Syötävän ihanat suihkutuotteet

tunnetila: ihastus

Kotimainen Herbina jää omassa ihonhoidossani ja kauneusrutiineissani ihan liian vähälle huomiolle. Herbinan tuotteet ovat laadukkaita, helposti saatavilla vaikka ruokaostosten lomassa, mukavan hintaisia ja varsinkin uusin tuoteperhe on niin tolkuttoman hyvän tuoksuinen että suihkugeeliä tekisi mieli puristaa purkista suoraan suuhun!

Uusi kaura-suklaa tuoteperhe sisältää kolme tuotetta, suihkugeelin, vartalokuorinnan ja vartalovoin. Tuotteet sisältävät kotimaista kaurauutetta ja kaakaouutetta ja kosteuttavat ihoa puhdistaen sen samalla hellävaraisesti. Pakko myöntää etten olisi varmasti löytänyt tätä herkullista tuoteperhettä jollen olisi saanut tuotteita testattavakseni.

Herbinan slogan ”Kauneus tulee läheltä” on erinomainen ja Herbinalle kotimaisuus on kantava voima. Herbina-tuotteet suunnitellaan ja kehitetään Suomessa ja niissä käytetyt raaka-aineet saavat inspiraationsa Suomen luonnosta. Iloitsen jokaisesta kotimaisuuteen ja Herbinaan liittyvästä asiasta, miksi sitten helposti tartun uusia tuotteita ostaessani johonkin ulkomaiseen, suuremman ketjun tuotteeseen?

Ostatteko Te Herbinan tuotteita? Jos ostatte niin miksi, ja jos ette osta niin sama kysymys, miksi? Tarvitsisiko Herbina modernimmat pakkaukset joihin tarttua tuotepaljouden keskellä helpommin vai eikö Herbinaa mainosteta tarpeeksi? Kotimaisten tuotteiden suosiminen on omalla prioriteettilistallani korkealla ja olen jo vuosikymmenet suosinut kosmetiikkaostoksissa Lumenea. Nyt olisi korkea aika itsenikin ryhdistäytyä ja alkaa suosia myös Herbinaa, varsinkin kun tämä tuoteperhe ainakin tuntuu ihan hirmuisen hyvältä, kaikilla aisteilla mitattuna.

Tuotteet saatu blogin kautta

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.