Bagnanas

tunnetila: ilo

Jatketaan vielä hieman uusien kivojen kotimaisten löytöjen parissa. Eilen esittelin Design Domin upeat korut, tänään on vuorossa uuden kassin esittely. Käytän kesäisin kangaskasseja miltei päivittäin.

Korvaan kesäsateista ja aurinkorasvoista säikähtävät arvokkaammat nahkalaukut reiluilla ja huolettomilla kangaskasseilla ja annan kesäisen rentouden näkyä pukeutumisessani myös laukkujen muodossa.

Kuvan kassi on tilava ja hauskan näköinen, mutta se on myös huolella ommeltu ja tehty tukevasta luomupuuvillasta. Hauskojen ja persoonallisten kangaskassien takana on kotimainen firma nimeltä Bagnanas joka toimii Helsingin Kalliossa.

Bagnanasin printtikassit valmistetaan sertifioidusta luomupuuvillasta ja ne ommellaan lähituotantona Euroopassa. Jälleenmyyjiä on Helsingissä muutama, mutta Bagnanasin verkkokauppa toimittaa kasseja ympäri Suomen.

Sain valita Bagnanasin kangaskassimallistosta kassin itselleni ja aloin heti tavoilleni uskollisena hiplaamaan yksinkertaista, mustavalkoista raitakuosillista kassia. Olin jo tehnyt valintani mutta kun huomasin tämän hauskan kissaprintin ja mustalle pohjalle painetut neonkeltaiset kuviot olin myyty.

En osannut selittää miksi muutin mieleni ja valitsin tämän kassin perinteisen musta-valkoisen sijaan, mutta sen tiedän että tykkään tästä ihan valtavasti enkä enää vaihtaisi pois.

Kesän ehdoton lempparikassi on löytynyt!

Kiitos kuvista Wikke!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  SatuMaria
  23/05/2013 at 07:57

  Toi on kiva kassi, täytyykin käydä vilkuilemassa tollaista itsellekin 🙂

  • Reply
   Nina
   24/05/2013 at 15:01

   Tää on ihan tosi tosi kiva! Ja parasta että tämä on suomalainen. 🙂

 • Reply
  HeidiV
  24/05/2013 at 09:29

  Kissakassi <3 Pitääkin käydä vilkaisemassa mallistoa…

  • Reply
   Nina
   24/05/2013 at 15:02

   Juu, kissakassi on kissaihmisen must! Paitsi että valkoiset kissankarvat näkyy tästä varmaan aika hyvin… Kissakassi aidolla karvapeittelllä. 😉

 • Reply
  Tekninen kassi | Tunnetila
  07/01/2014 at 08:32

  […] toukokuussa uudesta kotimaisesta kangaskasseja valmistavasta firmasta nimeltä Bagnanas. Kalliossa majaileva, […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.