Kaksi monikkoa

tunnetila: tykkäys

isadora kolmikot1

Jos päätät hankkia tänä syksynä vain yhden meikkituotteen, suosittelen hankkimaan joko IsaDoran Face Sculptor paletin* tai IsaDoran Color Correcting Consealerin*. Jos haluat satsata usiin meikkituotteisiin kerralla muutaman kympin enemmän, hanki molemmat!

Sain IsaDoran Face Sculptor paletin testattavakseni alkusyksystä ja täytyy sanoa että sen käyttö muutti meikkausrutiinini täysin. Olen aina ajatellut etten osaa varjostaa, häivyttää tai korostaa, mutta tämän tuotteen avulla olen löytänyt meikkaamisesta ihan uuden ulottuvuuden.

Tuotteessa on kolme osaa: bronzer varjostusten tekemiseen, blusher tuomaan terveen punan kasvoille ja highlighter tuomaan hehkua kasvojen haluttuihin kohtiin. Olin heti tuotteen nähtyäni epätoivoinen. Taas yksi liian monimutkainen tuote testattavakseni jota en osaa käyttää. Mutta kas, pakkauksen kääntöpuolella on tuotteelle tarkat käyttöohjeet joilla minäkin onnistuin! Kääntöpuolella kertotaan kuvan kera mihin kohtaan kasvoja mitäkin tuotteista kannattaa käyttää. Ja kyllä, myös minusta on pikku hiljaa tulossa varjostusten, jos ei mestari, niin ainakin aktiivinen käyttäjä. Olen ollut koko syksyn tästä tuotteesta superiloinen ja ylistinkin sitä maasta taivaaseen kun muutama viikko sitten istuin IsaDoran meikkitaiteilija Stephan Oienin meikkituolissa.

isadora kolmikot3 isadora kolmikot2

Toinen IsaDoran erinomaisista syysuutuuksista on neljä tuotetta sisältävä Color Correction Consealer. Tuotteessa on omat osionsa punaisuuden häivyttämiselle (anti-redness), tummille silmänalusille (dark circles), peitevoiteelle (consealer) ja lisäksi mukana on iholle kaunista valoa tuova (highlighter). Todella erinomainen tuote tämäkin! Sipaisen joka aamu yhtä tuotetta silmänalusille, toista punaisiin kohtiin (yleensä nenänvarteen) ja peitevoiteella (luonnollisesti) peitän ihon virheitä. Uskokaa tai älkää, mutta tuotteessa on kerrankin minun vaalealle iholleni sopiva peitevoiteen sävy! En ollut uskoa silmiäni kun levitin voidetta ensimmäisen kerran kasvoilleni!

Tuotteen korostusnappia en käytä päivittäin, mutta jos olen vaikkapa lähdössä ulos, sipaisen voidetta silmäkulmiin. Tuotteilla saa aikaan niin kauniin pohjan, että meikkivoidetta tarvitsee normaalia vähemmän. Olen myös viikonlopun kauppareissuille meikannut pelkästään näiden pohjustustuotteiden avulla, käyttämättä lainkaan meikkivoidetta. Ihosta tulee peitetuotteiden ansiosta todella sileä ja kauniin näköinen.

Tiedän, tämä postaus on tolkutonta hehkutusta, mutta jos näytän näiden tuotteiden avulla joka aamu meikkauksen jälkeen edes hitusen paremmalta ja taidokkaammin meikatulta kuin normaalisti, tuotteissa on pakko olla sellaista taikaa jonka haluan jakaa  Teidän kanssanne. Jos meikkipussisi tarvitsee pari uutta tuotetta harmaisiin syyspäiviin, nämä tuotteet saavat minulta hyvin lämpimät suositukset!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Christina
  06/11/2014 at 09:46

  Mä olen myös ihastunut tuohon Isadoran Color Correction Consealer, etenkin tummia silmänalusia peittävään sävyyn. 🙂

  • Reply
   Nina
   06/11/2014 at 11:05

   Kiva kuulla että sinäkin olet löytänyt tuon tuotteen. Siinä on kyllä omalle iholleni harvinaisen sopivat sävyt!

 • Reply
  Ilona
  09/11/2014 at 21:25

  Olen tykännyt näistä molemmista ihan mielettömän paljon! CCC on tosi kätevä varsinkin viikonloppureissuille, sen kanssa ei tarvitse pakata juuri muita korjaustuotteita mukaan. Sama homma Face Sculptorin kanssa-siinä on KAIKKI. Kalmo kiittää kahdesta sävystä, se kylmäsävyiselle tarkoitettu on kalpealle iholle täydellinen 🙂

  • Reply
   Nina
   10/11/2014 at 21:17

   Just näin! Noi on ihan mielettömät tuotteet! Ja mun kalpealle iholle täydelliset.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.