Painavaa hiusasiaa

tunnetila: tykkäys

hairbibleTänä keväänä olen päässyt juhlimaan jo kolmen blogikaverini kirjan julkkareissa. Ensin ilmestyi Hannan ja Alexanderin Safkaa 2*, sen jälkeen Jennin Katukeittiö* ja jokin aikaa sitten Marielan Hair Bible*. Jokainen kirjoista on antanut minulle paljon jo lyhyessä ajassa. Olen innoissani testaillut ruokakirjojen erinomaisia reseptejä ja lukenut Marielan hiusvinkkejä ja päättänyt testailla kaikista kirjoista vielä sitä, tätä ja tuota. On ihan mieletöntä miten lahjakasta porukkaa blogien takana onkaan!

Ajattelin ennen lukukokemusta ettei Marielan Hair Bible välttämättä tarjoa minulle paljonkaan luettavaa koska olen niin laiska laittamaan itselleni kampauksia. Mitä vielä, kirja on niin monipuolinen että nuo kammoksumani kampausvinkit ovat todella pienenä vähemmistönä kirjassa. Kirjassa perehdytään hiuslaatuihin ja hiuspohjan kuntoon, vinkkaillaan erilaisista kotitekoisista hiusten hoidoista ja opastetaan päänahan hierontaan.

Lueteltuna on myös kasvojen muodot ja niihin yleisimmin sopivat hiusmallit sekä ihon sävyn mukaan suositellut hiusvärit. Ihan huikea paketti jokaiselle jota hiusten hyvinvointi ja oma hiustyyli kiinnostaa.

hairbible1hairbible3hairbible2Malliksi kirjan kuviin on valittu tavallisia suomalaisia naisia ja erityisesti tämä ilahdutti minua. Miten kauniita kaikki kirjan naiset ovatkaan! Ja miten upeasti oikeanlainen hiusmalli korostaa ihmisten parhaita puolia!

Hieman jäin kaipaamaan lisää kuvia ja malleja hyvin hentoisista hiuksista, mutta ymmärrän toki että hiuskirjassa käytetään mielummin mallina naisia, joilla on näyttävät hiukset. Hennon hiuksen ryhdittämiseen kirjassa annettiin vinkiksi hyvä leikkaus, tasainen, hieman tummempi väri ja napakka tupeeraus. Nämä ehkä ovatkin ne helpoiten toteutettavissa olevat vinkit jotka kannattaisi minukin napata käyttöön.

Yhtä kaikki, Mariela Sarkiman Hair Bible on erinomainen ja hyvin monipuolinen kirja joka kannattaa hankkia itselle tai ostaa lahjaksi vaikka koulunsa päättävälle. Marielan rento mutta asian osaava tyyli kulkee läpi kirjan, ja kirja näyttääkin ihan Marielalta itseltään. Tuo jos mikä on minusta merkki onnistuneesta kirjasta!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Christina
  24/05/2014 at 14:46

  Tähän pitääkin tutustua, kiitos muistutuksesta! Pitäisiköhän melkein käydä kurkkimassa ennen tulevaa kampaajakäyntiä? 😉

  • Reply
   tunnetila
   27/05/2014 at 09:05

   Tuo on kyllä kiva ja monipuolinen kirja! Suosittelen tutustumaan. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.