Meikkivoidemix

tunnetila: ilo

longwear1

Sain muutama viikko sitten testattavakseni Lumenen uuden meikkivoiteen, Longwear Blur Foundationin*. Käytän Lumenen meikkivoiteissa kesäisin sävyä numero 2, ja talvisin sävy 0 minulle sopivin. Tälläkin kertaa huomasin yhden testikerran jälkeen, että testiin saamani numero 2 oli minulle tällä hetkellä ihan liian tumma. Harmitti. Kuulin nimittäin muilta testaajilta miten mainio tuo uusi meikkivoide koostumukseltaan ja kestoltaan oli. Ajattelin säästää tummemman meikkivoiteen tulevaan kesään (kyllä se kesä sieltä vielä joskus saapuu vaikka juuri nyt vähän epätoivoiselta tuntuukin…) ja jatkaa eloani käytössä olevan vaaleamman meikkivoiteen kanssa.

Viime viikolla eräänä aamuna meikatessani muistin IsaDoran meikkitaiteilija Stephan Oien minulle sanomat sanat: ”Älä valitse meikkivoidetta kasvojesi vaaleimman sävyn mukaan. Valitse meikkivoide, jonka sävy on samanlainen kuin ihon sävy decolteella.” Olen aina valinnut meikkivoiteen ihon vaaleimman sävyn (sävy leukaluun alaosassa) mukaan, ja etenkin kesällä kasvoni saattavat olla meikkivoiteen kanssa hieman vaaleammat kuin päivettynyt iho decolteella. Huomasin, että decolteeseen verrattuna vaalea meikkivoiteeni oli minulle tälläkin hetkellä inasen liian vaalea. Hetken mielijohteesta päätin sekoittaa Lumenen uutta meikkivoidetta käytössäni olevaan Lancômen meikkivoiteeseen. Ja voilá, lopputuloksena on niin täydellisesti oman ihoni sävyyn sulautuva meikkivoide, etten oikein edes erota mihin kohtaan olen kasvoillani meikkivoidetta laittanut ja mihin en! Aivan täydellistä!

longwear2

Matkustan yleensä todella kevyesti, mutta viikonloppumatkalle Tallinnaan otin mukaan molemmat meikkivoiteet. Tuo uusi meikkivoiteen sävyni (2/3 Lancômea, 1/3 Lumenea) on niin huippu, että aion jatkossakin kuskata reissuillani mukana näitä kahta tuotetta. Sävy on upea, tuotteiden koostumukset täydentävät toisiaan ja ihosta tulee samettisen pehmeä tuolla meikkivoidemixillä.

Oletteko Te löytäneet itsellenne sopivan meikkivoiteen yhdellä tuotteella vai miksaatteko täydellisen sävyn kahdella eri tuotteella? Tämä miksailu on minulle ihan uutta, mutta kohta parin viikon käytön jälkeen en voisi enää palata entiseen. Vitsit että olen tyytyväinen kun satuin summan mutikassa testaamaan tätä yhdistelmää!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lumo
  13/11/2014 at 10:59

  Sain samaisen meikkivoiteen Lumenen tilaisuudessa: Kävin Mariela Sarkimalta kysymässä mikä olisi minun sävyni. Hän sanoi, että 00 olisi varmaan vaalealle iholleni osuvin, mutta omaan silmääni se saattaisi olla liiankin vaalea. 01 sopisi myös, joten sain sitä putken. (En itse ollut ajatellut, että ihoni olisi niin vaalea, että kaikkein vaalein sävy olisi osuvin). Goodie bagissa oli toinenkin tuubi sävyä 3, mutta ainakin näin talvella se on ihan liian tumma.

  Välillä miksailen vähän eri sävyisiä tai eri tyyppisiäkin meikkivoiteita keskenään. Etenkin alkukesästä ja syksyllä, kun rusketusta ei vielä ole tai se on nopeasti vaalenemassa, saatan sekoittaa kahta sävyä.

  • Reply
   Nina
   13/11/2014 at 21:31

   Minun ihoni sävyyn sopii Lumenen meikkivoiteista yleensä sävyt 0 tai 2. Ykkönen on vaalealle iholleni liian punasävyinen eikä se sovi minulle. Näissä tuotteissa sävyjä on kuulema hieman muutettu, joten en tiedä millainen tuo sävy 1 näissä on. Mutta yleensä numero 1 on minulle täysin väärä ja oikeat on nuo 0 ja 2. Toivottavasti tuo ykkönen on sopinut sinun ihollesi hyvin.

 • Reply
  SatuKoo
  13/11/2014 at 14:48

  Silloin kun vielä meikkivoidetta käytin, niin sekoittelin yleensä sopivan sävyn kahdesta voiteesta. Ja samoin olen tehnyt mineraalimeikkipohjan kanssa, kahta eri sävyistä jauhetta vaan sekaisin 🙂
  Pitäisiköhän pitkästä aikaa antaa meikkivoiteelle mahdollisuus ja kokeilla tuo Lumenen uutuus.

  • Reply
   Nina
   13/11/2014 at 21:29

   Kannattaa testata, tykkään tuosta tosi paljon ja olen kuullut tuotteesta muilta testanneilta pelkkää hyvää. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.