Lyhyenä pysyy

tunnetila: tykkäys

niophlex1

Kampaajareissu on heitetty. Ei tullut tälle tytölle pidennyksiä. Hiukseni olivat takaa vielä niin lyhyet, että niissä ei olisi saanut pysymään pidennyksiä kunnolla. Kuulemma elo-syyskuussa voi yrittää uudestaan.

Pidennysten sijaan hiuksiini laitettiin omaa väriä kirkastava sävyte ja sävyn sekaan sekoitettiin idHAIRin upea uutuus, Niophlex hoito*. Hiukseni kiiltävät kuin ei koskaan ennen, ja tuntuvat ihan järjettömän pehmeiltä ja sileiltä.

Niophlex hoidon vaikutuksen pitäisi säilyä hiuksissa useamman viikon ajan. Testaan miten käy, ja sen jälkeen kerron hoidosta tarkemmin.

Nyt oli vain heti raportoitava pikaisesti, että minusta ei sittenkään tullut pitkähiuksista.  Tämän asian kanssa on nyt vain opittava elämään. Otin itseäni niskasta kiinni ja olin eilen ensimmäisen kerran töissä hiukset auki. Kyllä kuulkaa hirvitti.

Aurinkoa viikonloppuunne!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Marina
  29/05/2015 at 09:43

  Tiedän miltä susta tuntu, itellä ollu sama homma. Lyhyt sopii sulle tosi hyvin ?

  • Reply
   Nina
   29/05/2015 at 10:58

   Kiitos tuesta ja kohtalotoveruudesta Marina! <3 Näillä nyt mennään, peruukkia ei ehkä tarvinne hankkia. 🙂

 • Reply
  Kaisa
  29/05/2015 at 09:45

  Toihan on kasvanut jo paljon! Ihan pian sinulla on se pitkä polkka mikä oli alunperin tarkoitus leikata. Hyvältä näyttää!

  • Reply
   Nina
   29/05/2015 at 10:59

   Jee, kiitos Kaisa! Tämä on kyllä kasvanut, etenkin kun kampaaja suoristi hiukseni suoristusraudalla niin se näyttää vieläkin pidemmältä. Minulla on vähän luonnonkiharaa, joten se aina vetää hiusta lyhyemmäksi. Olen löytänyt tavoitemallin hiuksilleni. Sitä kohti siis!

 • Reply
  Ansku
  29/05/2015 at 22:43

  Minusta tuo on ihana! Itseasiassa semmonen malli jonka itsekin leikkaan jossainvaiheessa 🙂

  • Reply
   Nina
   31/05/2015 at 07:56

   Kiitos Ansku! Minulla ei ole suoristusrautaa joten noin pitkäksi ja suoraksi en itse hiuksiani saa, mutta tuo värin kirkastaminen muutti lookia niin paljon, että olen viime päivät antanut hiusten ihan vain olla, ja ne on silti ihan kivat. Eli parempaan päin mennään, hurraa!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.