Mies testaa

tunnetila: tykkäys

cutrin menMuutama viikko sitten postipoika kiikutti meille erikoisen paketin. Paketti itsessään näytti ihan tavalliselta Lumenen lähetykseltä, mutta paketista paljastui ainoastaan miesten tuotteita. Paketti oli omistettu miehelleni, joka pääsi testaamaan uusia Lumenen ja Cutrinin miesten tuotteita.

Normaalisti kosmetiikkaa hyvin niukasti käyttävä mies paineli saman tien suihkuun ja aloitti intensiivisen tuotetestauksen heti. Minua nauratti tuo into ja intensiteetti, normaalisti mies kun ei voisi vähemmän suihkutuotteista välittää. Sillä pestään mitä on, tuoksuista tai muista ominaisuuksista ei juurikaan välitetä. Muutaman päivän päästä seurasi raportti testituloksista.

Cutrin for Men Hair & Body Shampoo oli kuulema tuotteena erinomainen. Normaalisti miesten Hair & Body -tuotteet ovat enemmän suihkusaippuoita joilla voi myös pestä hiukset. Hiukset kuitenkin vaativat pesutuotteelta enemmän ominaisuuksia mitä tavallinen vartalonpesutuote, ja miehen mukaan tämä tuote oli enemmänkin shampoo jolla voi myös pestä koko vartalon. Tuoksu oli raikas menthol.

Lumene Men SOS 2in1 Rauhoittava kosteusvoide kosteutti ihoa ja rauhoitti parranajon jälkeen. Tuote pääsikin päivittäiseen käyttöön ja sen parhaita puolia ovat sen neutraali tuoksu ja se, että voide kuivuu iholle nopeasti. Mies ei kestä ollenkaan tahmaista fiilistä iholla, joten tämä ominaisuus on tuotteelle ensiarvoisen tärkeä.

”Krapulavoide” -lisänimen saanut Lumene Men SOS 2in1 Väsyneen ihon virkistäjä, on jäänyt miehellä vähemmälle käytölle sillä tarvetta ihon ekstraboostaukselle ei ole kuulema ollut. Sen verran mies on kuitenkin tuotetta testannut että kertoi sen kihelmöivän iholla ja virkistävän oloa huomattavasti. Mietin miksi mies kutsui tuotetta ”krapulavoiteeksi”, mutta huomasin, että purkin tuoteselosteessa sanotaan ”aikaeroväsymys, krapula, huonot yöuneet, bileet…” Onkohan krapula sallittavampi ominaisuus miehille kun se mainitaan tuotteessa nimeltä, vai löytyyköhän myös naisille krapulaan tarkoitettu voide? Tiedä häntä, mutta myös tämä tuote tekee kuulema sen mitä lupaa.

Testien jälkeen mies esitti vielä yhden toiveen. Kuivan ihon omaavana, laiskana vartalon rasvaajana miehen haave olisi löytää ihoa todella kosteuttava suihkusaippua. Jos löytyisi saippua, joka samalla pesee ihon ja kosteuttaa sen niin hyvin ettei rasvausta tarvita niin hän olisi tyytyväinen. Pienen googlailun perusteella sellainen tuote on taidettu kehitellä jo kilpailijan toimesta. Kuultaisiinkohan Lumenella tämä toive ja kehiteltäisiin samaan tarkoitukseen entistä parempi tuote?

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.