Valoa kasvoille

tunnetila: tykkäys

YSL forever pystyKuulin viime kevään ja kesän aikana niin monesta suusta YSL:n Forever Light Creator Serumista pelkkää hyvää, että päätin kesällä satsata ja ostaa myös itselleni kyseistä ihmeseerumia testaukseen. Seerumin luvataan tasoittavan ihon sävyä ja tekevän ihosta sileämmän ja kuulaamman. Luin jostain, että seerumia kannattaa käyttää kuurimuotoisesti kahden kuukauden ajan aamuin illoin. Tein työtä käskettyä ja olen nyt käyttänyt seerumia tuon kaksi kuukautta.

Tuotteen tuoksu on hienovaraisen ylellinen ja aamuin illoin hienostuneen tuotteen hierominen kasvoille tuo arkeen pientä luksusta. Sievä lasipullo tuo myös tunteen ylellisyydestä, mutta pullon kömpelö pipetti aiheuttaa pientä turhautumista. Olenkin tottunut käyttämään tuotetta niin, että pyyhkäisen (epähygienisesti) pipetin ulkopuolelle tarttuvan seerumin kämmenselkääni ja levitän seerumin siitä kasvoille. Pipetti ei siis mielestäni toimi kovin hyvin.

YSL forever vaaka

Mitään varsinaisia ihmeitä tuote ei mielestäni ole iholleni onnistunut tekemään, mutta ihoni on kuitenkin ollut jo useamman kuukauden hyvässä kunnossa ja näyttää terveeltä ja tasaisen väriseltä. En tiedä onko tuo pitkän kesän ja harvinaisen leudon syksyn ansiota, vai onko seerumi pystynyt pitämään normaalin ihon kuivumisen poissa.

Iho tuntuu seerumin käytön jälkeen kimmoisalta ja ihon väri on kaunis. Tuoksun tuoman ylellisen fiiliksen vuoksi tykkään seerumista paljon ja voisin helposti käyttää sitä tästä ikuisuuteen. Ainut este välillämme on seerumin hinta. Normaali seerumipullon koko on 30ml ja pullon hinta on 92€.

Vaikka pidän tuotteesta niin silti en osaa sanoa onko tuote tehnyt iholleni jotain poikkeuksellisen hyvää. Kohta totuus varmaankin paljastuu, seerumini alkaa olla nimittäin jo lopussa. Jos huomaan seerumin käytön lopettamisen jälkeen rupsahtavani silmissä lupaan raportoida muutoksesta Teille. Toivotaan ettei mitään katastrofia kuitenkaan tapahdu.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sini
  13/11/2013 at 09:15

  Minä olen hurahtanut tänä syksynä Patykan tuotteisiin, joita saa Joliesta. Aivan ihania kaikki ja iho voi paremmin kuin koskaan, on siis silmin nähden hyvässä kunnossa. Erityisesti tykkään kolmivaiheisesta puhdistuksesta ja kasvoöljystä. Nuo ovat siis luonnonkosmetiikkaa ja kaikissa tuotteissa on tosi paljon öljyjä ja vaikuttavia aineita. Lisäksi purkit ovat simppelin kauniit ja tuoksut sopivan miedot, mutta hyvät. Kalliitahan nuokin ovat, mutta en taida enää voida luopua noista ollenkaan…

  • Reply
   tunnetila
   16/11/2013 at 08:58

   Noita Patykan tuotteita hehkutetaan niin monissa paikoissa että tekisi kyllä mieli testata niitäkin. Tiedätkö, olin mukana tilaisuudessa jossa Jolien tytöt esittelivät uuden konseptin jota olivat perustamassa, mutta en ole jostain syystä koskaan ehtinyt liikkeeseen. Hämmentävää, sehän on ollut olemassa jo yli vuoden! Tuo virhe täytyisi kyllä korjata pikimmiten. 🙂

 • Reply
  Kaisa
  14/11/2013 at 15:47

  Mä oon tykännyt myös Kiehl´sin Midnight Recovery Concentrate-serumista. Tuoksuu ihanasti LAVENTELILTA ja ihosta tulee todella tasainen ja pehmeä 🙂

  • Reply
   tunnetila
   16/11/2013 at 09:00

   Uh, laventeli… 😉 Kommentistasi tuli mieleeni hieno ajatusketju: Kaisa-> laventeli -> Etelä-Ranska-> Nizzan kivinen uimaranta-> aurinko-> helle -> ÄÄÄÄÄÄÄÄ HALUUNNNNN!!!! 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.