonin koruihin ja Olkkarista äidin mukaan lähti sievä pahvinen Baldersin PoP hatturasia.

Omat ostokseni jäivät viikonlopun osalta vaatimattomiksi enkä ostanut mitään sisustamiseen liittyvää vaikka paljon kaikkea kivaa näin reissullamme itsekin. Muutaman ostoksen tein Past & Presentistä jossa ihastuin Scottish Fine Soaps Companyn kosmetiikkatuotteisiin ja ostin testiin käsivoiteen ja palasaippuan. Sokoksella hairahduimme sisustusosaston lisäksi piipahtamaan kenkäpuolella ja sieltä mukaani lähti hyvin pehmoiset tohvelimaiset nahkatossut. Sisustusviikonlopun saldona siis kosmetiikkaa ja kengät. Hmmm, aika erikoista.

Täytyy kyllä sanoa että oli aikamoista luksusta kierrellä kaksi päivää kaupungilla ihan rauhassa ja poiketa välillä teelle ja leivokselle kun siltä tuntui. Onko Teillä jotain sisustusliikesuosituksia jotka kannattaa ensi kerralla lisätä kierrokseen mukaan?

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sini
  21/10/2013 at 10:09

  Onpa kauniit kengät! Minkä merkkiset ne ovat? Tuntuu, että tuollaisia tohvelimaisia, nahkaisia kenkiä on viime aikoina osunut silmiin paljon, mutta vain kalliimmilla merkeillä kuten Acnella, ja monen sadan euron hinta on tuntunut vähän liioitellulta. Toki nyt on jo niin kylmät kelit, että taitavat jäädä sinullakin vielä odottelemaan kevättä 😉

  • Reply
   tunnetila
   21/10/2013 at 10:41

   Kiitos Sini, ihastuin kenkiin itsekin. Myös minä olen katsellut koko kesän nahkaisia tohvelimaisia kenkiä ja pitänyt hintoja liian kovana. 🙂 Nämä kengät ovat Sokoksen oman merkin Iconin ja ovat nahkaa päältä ja sisältä ja ovat tosi pehmoiset. Kenkien ovh. oli 59,95€ eli ei pahat noinkaan, mutta satuin löytämään oman kokoni löytökorista jossa kaikki oli puoleen hintaan. Näin kengille jäi hintaa alle 30€. (Vai olikohan sen hinta 49,95€ ja siitä puolet… Nyt en olekaan ihan varma. Edulliset oli joka tapauksessa. :))

   Toin kengät heti tänään töihin ja otin ne samantien toimistokäyttöön. En malttanut odottaa kevääseen. 😀

 • Reply
  Nasu
  22/10/2013 at 18:55

  Sisustusliikkeistä suosittelen Finnish Desing Shoppia 🙂 Saa kätevästi kotisohvalta tilattua laadukasta designia ja usein loppusumma ylittää tuon 100€, joten tavarat tuodaan vielä ihan ilmaiseksi kotiovelle asti. Kovin usein tuonne ei tosin uskalla eksyä, mutta aina voi haaveilla.
  Helsingin liikkeistä haluaisin käydä tuolla Granitissa. Ehkä seuraavaksi, kun käyn Helsingissä (tulee käytyä tosi harvoin tosin) tai ehkä pitääkin ottaa matkakohteeksi Tukholma.

  • Reply
   tunnetila
   22/10/2013 at 20:17

   Finnish Design Shop on kyllä ihan huikea paikka! Sinne saisi varmaan menemään ihan helposti vaikka 20 000€, ihan tuosta vaan. 😀

   • Reply
    Nasu
    23/10/2013 at 22:03

    Totta 🙂

 • Reply
  Ihastuttavat Pernille Corydonin korut | Tunnetila
  15/11/2013 at 08:32

  […] valtavasti herkkiin ja kauniisiin tanskalaisen Pernille Corydonin koruihin kun törmäsin niihin kierrellessäni äitini kanssa sisustusliikkeitä Helsingin keskustassa lokakuun lopussa. Äitini hypistellessä tyynyliinoja kauniissa Nougatissa […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.