Ihonhoitokuuri

tunnetila: vinkkaus

fabulous1

Kävin ensimmäistä kertaa tutustumassa kauneushoitola Fabulousiin aika tasan vuosi sitten. Tykkäsin hoitolan tarjoamista kauneushoidoista kiireisille, eli hoitolan listoilta saa kaikkia hoitoja kasvohoidoista kynsiin ja ripsiin halutessaan tunnin sessioina. Usein kun este kasvohoidossa käymiselle on ajan puute, niin Fabulous tarjoaa kasvohoidon vaikkapa lounastunnin aikana keskellä työpäivää. Kiva ja hyvin käyttökelpoinen idea!

Tällä kertaa sain kutsun tulla tutustumaan kauneushoitolan uuteen ihonhoitokonseptiin jossa ihonpuhdistus tehdään kolmen kerran sarjoina. Jokainen ihonpuhdistuskerta kestää tuon näppärät 60min ja jos puhdistuksen ottaa kolmen kerran sarjahoitona tuo hoito maksaa 45€/kerta. Mielestäni todella kohtuullinen hinta ihoa puhdistavasta lopputuloksesta.

fabulous2fabulous5
On tärkeä ymmärtää aikaa kosmetologille varatessa, että ihonpuhdistus ja kasvohoito ovat kaksi eri asiaa. Kasvohoito on yleensä hemmotteluhoidoksi luettava hoito, jossa ihoa hoidetaan vaikkapa kosteuttavia tai juonteita ehkäiseviä tuotteita käyttäen. Ihonpuhdistus taas on se kivuliaampi versio jossa poistetaan mustapäitä ja ehkäistään näppyjä syntymästä.

Kolmen kerran sarjahoitona (a´ 60min) mustapäiden puristelun kestää, sillä mikään kerroista ei kestä tuskallisen pitkään. Ja mikä parasta, jokaisen kerran jälkeen puristeltavaa on vähemmän ja vähemmän. Ihonpuhdistus kolmen kerran sarjahoitona on tarjouksessa tammikuun loppuun asti (31.1.2014), joten jos haluat aloittaa uuden vuoden pistämällä ihon parempaan kuntoon voisi tämä tarjous olla aika hyvä keino ryhtyä toimeen. Olen itsekin harkinnut kolmen kerran hoitosettiä vaikka komedorauta ei paras ystäväni olekaan. Lopputulos kun on tuon hetken tuskan arvoinen.

fabulous3 fabulous4

Hoitolassa kasvohoidon voi valita tehtäväksi joko luonnonmukaisella Bernard Cassiere ihonhoitosarjalla tai ylellisellä Diorin sarjalla. Vuosi sitten testasin Bernard Cassieren bambukasvohoitoa, joten tällä kertaa minua hoidettiin Diorin tuotteilla. En ole aikaisemmin törmännyt missään hoitoloissa Diorin tuotteisiin joten testasin tuotteita mielelläni.

Diorin tuotteet olivat samoja mitä jokainen voi ostaa kotiin, erikseen ei siis ole pelkästään hoitoloissa käytettävää sarjaa. Vaikka pidin Diorin ylellisten tuoksujen leijailusta ympärilläni kasvohoidon aikana niin silti tykkäsin enemmän Cassieren luonnonmukaisista tuotteista. Luonnonmukaiset tuotteet tuntuivat hoitavammilta ja jotenkin enemmän luksukselta vaikka Dior merkkinä edustaa luksusta ihan itsessään. Jos siis päätän mennä ottamaan kolmen kerran hoitokuurin iholleni niin luotan luonnonmukaiseen hoitolinjaan. Luonnonmukainen, oli se mitä tahansa ruoasta kosmetiikkaan, on usein se parempi valinta.

0

(2) Kommentit

 1. HeidiV says:

  Opin uutta kirjoituksestasi: ihonpuhdistuksen ja kasvohoidon eron, kiitos!

  En voisi käydä lounastunnilla ihonpuhdistuksessa; olen niin punakka sen jälkeen että vetäydyn mieluusti kodin suojaan 😉

  Minä käyn edelleen Dermalogica-hoidoissa, jo kymmenettä vuotta samassa kauneushoitolassa, huh!

  1. Kiva kuulla että olet Heidi löytänyt luottohoitolan jossa käydä kasvohoidoissa.

   Minä kävin myös Dermalogica-hoitolassa useamman vuoden kunnes erään kasvohoitokerran jälkeen kasvoni olivat täynnä kamalaa ihottumaa monta viikkoa. Sen jälkeen en ole uskaltanut käyttää merkin tuotteita enkä käydä hoidoissa. En vieläkään tiedä mitä tuolloin tapahtui, mutta sen tiedän että ihoni ei tykännyt jostain hoitotuotteesta ollenkaan!

   Itselläkin toki kasvot punoittavat mustapäiden puristelun jälkeen, mutta jos olisi pakko mennä töihin hoidosta suoraan niin onneksi meikit peittävät punoituksen aika hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.