Yöpöydän uudet asukit

tunnetila: ihastus

AAA vaaka

Yöpöydälleni on muuttanut kaksi uutta kaunokaista. Mustapippuri-inkivääri käsivoide* ja minttu-salvia vartalovoide*. Tykkään pitää yöpöydällä erilaisia voiteita, sillä jos kädet on kuivat tai joku kohta vartalosta kutisee, on unen saaminen vaikeaa. Myös huulirasva (sekä vesilasi ja korvatulpat) ovat minulle häiriöttömän unen saannin edellytykset.

Pidän voiteita yleensä yöpöydällä näkyvillä, joten pyrin löytämään mahdollisimman kauniita mutta silti toimivia tuotteita tähän tarkoitukseen. Lokakuussa Suomessa lanseerattu uusi brittiläinen vartalonhoitosarja Aromas Artesanales De Antigua Aromatherapy (huh mikä nimi, sarjaa kutsutaankin kotoisammin nimellä AAA) täyttää kaikki kriteerit yöpöydälle sopivista päivittäiskäyttöön tarkoitetuista tuotteista.

Sain testattavakseni sarjasta kaksi tuotetta eri tuoksusarjoista, Black Pepper & Ginger käsivoiteen ja Patchouli Mint & Sage vartalovoiteen. Etenkin käsivoiteen mustapippuri-inkivääri tuoksumaailma on mieleeni ja tuubin musta ulkoasu on upea! Tuotteiden lanseeraustilaisuudessa ihailimme bloggaajakollegoiden kanssa kilpaa tuotteita ja moni totesi mustan tuotesarjan olevan kivan miehekäs. Ööö, ehkä olen sitten miehekäs itsekin, mutta juuri tuon tuotteen ulkonäkö ja tuoksu vetosivat minuun todella. Myös sarjan eksoottisin tuoksu, Lemongrass & Basil, oli aivan täydellinen!

Tuotteet ovat kauniista ulkoasustaan ja laadukkaasta koostumuksestaan (voiteet sisältävät mm. karitevoita) huolimatta mukavan hintaisia (käsivoide 7,40€ ja vartalovoide 8,60€) ja tuotteiden saatavuus on hyvä ympäri Suomen. Tuotteita myy mm. Anttila ja vuoden 2015 alusta myös Stockmann. Erinomainen lahjavinkki vaikka pikkujoulujen lahjapusseihin!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lumo
  30/11/2014 at 10:42

  Tuoksuyhdistelmät kuulostavat herkullisilta. Kiva ulkonäkökin vaikuttaa ostopäätöksiin aika lailla niin kosmetiikassa kuin elintarvikkeissakin.

  • Reply
   Nina
   02/12/2014 at 18:13

   Samoin minulla. Jos on kaksi lähes vastaavaa tuotetta ja toisen pakkaus on kauniimpi, otan yleensä aina sen kauniimman, hinnasta viis. 🙂

 • Reply
  Tarja
  30/11/2014 at 10:52

  Minä rakastan erilaisten mausteiden tuoksuja kosmetiikassa! Erityisesti, jos tuoksuna mainitaan inkivääri, sitruunaruoho tai basilika, kiinnostun heti. Myös minttu on minusta ihana, etenkin suihkugeeleissä.

  Eli kiitos: näitä lähden kyllä etsimään ihan mielessäni myös se, että jos pujottaisi näitä joulun lahjapusseihin. Jotain vähän erilaista. Tuubien ulkonäöstä myös ehdottomasti plussaa!! Ja hauska tuo kommentti mustan sarjan miehekkyydestä: nimittäin itse ajattelin, että voisin pitää juuri mustapippurin ja inkiväärin yhdistelmästä 🙂 Niitä molempia tuoksuja, kun satun rakastamaan 🙂 Odotan innolla, että pääsen näitä ihan livenä tuoksuttelemaan ja toteamaan, että asuukohan minussakin pieni maskuliini 😉

  • Reply
   Nina
   02/12/2014 at 18:16

   Toivottavasti Tarja löydät näitä tuotteita lahjapusseihin (ja myös itsellesi). Olen varma että lahjan saaja ihastuu jo eleestä, mutta myös tuotteiden laadusta ja ulkonäöstä ei voi olla pitämättä. Suosittelen tuoksuttamaan tuota mustaa, mutta myös sitä vihreää. Sitä ajattelin itse käydä ostamassa, jäi sen mahtava tuoksu nimittäin vaivaamaan mieltä.

 • Reply
  // visuaalisestivaativa //
  30/11/2014 at 12:40

  No en nyt varmaan yllätä pätkääkään sanomalla, että tuo musta tuubi on I-H-A-N-A! 😀

  • Reply
   Nina
   02/12/2014 at 18:17

   Niin on, se on IHANA!!! Ja ei, en yllättynyt kommentistasi. 😀

 • Reply
  JUST NYT ROKKAA | // visuaalisesti vaativa //
  28/02/2015 at 16:46

  […] ehkä maailman kaunein etiketti. Tai ei mitään ehkä. Bongasin sarjan jo aiemmin Tunnetilan Ninan postauksesta ja sitten tuotteet tulivat vastaan Sokoksella. Tuoksuyhdistelmänä tuo inkiväärimustapippuri on […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.