Samuji f/w 2013

tunnetila: tykkäys
Klassista, herkkää, laadukasta. Skarppia, tarkkaan hiottuja yksityiskohtia, leikkisiä kuoseja. Tyttömäistä, asiallista, ajatonta. Parhaita arki- ja juhlavaatteita. Näistä elementeistä on Samujin syksy/talvi 2013 mallisto tehty.Monta ”oi tän mä haluan” neuletta, musta mieletön nahkahame joka käy kaiken kanssa, laadukkaita ja kauniisti leikattuja paitapuseroita joita tarvitsee aina. Uutuutena mustat mokkaiset nilkkurit ja muita kauniita kenkiä ja asusteita. Kokonaisuutena hyvin laaja ja onnistunut mallisto.

Iso osa eniten käyttämistäni vaatteista on nykyään Samujin. Samuji -brändinä yhdistetään suurelta osin erilaisiin mekkoihin joita niiden käyttäjät ylistävät maasta taivaaseen. Oma Samuji -mekkoni antaa kuitenkin vielä odotella itseään. Saapa nähdä tuleeko Samujille koskaan sitä ”The Mekkoa” minulle, vai olenko ikuinen Samuji-neuleiden superjuuseri.

0

(2) Kommentit

  1. Anonymous says:

    Samujit ovat ihania, mutta hinnat tuntuvat nousevan mallisto mallistolta… Toki varmaan yleisellä tasolla kaikki kulut ovat nousseet, mutta tuskin ihan tuossa suhteessa? Harmi kyllä, kohta nuo vaatteet alkavat olla ulottumattomissa 🙁

    1. Hmmm, olen kanssasi aikalailla samaa mieltä. Hyvin laadukkaasta ja ajattomasta vaatteesta voin maksaa vähän enemmänkin vaikka se ostohetkellä kirpaisee, mutta jos hinnat nousevat useampiin satoihin niin omilla tuloillani minulla ei ole niihin varaa. Valitettavasti. 🙁 Alennusmyyntejä odotellessa… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.