Silkkikiharat

tunnetila: testailu

kampauspaaSain alkusyksystä Remingtonin bloggaajaillasta testiin Silk Ultimate Styler -muotoiluraudan* ja olen syksyn aikana muutamaan otteeseen kihartanut hiukseni kyseisellä raudalla. Kaltaiselleni tumpelolle (nim. poltan aina korvanlehteni kihartaessani hiuksia) raudan paras ominaisuus on sen keraamisen puikon ympärille laitettava muovisuoja (kuvassa alla). Muovisuoja ei kuumene vaikka muotoiluraudan kuumentaisi 230 asteeseen ja ainakin oma päänahkani on ollut turvassa palovammoilta tuon suojan ansiosta.

Toinen raudan kihartamista helpottavista ominaisuuksista on sen kaksiosaisuus. Keraaminen puikko muodostuu kahdesta keraamisesta levystä ja myös suoja ”haaroittuu” kahteen osaan. Hiukset laitetaan kiharrettaessa osioiden väliin ja hiukset pysyvät keraamisten levyjen välissä hyvin ja kihartamisen voi tehdä vaikka yhdellä kädellä. Toista kättä kun ei tarvitse hiusten pyörittämiseen puikon ympärille.

remington silk isoMuovisuojuksessa on paljon hyviä ominaisuuksia, mutta itse olen niin huono kihartamaan hiuksiani että koen muovisuojuksella varustellun muotoilupuikon jotenkin vaivalloiseksi. Puikko painaa suojuksen kanssa enemmän kuin kovasti rakastamani Remingtonin Pearl Wand sauvakiharrin jonka ostin pari vuotta sitten ja jota olen jopa oppinut käyttämään. Sauvakiharrin on myös pienempi kuin Ultimate Styler -muotoilurauta, joten nykyään kun haluan kihartaa hiukseni niin nappaan käteeni automaattisesti vanhan sauvakihartimeni.

Tykkään Ultimate Stylerin tekemästä pehmeämmästä lainekiharasta enemmän kuin puikolla väkertämästäni säkkärämmästä kiharasta, mutta toisaalta pidän hiuksiani niin harvoin auki että on aika sama kummalla raudalla teen kiharan kampauksen pohjalle. Niinpä käytän edelleen enemmän pienempää kiharaa tekevää puikkoa.

Olen ajatellut tutustua Ultimate Styleriin joskus ihan ajan kanssa ja silloin otan mallia Saaran tekemästä opetusvideosta. Saara jos kuka saa kaiken näyttämään ihan lapsellisen helpolta!

remington silk closeupSyyskuisessa Remingtonin blogi-illassa onnistuin tiimini kanssa loihtimaan niin kauniin pikkujoulukampauksen että ajattelin nyt jakaa sen vinkiksi myös Teille. Kampaus on ihan älyttömän helppo tehdä, olen tehnyt sen pariin otteeseen itselleni ja onnistunut joka kerta!

Helppo mutta kaunis ja trendikäs kampaus syntyi kihartamalla hiukset ja kääntämällä kiharrettujen hiusten latvat niskaan. Keräsin kiharretut hiukset yhteen ja laitoin hiusten latvaan ohuen kumilenkin. Sen jälkeen pyöräytin yhteen kootut latvat hiusmassan alle ja kiinnitin pinneillä niskahiuksiin. Kampauspään kampauksen viimeistelimme juhlavaksi Glitterin kauniilla hiuskoruilla ja sulka-aiheisella hiuspannalla, oma kampaukseni on ollut valmis pelkällä latvojen piiloon kiepauttamisella.

Kampaus on yksinkertainen ja samalla juhlava mutta rento. Seuraavan kerran kun teen kampauksen itselleni yritän muistaa ottaa siitä kuvan. Tällä kertaa mallina sai toimia kampauspää nimeltä Julie. Mitäs pidätte Julien kampauksesta?

remington hairdo1* Ultimate Styler saatu testaukseen

0

(3) Kommentit

  1. Nasu says:

    Julien kampaus on hieno. Tuollaisen juhlakampauksen mäkin haluaisin. Mut pitäis sit varmaan ensin ostaa kiharrin ja opetella käyttämään sitä. Mullakin on taipumus polttaa sormet, korvat ja päänahka. Mut ehkä mä toivon joulupukilta kiharrinta. Sä siis suosittelet tuota Pearl Wandia tumpelolle?

    1. Suosittelen ehdottomasti Pearl Wandia tumpelolle. Tosin tällä uudella laitteella tulee kauniimmat kiharat, mutta minusta tämä on jotenkin vaivalloisempi käyttää, ainakin tuon suojamuovin kanssa.

  2. Minna says:

    Ihana kampaus! Mutta mistä ihmeestä voisi hankkia kampauspään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.