Muista puomit

tunnetila: argh

”Hyvä muuttaja! Kiitos muuttotilauksestasi. Olethan huomioinut että kantakaupungin alueella muuttaessasi asiakkaan tulee huolehtia rapun edustalta riittävä tila muuttoautolle joko puomittaen (puomit huoltoyhtiöltä) tai muutoin, ettei ajotie tukkiinnu.”

No tottakai olen muistanut kaiken muun kiireen keskellä varata puomit sekä vanhalle että uudelle asunnolle… NOT! Argh, muuttaminen Helsingin keskustan alueella ei todellakaan ole täysin mutkatonta. Ja kaiken kruunaa kuumeinen olo joka alkoi töissä tänään. Tulossa ihana loppuviikko!

Ps. Lupaan, etten valita muutosta enää ensi viikolla.

0

(6) Kommentit

 1. Nää, valita vaan. Mä yhdyn kuoroon heti kun tositoimet alkavat. 😉

  1. Huh huh, valitan sulle aiheesta ensi viikolla ihan livenä. 🙂

 2. Kyllä se siitä :). Ajattele sitä fiilistä kun saatte kaikki kamat uuteen kotiin ja suljette oven kiinni. Koti onnellisesti kaaoksessa täynnä pahvilaatikoita yms, hihii. Kyllä se vielä iloksi muuttuu!

  1. Kiitos Anna tsempistä! Pikku hiljaa tämä iloksi alkaa muuttua, mutta ylläpä oli taas kamalaa. 🙂

 3. HeidiV says:

  Ohhoh! Onneksi täällä meillä ei ole tuommoisia sääntöjä… Tsemppiä!! Muísta se skumppa <3

  1. kiitos Heidi, skumppa muistettu ja maisteltu! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.