Pastelliminttu

tunnetila: sekoboltsi

isadora mintunvihrea

Ooh, kansa kohahtaa! Tässä se on, ensimmäinen itse ottamani meikkikuva blogissa ikinä!

Kuvan laatu on mitä on, mutta olen niin ihastunut Isadoran uuteen mintunvihreään kajaliin, että oli pakko yrittää räpsäistä siitä kuva päivän meikissä.

Onnistumisen mahdollisuudet kuvalle olivat aika haasteelliset. Kuvauspaikka: sänky. Kameran vakauttaminen ja kuvan ottaminen pehmeällä alustalla yhdellä kädellä, kuvan kohteena minä itse, kohteella silmät kiinni jotta rajaus näkyy. Siihen nähden onnistuin tavoitteessani suorastaan kohtuullisesti.

Kuvasta näkyy olennainen, Isadoran Perfect Contour Kajal -kynällä tehty rajaus. Kynässä kevään uusi huikea sävy 41 Mint*. Ihan superhieno ja intensiivinen sävy! Rajauskynä on vedenkestävä ja pysyy luomella todella hyvin.

Luulenpa, etten tulevina kesän hellepäivinä muuta rajausta käytäkään!

Ps. Kuvassa vilahtava pellava-puuvillatoppi on saatu Objectilta* ja on sekin mintunvihreä. Syytän värihairahduksista jo kolme viikkoa minua vaivannutta korvasärkyä ja kurkkukipua. Vähemmästäkin sitä ihminen sekoaa.

1
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Lumo
  05/05/2015 at 09:42

  Hauska väri.

  Keväällä kesällä sorrun välillä itsekin värillisiin rajauksiin. Tänään kädessä oli jo sähkönsininen rajaus beiden silmämeikin kaveriksi, mutta vaihdoin viime tingassa tummanruskeaan (tylsä minä). Odotan vielä pientä päivetystä tai itseruskettavaa.

  • Reply
   Nina
   05/05/2015 at 15:19

   Kiitos Lumo! Minä en ole aikaisemmin rohjennut käyttää näin kirkkaan värisiä rajauksia, mutta tämä on ihan mieletön sävy! Ei kyllä sovi silmieni väriin yhtään (ja kuten kuvasta huomaa, olen kalkkilaivan kapu muutenkin), mutta väliäkö tuolla? Kun on kerran löytänyt jotain itseä piristävää niin ihan sama sopiiko vai ei. Oma fiilis on tärkein! 🙂

 • Reply
  Virpi
  05/05/2015 at 13:40

  Olet ihana! 🙂 hyvin onnistuit kuvauksessa, ja ihan alkaa minuakin viehättää värikkäämmät rajaukset ekaa kertaa ikinä. 🙂

  • Reply
   Nina
   05/05/2015 at 15:17

   Hih, kiitos Virpi! 🙂 Arvaa olenko minä tottunut värillisiin rajauksiin?! No en, mutta näitä rakastan! Suosittelen testaamaan!

 • Reply
  Kaisu
  05/05/2015 at 14:06

  Ihanan raikas minttu. Värillinen rajaus voisi olla se, mitä minäkin voisin kokeilla, kun olen muuten niin taidoton silmien meikkaaja. =)

  • Reply
   Nina
   05/05/2015 at 15:16

   Mäkään en osaa yhtään meikata, mutta tuo rajaus silmissä saa olon hyvin spesiaaliksi. Aivan superihana sävy, olen jo koukussa ja käytän rajauksen tätä vauhtia loppuun jo ennen niitä kesähelteitä. 😀

 • Reply
  Salka
  05/05/2015 at 23:52

  Ihana! Itse fanitan näitä simppeleitä värillisiä rajauksia, silmämeikkitumpelo meikäläinenkin osaa sellaisen tehdä 😀

  • Reply
   Nina
   06/05/2015 at 09:59

   Se näissä onkin parasta: tumpelompikin osaa. Sopii taitoihini täydellisesti! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.