Kevätkynnet

tunnetila: tykkäys

pionilakkaLakkasin kynteni kevään kunniaksi pioninvärisellä lakalla*. Lumenen uudet Gel Effect -lakat ovat koostumukseltaan ja sävyiltään täydellisiä! Gel Effect -sarja korvaa kokonaan Lumenen vanhan, Gloss & Care -kynsilakkasarjan, ja sarjasta tuttu, paksu ja hyvin toimiva sivellin on säilytetty myös uusissa lakoissa.

Lakat levittyvät hyvin, niitä tarvitaan vain pari kerrosta ja ne kestävät kynsissä kauniina pitkään. Sävyjä on yli kolmekymmentä jos kesän kausivärit lasketaan mukaan. Kaiken kruunaa lakkojen hinta, lakat maksavat ainoastaan 5,90€/kpl!

lumene pinkit1lumene pinkit2Kynsiini valikoitui kevään kunniaksi sävy 8, Full of Peonies – Pionimeri, ja tykkään sävystä paljon. Sävy ei yllä ”täydellisen hento ja tyylikäs vaaleanpunainen” -tittelin saavuttaneen Angry Birds -lakan (heh, tuo on minusta edelleen niin huvittavaa!) tasolle, mutta ei sen tarvitse samanlainen ollakaan. Angry Birds -lempparini on lähes näkymätön ja hyvin hienostunut, tämä lakka taas on täydellisesti vaaleanpunaisen pionin värinen ja niin sen kuuluukin olla. Lakat eivät siis kumoa toisiaan vaan täydentävät kauniiden vaaleanpunaisten lakkojen kokoelmaani.

Kuvien toinen lakka, Lumene Gloss & Care CC Peiteväri* kynsille toimii samalla tavalla kuin CC -voide kasvoilla. Se peittää kynsien epätasaisen pinnan, häivyttää pienet virheet kynsien värissä ja auttaa korjaamaan vaurioita kynnen pinnalla. Myös tässä lakassa on hillitty roosabeige sävy, eli halutessaan lakkaa voi käyttää sellaisenaan.

lumene pinkit3Kyllä nyt on heleät kesäkynnet taattu!

* saatu blogin kautta testiin

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  iduska
  03/05/2014 at 13:32

  Tykkäsin myös paljon tuosta gel efect-lakasta. Minulla on sellainen pinkki sävy (ahomansikka niminen muistaakseni), mutta haluaisin kyllä ehkä muutaman neutraalimmankin. Jotenkin tuon lakan pinta tuntui ”joustavammalta”, eikä näin ollen ropissut heti pois. Tai sitten olen markkinoinnin uhri 😀 Joka tapauksessa tyytyväinen asiakas.

  • Reply
   tunnetila
   04/05/2014 at 09:46

   Samoin, markkinoinnin uhri tai tyytyväinen asiakas myös täällä. 🙂 Monilta brändeiltä on nyt tullut geelimäisiä lakkoja ja kaikkien testaamieni geelilakkojen kestävyys on kyllä hyvä. Pinta on juurikin tuo mainitsemasi ”joustava”, joten pysyvyys on tavallista lakkaa parempi.

   Tuo sinulla oleva ahomansikka on myös tosi kaunis ja kesäinen sävy. Täytyisi hankkia ehkä se myös itselle. Minun tekisi mieli heivata kaikki muut lakat pois ja hankkia kaappi täyteen geelilakkoja. 🙂

 • Reply
  Kaisu
  04/05/2014 at 17:12

  En huomaa suojata käsiäni ja kynsiäni koti- tai puutarhahommissa ja siksi ei tule lakattua kynsiäkään kovin usein, kun lakkaukset on sitten usein jo seuraavana päivänä hirveässä kunnossa. Kestäisiköhän tuollainen geelimäinen ”kovemmassa” kulutuksessa paremmin. En toki kuvittele, että mikään lakka kestää puutarhahommia paljain käsin, että ehkä olisi syytä opetella etsimään hanskat käteen ennen käsien laittamista multaan. =)

  • Reply
   tunnetila
   04/05/2014 at 20:49

   Heh, luulen että puutarhahommat vaativat paksut hanskat jotta kynnet säilyvät siinä puuhassa kunnossa. Mutta toisaalta, kynnet kannattaisi ehkä lakata juuri puutarhahommiin, siellä nimittäin kynnet katkeilevat tms. helposti ja kynnet on aina hieman vahvemmat kun niissä on lakkaa. Eivätkä ne muutu niin helposti mustiksi mullasta kun niissä on joku väri päällä. Kannattaa siis ehkä testata, tai ainakin ostaa ne puutarhahanskat. 🙂

 • Reply
  Emilia
  09/05/2014 at 22:01

  Mikähän siinä on, että aina tuollaista vaaleanpunaista lakkaa laittaessa tulee kovin tyttömäinen olo.. En oikein osaa olla noin herkän värisessä lakassa vaikka väri mielestäni kovin kaunis onkin. Ja tuollainen vaalea sävy olisi huomattavasti helpompi kuin ne tummat mitä tykkään käyttää.
  Kiinnostaa kyllä kokeilla miten tuollainen cc-lakka toimii, voidetta kun en ole ikinä päässyt iho-ongelmien vuoksi kokeilemaan, mutta kynnet kyllä kaipaisivat silottelua, ehkä jopa nassua enemmän 🙂

  • Reply
   tunnetila
   10/05/2014 at 09:15

   Hih, hassu Emilia! 🙂 Minulle ei tule vaaleassa pinkissä lainkaan tyttömäinen olo vaan enemmänkin klassinen. Toki sävyissä on eroja ja jotkut huutavat Hello Kittyä ja toiset (tietyt tumman punaiset sävyt) taas ihan toista naistyyppiä. 😉 Mutta näen kyllä itsekin sinut paremmin harmaan yms. sävyissä joita tykkäätkin käyttää.

 • Reply
  Lumenen kaunis kesä | Tunnetila
  09/06/2014 at 08:31

  […] erinomaisista Gel Effect kynsilakoista kirjoitin aikaisemmin jo täällä, ja silloin esittelin vaalean suosikkisävyni (sävy 8 Pionimeri). Muut kuluneen kevään […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.