Batisten ihmeellinen maailma

tunnetila: vinkkaus

batiste1

Täytyy myöntää, että olen usein aika älyttömän pihalla siitä, miten mahtavia tuotteita kosmetiikkamaailma puskee ulos tiuhan tahtiin. Onneksi pääsen tutustumaan moniin uutuustuotteisiin blogini kautta. Muuten eläisin suurimman osan ajasta laput silmillä ja kulkisin kerta toisensa jälkeen onneni ohi.

Juuri kun olen oppinut, aluksi hyvin pitkin hampain, käyttämään kuivashampoota, niin nyt markkinoilla on jo kuivahoitoaine. Mitä ihmettä?!

Maailmalla ehkä tunnetuin kuivashampoobrändi Batiste on tuonut valikoimiinsa ihanien kuivashampookausituoksujen lisäksi myös hoitavan suihkeen. Suihkemuodossa olevaan hoitoaineeseen on lisätty argan-öljyä, joka hoitaa hiusta ja tekee latvoista ja pituuksista sileät ja pehmeät.

batiste2 batiste3

Olen ollut hyvin skeptinen kaikkia kuivashampoita kohtaan, enkä tykännyt käyttää niitä ollenkaan pitkissä hiuksissani. Lyhyisiin hiuksiin kuivashampoolla saa kuitenkin hyvin helposti runsautta, kuohkeutta ja pitoa, ja laitankin nykyään kuivashampoota hyvin usein jo heti kuivattujen, vastapestyjen hiusten tyveen. Ryhdikkyyttä ja muotoiltavuutta tulee pienellä vaivalla todella paljon.

Tämän kesän Limited Edition -kuivashampoo ’Eden’* tuoksuu melonilta ja kuusamalta, eli täydelliseltä kesältä. Tuoksu pysyy hiuksissa pitkään ja hiuksiin tulee tuotteen ansiosta reipasta ryhtiä. Hoitava suihke* taas tekee todellakin sen minkä lupaa, eli silottaa ainakin omaa pörröistä hiustani ja tuo lisäksi pituuksiin kauniin kiillon.

Kuivahoitoaine. Kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää…

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lumo
  15/06/2015 at 14:08

  Perus-Batiste on hyvä kakkosvaihtoehtoni, mikäli Ranskasta ostamani kuivashampoo on lopussa. Kokeilin välillä Batisten blondeille tarkoitettua kuivashampoota, mutta siihen en ollut niin ihastunut, se tuntui jäävän hiukseen. Nyt tyvi on muutenkin lähempänä omaa väriä, eikä blondishampoo olisi enää edes senkään takia hyvä vaihtoehto.

  • Reply
   Nina
   16/06/2015 at 10:22

   Tummille hiuksille sopiva kuivashampoo olisi itselleni se paras, mutta kun kunnolla pörröttää hiuksia, niin kyllä sen valkoisen tuotteenkin saa tyveen häviämään.

   Muistatko Lumo minkä merkkinen tuo ranskalainen luottotuotteesi on?

 • Reply
  Katja
  16/06/2015 at 08:19

  No enpä ollut kuullut! Uusia tuotteita puskee kyllä aika tiuhaan!

  • Reply
   Nina
   16/06/2015 at 10:21

   Joo, kukahan ihme näitä kaikkia keksii?! Olen itse niin mielikuvitukseton, että onneksi vastuullani ei ole keksiä yhtään mitään uutta. :D:D

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.