Huulipunavallankumous

tunnetila: vinkkaus

huulipunavallankumousOlen oppinut käyttämään huulipunaa vasta viimeisten parin vuoden aikana. Aloitin pienesti ja huomaamattomasti, mutta nykyään tunnen oloni varmaksi kirkkaammissakin sävyissä.

Jos et oikein tunne oloasi kotoisaksi kirkkaan (tai minkäänlaisen) huulipunan kanssa mutta haluaisit kuitenkin rohkaista mielesi ja käyttää huulipunaa edes päivän ajan, tee se tänään!

Tänään perjantaina 16.5. vietetään Sydänliiton Punainen -kampanjaan liittyvää Huulipunavallankumousta. Tempaukseen osallistuu jokainen joka punaa huulensa tänään, ja tämä kaikki tehdään naisten sydänterveyden puolesta.

Huulten punaaminen on hyvin pieni teko, mutta juuri ne pienet teot ovat alku jollekin suuremmalle ja jokainen pienikin teko vaikuttaa hyvinvointiin. Pienikin muutos elintavoissa, liikuntatottumuksissa tai ruokavaliossa on askel kohti hyvää oloa ja jokainen ylimääräinen hengästyminen portaita noustessa vaikuttaa sydämen ja verisuonten hyvinvointiin.

Kivaa perjantaita ja rentouttavaa sekä sydämellistä viikonloppua kaikille!
0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kaisu
  16/05/2014 at 08:37

  Kuulun just niihin, jotka haluais muttei oikein osaa ja sydänasiat sydäntäni lähellä, joten kaksi syytä osallistua. =)

  • Reply
   tunnetila
   18/05/2014 at 09:21

   Toivottavasti Kaisu rohkaisit mielesi ja osallistuit perjantain teemaan! Vaikka räikeämmässä huulipunassa tuntee aluksi olonsa epämukavaksi, niin ihmiset yleensä vain kilvan kehuvat uutta lookiasi ja siitä saa lisää puhtia ja uskallusta hommaan. Tsemppiä! 🙂

 • Reply
  Anumaaria
  16/05/2014 at 13:10

  Liitytty ja julkaisu sekä omalla instatilillä, että Huulipunavallankumouksen FB-sivuilla oma huulipunakuva. En käytä oikeastaan koskaan huulipunaa, mutta koska asia koskettaa minua henkilökohtaisesti, riesanani on hereditäärinen verenpainetauti, oli tähän toki senkin vuoksi osallistuttava.

  • Reply
   tunnetila
   18/05/2014 at 09:23

   Onpa tylsä kuulla riesanasi olevasta verenpainetaudista. 🙁 Toivottavasti se pysyy aisoissa eikä haittaa elämääsi jatkuvasti.

   Kiva että ihmisiä herätellään aiheen tiimoilta, niin paljon sydän- ja verisuonisairauksia Suomesta ja jokaisesta suvusta löytyy. Toisen puolen mummoni ja pappani kuolivat molemmat infarktiin, vähän hirvittää siis itseäkin.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.