Fanikuvassa

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPicPerjantai-iltana kävin The Danziger Projectsin galleriassa ostamassa itselleni The Sartorialistin juuri ilmestyneen uuden kirjan. Closer -kirjan julkaisun yhteydessä galleriassa avattiin Scott Schumanin valokuvanäyttely kirjan kuvista. Myös Scott oli paikalla ja hän signeerasi kirjojaan halukkaille. Oman osionsa kirjassa saanut tyttöystävä Garance Doré oli niin ikään paikalla ja myös hän signeerasi kuvansa kirjasta.

Olen kuullut Scottista paljon negatiivisia kommentteja joten en tiennyt yhtään mitä odottaa. Paikalla oli kuitenkin ystävällinen ja huomaavainen katumuotikuvaaja joka kätellessään katsoi silmiin ja oli selvästi kiinnostunut jokaisesta signeerauksen hakijasta. Heh, pääsin jopa fanikuvaankin ja ilmeistä päätellen molempia vähän jännitti.  

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicIllan saldoon erinomaisen tyytyväisenä oli helppo painella läheiseen pizzeriaan herkuttelemaan maailman parhaalla new yorkilaisella pizzalla. Oikeasti, missään ei saa niin hyvää (pannu)pizzaa kuin täällä. Tällä kertaa palassa oli kuitenkin inasen liian vähän juustoa. Juustoa täytyy olla kunnon pizzassa niin paljon että kun siihen upottaa hampaat niin puoleen väliin hammasta on ensin kerros juustoa. Mmmmmmm…
 
0

(9) Kommentit

 1. wau, Scott ja Garance! Niitä ei joka päivä näekään, eikä varsinkaan kättele 🙂

  1. Näin on! 🙂 Garance on niin ihana. Juuri ranskalaisella tavalla huolettoman kaunis ja tyylikäs mutta silti ihanan tavallinen. 🙂

 2. Anonymous says:

  Ihan älyttömän siistiä lukea näistä NY jutuista!

  Terkuin puolestasi iloinen anonyymi

  1. Kiitos ihana anonyymi! Näihin postauksiin on tullut niin vähän kommentteja että mietin juuri jätänkö kaikista tapahtumista kirjoittamisen väliin. Niissä on kiva käydä ja niistä on kiva myös kirjoittaa, mutta jos ihmiset ei tykkää niistä lukea niin se on vähän harmillista. Kiva että sinä kuitenkin tykkäät! 🙂

 3. Minunkin mielestä on ihan huippua lukea näitä New York-juttuja, jatka vaan samaan malliin! 🙂 Itse jaksan kommentoida aika harvoin, jos ei ole mitään erityistä sanottavaa, mutta tykkään kyllä tosi paljon postauksistasi. Bloggeriinkin pitäisi saada joku tykkäysnappi 🙂

  Olen lukenut blogiasi jo monen monta vuotta, ja täytyy sanoa, että kasvojen paljastaminen oli mun mielestä sulta tosi hyvä veto. Asukuvista saa jotenkin paljon enemmän irti ja kuvien laatukin tuntuu parantuneen huomattavasti kun kuvassa ei ole enää blurrausläikkää ”hämäämässä” 🙂 Niin ja ihana tuo fanikuva, huomaa kyllä että molempia taitaa pikkuisen jännittää 😀

  1. Voi Katri, kiitos että nyt innostuit kommentoimaan. Kiva kuulla että jutut tapahtumista kelpaa. Itse tykkään käydä tilaisuuksissa ja jakaa kokemaani täällä, olisi tylsää jos ihmisiä ei kiinnosta.

   Ja ihana saada palautetta tuosta kasvojen paljastamisesta. Ole itse hyvin epäileväinen sen suhteen. Esim. eilen otetuissa asukuvissa näytin niin kamalalle että ne taitavat nyt jäädä julkaisematta kun en voi blurrata naamaa. Onnistun kuvissa ihan älyttömän harvoin. 🙁

  2. Valitin eilen kuvia ottaneelle miehelleni asiasta. Hän vain tokaisi että mun täytyy opetella nyt vaan poseeraamaan. Uh, niin kai sitten… 🙂

 4. Oih ja voih, ihana Nina ja Scott! Tuntuu niin vallan hassulta katsoa teitä kahta samassa kuvassa; Scottin blogia olen seurannut kaikista kauimmiten ja nyt nähdä hänet samassa kuvassa sinun kanssa! Mietinkin juuri silloin S:n blogia lukiessani, että oletkohan menossa julkkaireihin ja kas, siellähän sinä olit. Mahtavuutta! 🙂

  1. Joo, oli tuo vähähassua tavata Scott ihan henkilökohtaisesti. Kuvattavaksi en lenkkarilookissani päässyt, kummallista, eikö? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.