Syksyn varalle

tunnetila: innostunut

Kävin tänään ostoksilla. Siis muualla kuin Marshallsilla. Ensimmäistä kertaa koko syksynä. Olipa kivaa!!

Otin aika vähän vaatteita mukaan, ajattelin ostaa täältä lämpimämpiä vaatteita kun ilmat alkavat viilentyä. Nyt on takana pari viileää päivää joten marssin tänään suosikkiliikkeeseeni Uniqloon ja ostin syksyksi lisää kashmiria ja untuvaa. Niillä pitäisi hetki pärjätä.  

Image and video hosting by TinyPic

Syysvarustelusta puheenollen, tiesittekö että Givenchyllä on valikoimissaan myös sukkahousuja? Minä en tiennyt. Nyt tiedän ja ostin niitä saman tien monta paria. Toivottavasti ovat niin laadukkaita mitä lupaavat.

Kashmiria, untuvaa, sukkiksia ja herkullisen tuoksuinen tuoksukynttilä. Niistä on tämän päivän ostosreissu tehty ja kylläpä tuli hyvä mieli! Oletteko Te jo varustautuneet syksyyn ja talveen uusin hankinnoin vai löytyykö kaikki tarvittava jo omasta kaapista? 

Ps.1 Olotilassa ollaan Väinön kanssa korismatsissa

Ps2. Tyylitilassa vielä katsaus Marimekkoon.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ilona
  14/10/2012 at 08:45

  Minä ostin jo heinäkuun (!) kylmiin keleihin Saksasta kasmirvillaisen villatakin, ja nyt jo harmittelen miksen samalla ostanut useampaa eri väreissä. Vaikka olen ihan vilukissa, olen pärjännyt Helsingissä joitain työpäiviä vielä ihan ilman päällystakkia, kun yllä on ollut tuo samainen kasmivillatakki. Eli mun talviostos tuli hankittua ainakin ajoissa 😉

  • Reply
   Nina
   14/10/2012 at 18:51

   Heh, ihana tuo ”heinäkuun kylmät kelit”, mutta sellainen tosiaan tuo viime kesä oli. Hyi olkoon. 🙁 Kashmir on kyllä ihaninta mitä itselleen voi antaa talven pakkasia ajatellen. 🙂

 • Reply
  Hanna
  14/10/2012 at 10:09

  en tiiä teetkö haasteita, mut yhen sait kuimminkin mun blogissa. eli jos tykkäät niin tee ihmeessä 🙂

  • Reply
   Nina
   14/10/2012 at 18:51

   Oho, kiitos Hanna haasteesta! Ja kiitos muistutuksesta, minulla taitaa olla muitakin haasteita rästissä.. Hups!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.