Käsi- ja hiusvoide

tunnetila: tykkäys

belonger3

Pidän hirmuisesti kaikesta kätevästä. ”Oi miten kätevä!”, on yleisin kommenttini, joka kertoo ihastuksestani tuotetta kohtaan. Kätevyys taitaa mennä jopa kauneuden edelle. Ihan sama minkä näköinen, kunhan on kätevä.

Tuo kätevyyden ihannointi pätee ihan kaikessa. Kodin pientarvikkeissa, huonekaluissa, vaatteissa, asusteissa ja myös kosmetiikassa. Rakastan monitoimituotteita joita voin käyttää ihonhoitoon, hyttysenpuremiin, kuiviin kantapäihin ja mihin ikinä keksinkään.

Tämän alustuksen jälkeen esittelen Teille uusimman ihastukseni. IdHAIRin Belonger -sarjan tuotteen, joka on samalla käsi- ja hiusvoide*. Ihan mahtava yhdistelmä!

belonger2belonger1

Tuote imeytyy käsiin hyvin ja kosteuttaa käsien ihon erinomaisesti. Hyvin kosteutetuilla käsillä hiusten latvojen hiplaaminen hoitaminen on kivaa. Lisäksi tuotteen tuoksu on huumaavan mansikkainen. Miehen mukaan tuote tuoksuu lapsuudesta tutuille hajukumeille. Tuo luonnehdinta pitää paikkansa. Ihanaa nostalgia uuden innovaation rinnalla.

Voide on minulla yöpöydällä ja rasvaan käteni usein vasta sängyssä. Sipaisen samalla tuotetta hiusten latvoihin ja aamulla hiukseni näyttävät hyvinvoiville ja tuntuvat huomattavasti pehmeämmiltä. Kiharran lyhyitä hiuksiani nykyään usein, joten latvojen säännöllinen hoito on hyvin tärkeää.

Tosi kiva monitoimituote. Suosittelen testaamaan jos törmäätte tuubiin kampaamoreissuillanne.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tarja
  09/05/2015 at 08:57

  Ooh! Olen sanaton – ei olisi ikinä tullut mieleen tuollainen innovaatio, mutta nythän tuo kuulostaa aivan nerokkaalta! Haluan! Olenkin lähdössä päivällä kaupungille ja täytyypä vilkaista, jos tämä tulisi vastaan. Sekä kädet että latvat ovat kosteutuksen tarpeessa.

  En tullut kommentoineeksi aikaisemmin, mutta kiharrettu polkka sopii sinulle aivan ihanasti! Näytät kauniilta!

  Ihanaa viikonloppua! <3

  • Reply
   Nina
   18/05/2015 at 18:40

   Mä olin myös ensin sanaton, ja sitten kiljuin innosta. 🙂

   Kiitos hiuskehuista, yritän tsempata myös itseni pitämään niistä. 😀

 • Reply
  PS
  10/05/2015 at 01:09

  Aikoinaan luin, että kosteusvoide (tai miksei käsivoide) käy hiustenkin hoitoon ja sen jälkeen hiuksia on tullut siloiteltua, jos käsiin on jäänyt ylimääräistä. Jännää, että tälläistä markkinoidaan nyt ihan virallisesti. Peukut monitoimituotteille. 😀

  • Reply
   Nina
   18/05/2015 at 18:39

   Oikeastiko tuosta on puhuttu jo aikaisemmin? Itse olen varonut viimeiseen asti koskemaan rasvatuilla käsillä hiuksiini. 🙂 Enää en varo, en ainakaan silloin kun käsissäni on tätä voidetta. Muiden voiteiden kanssa olen edelleen skeptinen. 🙂

 • Reply
  Tiia - Littlebigthings
  10/05/2015 at 23:49

  Nams, kuulostaapa ihanalta tuotteelta!

  • Reply
   Nina
   18/05/2015 at 18:37

   Tuo on ihana! Suosittelen testaamaan!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.