Ylellisillä kosmetiikkaostoksilla

tunnetila: tyytyväisyys

luksuskosmetiikka

Kun siskoni kuuli että olen menossa Tukholmaan kahdeksi ja puoleksi viikoksi, hänen ensimmäinen kommenttinsa oli ”Mä kyllä haluaisin nähdä kun sä tulet takaisin Suomeen kaikkine ostoksinesi!” Alen loppurysäysaika kieltämättä vähän hirvitti itseänikin, mutta lopulta kävin shoppailemassa vain kaksi kertaa ja ostin ainoastaan pari vaatetta hellevaatteiden tarpeeseen.

Lentokentällä kotiin lähtiessä iski harmitus. Miksen palkinnut itseäni parin viikon ahkeroinnista tai hankkinut edes jotain pientä muistoksi reissusta? Päätin hemmotella itseäni lentokentän antimilla ja ostaa vähän luksuskosmetiikkaa.

chanel palette2

Chanelin täydellisen sävyinen luomiväripaletti (Les 4 Ombres, 38 Premier Regard) on näppärä tuote matkoilla suuren peilinsä, ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivien sävyjensä kanssa. Olen äärimmäisen huono tekemään silmämeikkejä saamatta supersuttuista lopputulosta aikaan, joten olen toistaiseksi käyttänyt paletista vain vaaleampia sävyjä. Ruskeaa nappia olen testannut todella maltillisesti. Värinapeissa tuntuu olevan niin paljon pigmenttiä, että en tiedä koska uskaltaudun testaamaan mustan napin käyttöä..

Luomiväripalettia suojaava musta samettipussukka ja Chanelin tuotteiden yksinkertaisen tyylikäs ulkoasu ovat makuuni täydelliset ja oikein huokuvat ylellisyyttä. Maksan mielelläni vähän enemmän ripauksesta luksusta. Onneksi myös tuote tuntuu tällä käytöllä erinomaiselta.

luksuskosme2

Valkoista paksua ja kunnolla peittävää kynsilakkaa olen etsinyt jo pidempään, ja nyt ostin testiin lakan Lancômelta. Huomasin vasta jälkeenpäin että kyseessä ei ole tavallinen kynsilakka vaan kynnelle ennen lakkaa levitettävä värin kirkastaja, mutta testitulokset osoittivat että lakka on koostumukseltaan juuri toiveitteni mukainen ja kestää kynsillä pitkään. Hyvä ostos siis vaikkei ihan sitä mitä luulin lakan olevan.

Kolmas juttu jolla itseäni hemmottelin oli Givenchyn kolmen tuoksun matkasetti. Setissä olevia tuoksuja ei ollut myymälässä myynnissä sellaisenaan, joten en päässyt tuoksuttelemaan niitä etukäteen. Paketti oli kuitenkin niin tyylikäs että ostin sen vaikken tuoksuista mitään tiennytkään. Ilokseni jokainen tuoksuista miellyttää minua ja säästänkin tuoksujen esittelyn omaan postaukseensa.

Hankin aika harvoin näin hintavia kosmetiikkatuotteita, ainakaan näin monta kerralla, mutta nyt koin ansaitsevani hieman hemmottelua kovan uurastuksen jälkeen. Ja vielä kun ostokset menivät ihan nappiin, ei käytetty raha harmita yhtään!

0

(8) Kommentit

 1. pauliina says:

  ihania ostoksia! ja olet totisesti ansainnut hemmottelutuotteesi. kyllä joskus on ihan paikallaan maksaa vähän extraa luxuksesta. hajuvesipostausta odotellessa…

  1. Kiitos pauliina! Ihana saada hyväksyvä vastaanotto hieman hintavammille kosmetiikkahankinnoille. <3

 2. Chanelin meikit ovat todella laadukkaita, eli voit olla varma, että sait rahoillesi vastinetta. Itselläni on esimerkiksi ollut todella pitkään käytössä Chanelin ihana, kylmän pinkin värinen poskipuna, ja se on pysynyt aina vaan ehjänä, vaikka on putoillut lattialle lukuisia kertoja. Siinä on myös riittävästi pigmenttiä, ja se pysyy siellä, missä pitääkin. Ja Chanelin tuotteiden muotoilu on kaunista ja yksinkertaista minunkin mielestäni.

  Voin myös suositella Chanelin silmämeikinpoistoainetta! Olen käyttänyt sitä jo vuosia, ja se on sekä tehokas että hellävarainen ohuelle silmänympärysiholle. Kokeilepa, kun seuraavan kerran tarvitset silmämeikinpoistoainetta; uskon, että tykkäät.

  Näitä kalliita selektiivisen kosmetiikan merkkejä ostan yleensä laivalta, lentokentältä, alennuksesta tai tarjouskuponkien avittamana, koska ne ovat niin hintavia. Lopulta ne ovat kuitenkin myös niin laadukkaita, että hieman halvemmalla hinnalla niitä kannattaa metsästääkin. Esimerkiksi Lancomen kynsilakat pysyvät kynsissä hyvin ja Diorin Diorshow-ripsivärit tekevät ripsistä kunnolla tuuheat. Diorin ja Lancomen huulipunat myös pysyvät huulilla ja kosteuttavat samalla, joten en nykyään enää edes käytä huulirasvoja.

  1. Kiitos silmämeikinpoistovinkistä ja muutenkin kommenteista Chanelin meikkien suhteen. Ovat kyllä nin ihanan ylellisiä että haaveilen (salaa) koko meikkiarsenaalini uudistamisesta. Tervetuloa konkurssi! 😀

 3. Oi, onpa ihanat ”muistot” hyvin selvitetystä kielikurssista! 😉

  1. Kiitos Mimmi! Onneksi nämä muistot on mukavammat kuin itse kurssi oli. 😀 😀

 4. Pinni says:

  Ihanat matkamuistot! Tummempia luomivärejä voi kapealla, napakalla siveltimellä tuputella ripsirajaan joko kynärajauksen/eyelinerin sijasta tai näiden päälle pehmentämään rajausta.

  1. Kiitos vinkistä Pinni! Saapa nähdä miten tältä onnettomalta meikkaajalta onnistuisi tumman värin ”hienovarainen” tuputtelu. Luulen että siinä olisi koko naama (etenkin silmän aluset) ihan mustat. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.