Ihana Sofie

tunnetila: ylpeys

sofie1Törmäsin monta vuotta sitten Pariisissa maailman sievimpään vauvojen luonnonkumiseen puruleluun, Sofie kirahviin. Muistan pyöritelleeni Sofieta Le Bon Marchén leluosastolla ja harmitelleeni kun lähipiirissä ei juuri silloin ollut vauvaa jolle olisin voinut ostaa tuon kauniin lelun tuliaisiksi. Viehätyin vauvojen lelusta niin paljon että muistan tutkailleeni jälkenpäin Sofien taustoja ja ilokseni luin Sofien olevan luomulelu, täysin turvallinen joka suhteessa, ja iältään Sofie kirahvi on nykyään jo yli 50 vuotias!

Noin vuosi sitten törmäsin Sofie kirahviin uudestaan, täysin eri yhteydessä. Bongasin kirahvi-ihastukseni nimittäin bloggaavan ystäväni Ainon blogissa jossa Aino esitteli kirahvipiirroksiaan. Sofie kirahvin ympärille oltiin luomassa täällä Suomessa jotain ihan uutta ja huikeaa ja Aino oli päässyt mukaan tähän mielettömään projektiin.

sofie3Viime syksynä tuo kaikki, kotimaisen ekologisia ja luomukosmetiikkatuotteita valmistavan Alva Organicsin ja superlahjakkaan Ainon yhteistyö sai päivänvalon. Sofie La Giraffe tuotesarjaan lanseerattiin uutuutena Suomessa valmistettu vauvojen ekokosmetiikkasarja Sofie La Giraffe Baby. Tuoteperhe sisältää kuusi vauvojen herkälle iholle sopivaa tuotetta (kasvovoide, vartalovoide, vauvaöljy, vartalolle ja hiuksille tarkoitettu pesuaine, kylpyvaahto sekä suojavoide ulkoiluun), mutta eipä kukaan ole kieltänyt aikuisiakaan käyttämään näitä tuotteita. Onneksi, sillä tykkään käyttää testiin saamiani tuotteita ihan itse!

Sain Ainolta kokeiltavakseni pieniä testipusseja kasvovoidetta* ja testasin niitä viime viikonlopun Pariisin matkallani (pariisilaisen Sofien innoittamana tietty!). Voide oli todella paksua ja uskomattoman kosteuttavaa. Laitoin aluksi voidetta ihan liikaa enkä saanut sitä imeytymään ihooni mitenkään. Lopulta rasvasin kasvoille laittamallani voidemäärällä kasvot, dekolteen, kädet ja käsivarret. Tuote on siis riittoisa ja sitä tarvitaan vain pieni määrä ihon tarpeelliseen kosteutukseen. Varsinkin yövoiteena paksu voide on erinomainen ja mikä ihaninta, tuotetta ei uskoisi luomutuotteeksi sillä voiteen tuoksu on todella hyvä.

Toinen testiin saamistani tuotteista on vauvaöljy* joka pelastaa mm. talven kuivattamat sääret ihon pöllyämiseltä. Öljy imeytyy ihoon nopeasti ja myös sen tuoksu on mieto mutta silti huumaava. Pidän tuotteista todella paljon ja aion jatkossakin käyttää näitä kotimaisia luomutuotteita vaikka ne ovatkin oikeasti vauvoille tarkoitettu. Tuotteita on myynnissä ympäri maailman, Helsingistä New Yorkiin, enkä voisi olla ylpeämpi siitä, että ystäväni suunnittelemia tuotepakkauksia löytää pian maailmalla reissatessaan.

sofie2Sophie la Girafe Showcardkuva

Ja miten mieletöntä työtä Aino on tuotteiden kanssa tehnytkään! Tuoteperheen ulkoasu on täydellinen. Asussa läsnä ovat kauneus, lapsenomaisuus, herkkyys, ikuinen Pariisi ja tietysti itse päätähti Sofie. Fiilis on hyväntuulinen mutta sisältää silti ripauksen luksusta. Voi Aino miten ihailenkaan osaamistasi!

* saatu blogin kautta

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  h_eidi
  30/01/2014 at 22:29

  Tuotepakkaukset ovat todella kauniit ja myös sisältö kuulostaa erittäin hyvältä. Ihoni on kuiva ympäri vuoden, joten kaikki vinkit supertehoisista kosteuttajista ovat aina tervetulleita :). Pitääkin ostaa näitä tuotteita heti kun niitä kaupassa näen. Itse kirahvia onkin tullut jo ostettua kavereiden vauvoille :).

  • Reply
   tunnetila
   31/01/2014 at 08:58

   Minulla oli ennen Pariisiin lähtöä kasvot aika kuivat ja kasvoissa oli pari vähän ihottuman tapaista kohtaa. Toki Pariisin lämpimämpi sää (+8) vaikutti varmasti ihon kuntoon, mutta osasyy on myös näiden voiteiden. Kuivuus ja ihottumat katosivat noissa neljässä lomapäivässä kun käytin kasvovoiteesta testipusseja matkalla. Vielä on kaksi pussia jäljellä ja käytän niitä päivittäin. Pakko käydä ostamassa oma kasvovoidepurkki kun nämä testipussukat loppuvat. Tosi hyvä tuote!

 • Reply
  Kaisa
  31/01/2014 at 07:16

  Minäpä testaan myös ite, katsotaan sit saako joku muukin koittaa 😉 Oon hipelöinyt näitä kaupassa, mutta en tiennyt, että on kotimaassa valmistettua!

  • Reply
   tunnetila
   31/01/2014 at 09:01

   Suosittelen todella testaamaan! Purkit on kauniita kylppärissä ja oma ihoni tykkää todella paljon jokaisesta tuotteesta. Minullekin tuli yllätyksenä että tuotteet on kotimaisia. Luulin niiden olevan automaattisesti ranskalaisia kuten kumilelukin. Mutta ihan huippua kuulla, että Suomessa osataan valmistaa näin tyylikästä ja toimivaa ekoa ja luomua!

 • Reply
  pauliina
  31/01/2014 at 18:31

  ostoslistalleni menivät! jo pelkästään ihanien pakkausten ansiosta ja jos purkkien sisältökin on passelia kuivalle iholle niin aina parempi. ja luulenpa, että tarvitsen myös sen lelun. 🙂

  • Reply
   tunnetila
   01/02/2014 at 11:23

   Olen pauliina aika varma että sinäkin ihastut näihin tuotteisiin. Nämä ovat superhyviä! Ja tuo lelu, mä olen niiiin onnellinen että sain myös tuon lelun. 😀 😀

 • Reply
  Vauvakutsuilla | Tunnetila
  08/07/2014 at 08:32

  […] kenkiä, huppupyyhe, vaippakakkuja, Sophie La Girafe -tuotteita (näistä vihjaisin Iinalle että käytän tuotteita itse ja ne ovat ihan mielettömän hyviä, joten kannattaa miettiä kaksi kertaa antaako tuotteet […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.