Toteutunut toive

tunnetila: tykkäys

Viime viikot ovat olleet kosmetiikkaintoilijalle todellista ilotulitusta ja säihkettä. Olen hetkessä koukuttunut upeisiin hiekkalakkoihin, saanut testiin super kauniin luomiväripaletin, kokeillut violettia ripsiväriä ja huumaantunut uuden suihkusaippuan tuoksusta.

Yksi ilonaiheista on kuitenkin ylitse muiden. Toiveisiini on vastattu ja Lumene on tuonut markkinoille maailmalla super suosiota nauttivasta BB-voiteesta vaalealle iholle sopivan version. Jihuu!!

Vaalealle iholle tarkoitetun BB-voiteen koostumus on samanlainen kuin tummempien sävyjen, eli voide on aika paksua ja vähän ”jankkimaista”. Voide laitetaan puhtaalle iholle, alle ei siis laiteta kosteusvoidetta, ja se jämähtää iholla nopeammin kuin tavalliset meikkivoiteet.

Voidetta ei voi levittää pyörivin liikkein kuten normaalisti meikkivoiteen levitän vaan voiteen saa iholle helpommin taputtelemalla.

Voiteen peittävyys on aivan omaa luokkaansa ja vaalea sävy on iholleni juuri oikea. Tykkään tuotteesta todella paljon! En tiedä miten kauan kuivuuteen taipuvainen ihoni kestää talven tullessa BB-voidetta iholla ilman kosteusvoidetta, mutta ainakin toistaiseksi olen iloinen että aamurutiinini ovat muuttuneet seerumin ja kosteusvoiteen levittämisestä ja niiden kuivumisen odottelusta ja lopulta meikkivoiteen laittamisesta pelkästään yhden tuotteen iholle levittämiseen ja taputteluun. Iltaisin minulla on enemmän aikaa käyttää seerumeja ja muita kosteuttavia hoitoja.

Olen toivonut vaalealle iholle sopivaa fair -sävyä Lumenen BB-voiteeseen siitä lähtien kun voiteen muut sävyt tulivat markkinoille ja maininnut toiveestani joka kerta kun olen tavannut Lumenen ihania markkinointityyppejä.

En nähtävästi ollut toiveineni ainut koska toive toteutettiin näin nopealla aikataululla. Kiitos Lumene, hienoa että kuuntelette asiakkaitanne ja palvelette meitä erinomaisesti!

0

(2) Kommentit

 1. Hyvä juttu, jos Lumene on vastannut kuluttajien toiveisiin, ihmettelen kyllä suuresti ettei vaaleampaa sävyä ollut jo aiemmin markkinoilla! Oliko sulla muuten myös se cc-voide? Jos on, niin kumpi on lempparimpi?

  Mä olen itse alkanut laittaa yöksi ainoastaan seerumin ja vasta aamuisin enemmän hoitotuotteita. Jostain kumman syystä ihoni vaikuttaisi tykkäävän moisesta! Toki silloin aamuisin menee enemmän aikaa mutta toisaalta, iho saa paremmin ”hengittää” öisin, kuin että tukkisin sen. Dr. Hauschkan filosofiaa siis noudatetaan soveltaen ( ihoni vaikuttaisi hyväksyvän ne, vaikka alkuun mietin, minkähän reaktion vaan niistä tulen saamaan 😀 ).

  1. Minulla on myös Lumenen CC-voide ja olen käyttänyt sitä viime aikoina ahkerasti. BB- ja CC-voiteet ovat hyvin erilaisia. Peittävyydeltään BB on parempi, CC on kuin kevyt meikkivoide joka tekee ihon kuulaaksi ja sitä kautta kauniiksi.

   Molemmat tuotteet on hyviä mutta helppoutensa vuoksi, jos lemppari täytyy valita, valitsen BB:n. 🙂

   Hei kiinnostava näkökulma tuo ”ei paljon tököttejä yöksi”. En ole koskaan ajatellut asiaa noin. Aina vaan puunaan ja puunaan ihoani iltaisin. Tekisi varmaan ihan hyvää kokeilla joskus myös tuota ihon hengittävyyden lisäämistä yöksi. Kiitos Salka vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.