Äiti testaa Avonia

tunnetila: testaus

avon2

Harva tällä hetkellä voimissaan oleva kosmetiikkabrändi juontaa juurensa 1800-luvulle. Yksi näistä kosmetiikan uranuurtajista on yhdysvaltalainen Avon, joka perustettiin 1886. Tänä vuonna Avon täyttää 127 vuotta ja brändiä myydään yli sadassa maassa. Liikevaihto on huimat yli 11 miljardia dollaria ja jälleenmyyjiä on yli kuusi miljoonaa ympäri maailman.

Suurin osa varmaan tietääkin, että Avon toimii kauneuskonsulttien voimin ja Avonin tuotteita voi ostaa verkkokaupan lisäksi kotona järjestettävissä Avon -illoissa. Avonin konsultti tulee kutsuttuna yksityishenkilön järjestämään kauneusiltaan ja paikalla olijat voivat tehdä tilauksensa konsultin kautta. Kyseessä on siis suoramyynti vähän Tupperwaren tavoin.

Vaikka Avonin historia on pitkä, en ole koskaan aikaisemmin testannut Avonin tuotteita. Nyt sain kuitenkin postissa yllätyspaketin Avonilta josta paljastui Avonin uutuustuotteita: Avon Femme -hajuvesi, ripsiväri ja huulikynä.

Kosmetiikkapaketti saapui kotiini juuri samana päivänä kun vanhempani olivat luonani kylässä. Täydellistä ripsiväriä metsästävä äitini kiinnostui paketista paljastuneesta ripsarista, ja kun tiesin miten monta vuotta äitini on etsinyt haastaville ripsilleen toimivaa ripsiväriä, annoin Avonin Aero Volume mascaran äidilleni testattavaksi.

Äidilleni sen oikean ripsivärin löytämisen tekee hankalaksi se, että hänellä on hyvin liukkaat ripset ja helposti vuotavat silmät. Mikään ripsiväri ei tartu hänen ripsiinsä kunnolla ja jos joku niihin hetkeksi tarttuukin, silmien vuotaessa ripsivärit ovat poskilla alta aikayksikön. Edes vedenkestävät ripsivärit eivät ole poistaneet ongelmaa.

avon1 avon3

Tällä kertaa Avonin ripsiväri yllätti äitini positiivisesti. Muutaman päivän testailun jälkeen sain äidiltäni iloisen puhelun jossa hän kertoi ripsivärin tarttuvan ripsiin hyvin. Ripsiväri ei myöskään levinnyt päivän käytössä pitkin poskia. Liukkailta ripsiltä maskara kului päivän aikana hieman pois, mutta se tapahtui siististi eikä saanut aikaan mustia silmänalusia. Ainut asia josta äitini ei tuotteessa oikein pitänyt oli sen iso harja. Tai harja itsessään oli ihan ok, mutta meillä on äitini kanssa samanlaiset, pienet ja aika syvällä olevat silmät, joten suurella harjalla on vähän hankalampi saada ripsiväriä ripsien tyveen asti.

Uskallan äitini ripsiväriltä paljon vaativan testin jälkeen suositella Avonin ripsiväriuutuutta kaikille, joilla on ongelmia liukkaiden ripsien tai vuotavien silmien kanssa. Jopa lenkillä ripsiväri oli kuulema pysynyt ripsissä leviämättä.

Onko joukossanne Avonin tuotteita käyttäneitä, tai oletteko kenties osallistuneet Avonin meikki-iltoihin? Brändi on minulle nimeään lukuunottamatta aika tuntematon, joten jos Teillä on mielipiteitä brändistä tai sen tuotteista niin kuulen niistä mielelläni lisää.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  MouMou
  07/03/2014 at 09:18

  Avon rokkaa! Paljon hyviä tuotteita, toimin vuosia kauneuskonsulttina heille. Nykyään tilaan muiden kautta tuotteet, kun aika ei riitä oman asiakaskunnan pyörittämiseen. 🙂

  • Reply
   tunnetila
   09/03/2014 at 16:10

   Kiva kuulla että Avonilla on hyviä tuotteita. Täytyy joskus kysellä sulta vinkkejä niihin parhaisiin juttuihin. 🙂

 • Reply
  SatuKoo
  07/03/2014 at 10:10

  Toimin ”konsulttina” Avonille, tilaan aina vaan lähipiirille tuotteita, esittelyitä en ole koskaan pitänyt. Avonilta löytyy aivan ihanan tuoksuisia vartalovoiteita ja suihkusaippuoita. Uusin innostukseni on arganöljy hiuksille. Hinta-laatusuhde on mielestäni heidän tuotteissaan todellakin kohdallaan.

  • Reply
   tunnetila
   09/03/2014 at 16:11

   Hyvä hinta-laatusuhde on kyllä kosmetiikkatuotteissa todella tärkeä. Kulutushyödykkeet kun eivät ihan järjettömiä summia saisi jokapäiväisessä aktiivikäytössä maksaa.

   Kiitos myös tuotevinkeistä! Hyväntuoksuisia suihkusaipuoita ei voi koskaan olla liikaa. 😀

 • Reply
  Tinny
  07/03/2014 at 20:58

  En ole Avonia käyttänyt, mutta epämääräisen herkkäsilmäisenä tuli noista vuotavista silmistä mieleen oma kokemus muista merkeistä. En ole nimittäin koskaan reagoinut voimakkaasti ripsiväriin paitsi sen kerran kun ostin Lumenen herkille silmille suunnitellun ripsarin! Tää nyt on tietysti ihan anekdoottia todistusarvoltaan, mutta joskus näköjään herkkäsilmäisen kannattaa rohkeasti testata ihan ”tavallisiakin” ripsareita eikä alistua siihen, että jos ei herkille silmille tarkoitettu sovi, niin ei sitten varmaan mikään.

  Avon on kyllä aina vaikuttanut kiinnostavalta, mutta tällaisena ei-kosmetiikkaa-erikoisemmin-harrastavana se on aina vain jäänyt juuri siksi, kun sitä ei mistään mun normiostospaikoista saa.

  • Reply
   tunnetila
   09/03/2014 at 16:13

   Oho, vai aiheutti ensimmäistä kertaa ongelmia juuri herkille silmille tarkoitettu tuote! Kappas, aika outoa. Mutta niin se vaan on että jos tuotteessa on itselle sopimaton ainesosa niin ihan sama kenelle se on tarkoitettu.

   Myös minulla tuo Avonin testailu on jäänyt olemattomaksi tuon saatavuushaasteen vuoksi. En koskaan tunne ketään joka tekisi noita konsultin hommia.

   • Reply
    Tinny
    13/03/2014 at 17:10

    Olin kyllä todella hämmentynyt siitä itsekin, varsinkin kun muutoin olen aina käyttänyt Lumenen ripsaria. Mutta sen aineen kanssa silmät vuoti ja punoitti ihan koko ajan, olinpa sisällä tai ulkona, kissojen ja koirien keskellä tai ihan missä vaan.
    Jos tästä ei olisi jo jonkin verran aikaa, niin melkein tekisi mieli laittaa kysymys firmaan, että mitä siinä herkille silmille suunnitellussa on, mitä tavallisessa ei tai päinvastoin.

 • Reply
  kaija kaski
  21/03/2014 at 15:03

  avon vaan on kaikkinensa ja yksinkertaisesti ilmaistuna parasta 🙂 olen käyttänyt -80-l. asti ja jatkossakin. olen tosi vaikea/ongelmaihoinen kauttaaltaan, vuosien kokemuksen myötä tiedän jo mitä ostaa; anew-sarja kasvoille, mutta muuten käy koko repertuaari. jotkut tuoksut kylläkin supistaa henkitorven piukaks, käytänkin siksi vaan avonin premiumtuoksuja ja ykkösenä herve leger <3 tyttäreni on konsultti ja ostokseni hoituu siis tosi mainiosti 🙂 suosittelen kaikkia kokeilemaan innokkaasti, tykästytte varmasti, ja jos joskus menee "mettään" ei haittaa kun hinta ei päätä huimaa 😉 avon on myös todella trendikäs, uutuudet vastaa aina muoti/kauneusmaailman huipputrendejä ja vaihtuvuus todella runsasta, ei kun kokeilemaan ja hemmotttelemaan itseään 🙂 nyt sitten valitsemaan kevään uusia mehukkaita värejä kuvastosta!!

 • Reply
  Jaana
  21/03/2014 at 18:34

  Avon tuotteet ovat korkealaatuisia hintaansa nähden. Usein on hyvin edullisia tarjouksia. Koru ja laukkuvalikoimat muuttuvat jatkuvasti. Aloitappa kokeilu vaikkapa shamppoo-hoitoaine-suihkugeeleillä ja laajenna vaikkapa hiusväreihin, jotka myös todella hyviä. Meikkejä ja tuoksuja löytyy joka lähtöön, eikä hinnat päätä huimaa. Mikä parasta, sinulla on 3 kk palautusoikeus tuotteille ellet niistä pidä tai ellei ne sinulle sovi.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.