Kesän suosikkimeikit

tunnetila: tykkäys

tukholman meikit

Palataan vielä hetkeksi kesään. Huomasin nimittäin että muutama viime kesän suosikkimeikkituotteeni on jäänyt kokonaan esittelemättä täällä blogissa.

Viime kesän ehostuksen hoidin kuuden meikkituotteen voimin, ja jokainen noista tuotteista oli (ja on edelleen) todellisia lemppareita! Lumenen ihanan aurinkopuuterin* esittelin Teille taannoin jo täällä, ja niin ikään Lumenen vedenkestävää (helteillä täydellinen tuote!) nestemäistä rajauskynää* kehaisin tässä postauksessa. Esittelemättä on kuitenkin vielä kaksi tuotetta joista on kesän aikana tullut minulle todellisia suosikkeja, joten seuraavassa niistä vähän lisää.

Kuvassa oikealla näette kesän suosikkiripsivärini, Max Factorin Clump Defy maskaran*. Vaikka ripsiväri ei ollut vedenkestävä, kesti se silti viime kesän helteet erinomaisesti. Ripsiväri ei paakkuuntunut eikä suttaantunut poskille kosteassakaan säässä. (Tukholmassa ilman kosteus oli joinakin päivinä 98%!!) Ripsiväri teki ripsistä pidemmän ja tuuheamman näköiset luonnollisesti, ja sai myös ripset kauniisti kaarelle. Ehdoton suosikkiripsiväri jonka käytin loppuun Tukholmassa, ja haikeana jätin tyhjän hylsyn hotellin roskakoriin viimeisenä reissuaamuna.

Toinen kesän uusista luottotuotteista oli keväällä testiin saamani Dermablendin Corrective Stick -peiteväri*. Ihana meikkituote, suomeksi sanottuna peitepuikko (kuvassa ylimpänä pieni musta puikko), on tehnyt loistavan paluun meikkipussini tärkeimmäksi tuotteeksi. Dermablendin puikolla peittyy tummat silmänaluset, punoittavat näpyt, ihon epätasaisuudet ja ihon epätasainen väri. Elin kesän symbioosissa tuon puikon kanssa ja tasoittelin kasvojen väriä ja epäkohtia silloin kun en jaksanut muuten meikata. Kaunis päivetys kasvoilla toi hehkun mukanaan ja pieni fiksaus peitevärin avulla teki olon vähän huolitellummaksi.

Tähän aikaan vuodesta päivetys alkaa olla taas vain kaunis muisto ja kauhukseni olen huomannut, että normaali ihonvärini on tuolle Dermablend -puikolle (sävy 15) liian vaalea. Voi miksei tuosta tuotteesta ole saatavilla vielä vaaleampaa sävyä?! En usko että olen tuskailuni kanssa yksin.

Sain juuri Lumenelta testiin uuden ripsivärin ja Clarinsilta uuden nestemäisen rajauskynän, joten raporttia ja käyttökokemuksia niistä seuraa jonkin ajan kuluttua. Seuraava kysymys kuuluukin, mistä löydän vaalealle iholleni sävyltään sopivan ja erinomaisesti peittävän peitepuikon? Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Noora
  10/09/2014 at 08:45

  Mä en osaa enää kuvitella meikkipussiani ilman tuota Lumenen nestemäistä rajauskynää. Se on niin HUIKEAN HYVÄ. <3

  • Reply
   tunnetila
   10/09/2014 at 13:18

   Tuo on kyllä mahtava tuote! Omani on juuri nyt jo niin lopussa että alkaa muuttua tahmaiseksi, joten on hyvä aika siirtyä testaamaan vastaavaa tuotetta toiselta brändiltä. Saas nähdä kuinka käy! 🙂

 • Reply
  Petra / Viilankantolupa
  10/09/2014 at 09:16

  Tarviiko sen olla puikkomuodossa? Jos nestemäinen tuote kelpaa, niin MACin Pro Longwear Concealer on huikean peittävä ja ne vaaleimmat sävyt on jopa mun iholle passeleita. Nakuta se hakusanaksi iso-G:lle tai marssi myyjien juttusille ja pyydä testaamaan sitä iholle, niin saat tuntumaa. Puikkomallisia tosi peittäviä en keksi nyt just muuta kuin Kryolanilta, mutta se on melkoista tatinaa eikä mun mielestä ainakaan silmien alle mitenkään ideaali.

  • Reply
   tunnetila
   10/09/2014 at 13:17

   Hyviä vinkkejä, kiitos Petra! Tatinalle sanon ei, mutta tuota nestemäistä tuotetta voisin ainakin testata. 🙂 Nyt kun tuli puheeksi, niin minulla on meikkipussissa yksi Lumenen nestemäinen tuote silmänympäryksille ja se on kyllä hyvä. Kai sitä voisi testata muuallakin kasvoissa… Hmm…

 • Reply
  Kissis
  10/09/2014 at 10:35

  Tuota Lumenen arskapuuteria aina vaan himoitsen. <3

  • Reply
   tunnetila
   10/09/2014 at 13:12

   Tämä on kyllä kaiken himoituksen arvoinen! (Osta osta! :))

 • Reply
  Fasiliteetit kunnossa, taito hukassa | Tunnetila
  12/09/2014 at 08:35

  […] kuvausharjoitukset kuvaamalla reissussa mukana ollutta kosmetiikkaa ja eteenkin tarkennus hyvin lähellä olevaan kohteeseen aiheutti minulle aluksi harmaita hiuksia. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.