Tuoksuva lahja

tunnetila: ihastus

dolcegabbana setti1 dolcegabbana setti2 dolcegabbana setti3 dolcegabbana setti4

Kerroin ennen joulua saavani siskoltani jotain oikein ihanaa ja ylellistä joululahjaksi. Kas tässä muutama kuva tuosta kauniista tuoksulahjasta.

Bongasin laivalta Dolce & Gabbanan miniatyyrituoksukokoelman, jonka jokainen tuoksu miellytti minua. Yleensä tuoksukokoelmissa on muutama kiva tuoksu ja loput jäävät käyttämättä. Tästä setistä jokainen tuoksu pääsee varmasti käyttöön, kun vain raaskin avata tuon pakkauksen käyttöä varten.

Mukana pakkauksessa on viisi tuoksua: Pour Femme (makea hattarainen karkkituoksu), The One (ylellinen ja raikkaan hedelmäinen), Dolce (naisellinen ja raikas kukkaistuoksu), Desire (sensuelli iltatuoksu) ja Intense (syvempi makeantuoksu).

Pakkaus on niin ylellinen ja kaunis, että tähän asti olen vain tyytynyt ihailemaan sitä kylpyhuoneen hyllyssä. Ehkäpä seuraavalle ulkomaanmatkalleni pakkaan mukaan yhden tuoksuista. Luulen että aloitan Pour Femmestä. Olenhan käyttänyt sitä jo aikaisemmin yhden jättimäisen 100ml:n pullon, ja tykkäsin silloin ihan hirmuisesti sen hattaraisesta ja tyttömäisestä olemuksesta.

Ps. Muistathan osallistua ystävänpäiväarvontaan!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Tarja
  13/02/2015 at 08:45

  Ihana tuoksupakkaus! Sitä sanotaan, ettei materia tee onnelliseksi, mutta olen eri mieltä. Kyllä minua ainakin ilahduttaa suunnttomasti vaikkapa kaunis hajuvesipullo tai ihana huivi. Eikä se ilo ole hetkellistä, vaan sen tuntee, joka kerta, kun sitä hajuvettä suihkauttaa tai huivin laittaa kaulaan. Arjessa pitää olla hemmottelua ja pientä ylellisyyttä 🙂

  • Reply
   Nina
   17/02/2015 at 10:37

   Heh, samaa mieltä Tarja! Materia tekee todellakin onnelliseksi jos se on jotain mitä käytät jatkuvasti piristämässä arkeasi. Ja jos kuitenkin käytät jotain tuotetta jatkuvasti, niin miksi et käyttäisi siitä vähän ylellisempää versiota. 😉

 • Reply
  Nina
  13/02/2015 at 09:52

  Aivan ihana lahja! Rakastan Dolce & Gabbanan tuoksuja. Minulla on näistä ainakin kolme täysikokoisena. Tuoksut tekevät arjesta juhlan 🙂

  • Reply
   Nina
   17/02/2015 at 10:36

   Kyllä, tuoksut todella tekevät arjesta juhlan! Ne päivät on ihan kamalia kun huomaat että parfyymi unohtui aamulla. 🙂

 • Reply
  pauliina
  13/02/2015 at 10:39

  ihana lahja! itselleni vieraita nämä pakkauksen tuoksut mutta dolce & gabbanan light blue on ikisuosikkini. miehen light blue -pulloa tulee välillä nuuhkittua, koska omaa ei tällä hetkellä ole, enkä saa ostaakaan ennen kuin saan ainakin pari tuoksua varastoistani tyhjenemään.
  tämä pakkaus jää nyt kyllä vaivaamaan mieltä… 🙂

  • Reply
   Nina
   17/02/2015 at 10:35

   Light Blue on myös hyvä tuoksu, ja käytinkin yhtenä kesänä kokonaisen pullon siitä muunneltua Portofino -tuoksua. En muista tuoksun koko nimeä, mutta sen muistan että se oli IIIIIHANA! 🙂

 • Reply
  JonnaH.
  13/02/2015 at 19:19

  Olet oikeassa, noi kaikki tuoksut on ihania. Ehkä se Pour Femme on kuitenkin se oma suurin suosikkini, vaikka Desiresta tosi paljon myös.

  • Reply
   Nina
   17/02/2015 at 10:34

   Kiva kuulla että sinäkin Jonna tykkäät näistä tuoksuista! Harvoin löytää oikeasti tuoksusarjaa jonka kaikki tuoksut on ihania! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.