Vuoden työntekijä, ja pastellikevät 2015

tunnetila: ärsytys / tykkäys

object5object2 object4 object6 object7 object8Jos ihan rehellisesti kertoisin miltä juuri nyt tuntuu, joutuisin sensuroimaan tekstiä kovalla kädellä. Puheeni olisi täynnä *piip* ääniä ja kirjoittamani teksti vilisisi *** -merkkejä. Jep, minulla on TAAS kuumetta! Eihän tämä olekaan kuin viides kerta tämän vuoden aikana. Ja tällä kertaa ehdin olla töissä ruhtinaalliset kuusi päivää kesäloman jälkeen. Hurraa! Vuoden työntekijä kuittaa!

En kuitenkaan tahdo pitkästyttää teitä valituksellani, joten isken iloksenne näytön täydeltä Objectin kevään 2015 mallistoa (kuvat yllä). Niin kauniita pastellisävyjä että tämäkin mustasydäminen tyyppi heltyy. Kaksi paria täydellisiä espadrilloja (pakko saada, ja tietysti molemmat!), vaaleanpunainen pörröneuletakki, ihanan raikas mintunvihreä-valkoinen siksak -kuvioinen treenikassi ja maailman ysärein vaaleankeltainen jakku.

Okei, vaaleankeltaisen jakun jätän suosiolla muille, mutta vaikken normaalisti pastellisävyinen hempeilijä olekaan, oli Objectin kevään 2015 mallisto mielestäni ihanan raikas ja hengeltään mukavan kepeä.

pieces selected1 selected2 selected3 Piecesin nahka-asusteet ilahduttavat vuodesta toiseen (kenkäkuvan kengät Pieces, nämä kengät eivät tainneet kuitenkaan olla nahkaa) ja Objectin kanssa samaa hempeää värimaailmaa hieman aikuisemmalla ja ronskimmalla otteella esitteli toinen Bestsellerin suosikkini Selected.

Vihreän eri sävyjä, puuteriroosaa ja vaaleansinistä. Nuo kolme taisivat olla kevään -15 suosituimmat värit. Ja mikäs siinä, nuo kaikki yhdistyvät kauniisti vaatekaappini peruspilareihin, mustaan, valkoiseen ja harmaaseen. Jos siis haluaisin hankkia vaatekaappiini ensi kesäksi jotain muutakin kuin edellä mainittuja perusvärejä. Paino sanalla JOS…

Jos taas olet vaatteissasi yhtä rajoittunut kuin allekirjoittanut ja tulevan kevään vaatteet näyttävät liian hempeiltä, tiedän että tulet pitämään seuraavasta uutisesta. Marraskuussa Selectedin liikkeisiin saapuu tanskalaisbändi The Raveonettesin kanssa suunniteltu yhteistyömallisto Selected X The Raveonettes. Mustaa nahkaa, harmaata villaa, yksinkertaisen tyylikkäitä leikkauksia, väreinä musta, valkoinen ja harmaa. Iskee varmasti moneen teistä (tai siis meistä) kuin metrin halko!

The Raveonettesin mallistosta löytyi mm. täydellinen harmaa neule josta en voi lakata haaveilemasta. Varsinkin näin kipeänä kaikki harmaa, lämmin ja pörröinen kuulostaa täydelliseltä.

0

(9) Kommentit

 1. Anumaaria says:

  Näin vanhemmiten olen itse alkanut suosimaan perusvärejä. Päivettyneelle hipiälle (kesän päivetys enää muisto vain) pastelliripaus kuitenkin sopii. Koko asua en kuitenkaan pastelleilla rakentaisi.

  Pikaista parenemista Nina! 🙂

  1. Kesälle ripaus pastellivärejä todella sopii, ja korostaa samalla myös kivasti päivetystä. Mietin muuten juuri itsekin samaa, miten ihmeessä päivitys voi kadota niin hetkessä?? Eihän siitä ole kuin pari viikkoa kun peilistä katsoi kivasti ulkona väriä saanut tyyppi, mutta taas mennään kalpeana lakanana ja meikkivoide on jouduttu vaihtamaan siihen vaaleimpaan myynnissä olevaan sävyyn. Ihan tylsää!

 2. SatuKoo says:

  Pikaista paranemista!
  Itse ehdin olla viisi päivää loman jälkeen töissä ja tämä koko viikko on mennyt flunssaa sairastaessa kotona. Veikkaan vahvasti, että työpaikkamme sisäilmaongelmalla on jotain tekemistä sen kanssa, että lomalta palatessa on altis flunssalle 🙁

  1. Tiedätkö Satu, mä mietin ihan samaa… Lomalla en ole kipeänä mutta töissä sairastun tosi helposti. Ja kun olin 8kk vuorotteluvapaalla en tainnut olla sinä aikana kertaakaan sairaana… Hmmm, ahdistava ajatus! Paranemista sinnekin!

 3. Paranemisia Nina! Meillä kans köhitään ja kurkkukipuillaan isommalla porukalla. Mikähän siinä on, ettei syksyistä tahdo selvitä terveenä?

  1. Kiitos Virpi! Näitä flunssia on ihan älyttömästi nyt liikkeellä, nähtävästi myös siellä Ruotsin puolella. Paranemisia sinnekin!

 4. Kuulostan ehkä hipiltä, mutta suosittelen pakuriteetä. Olen juonut sitä aamuteenäni vuoden alusta, enkä ole ollut kuumeessa _yhtään_ kertaa. Parin lomareissun päätteeksi (kun teepusseja ei ole useaan päivään ollut käsillä) on tullut pieni nuha, mutta muuten olen ollut ihan ihmeen hyvässä terässä. Tee maistuu kirjaimellisesti puulta, mutta itse pidän maustakin tosi paljon.

  1. Pakuritee it is! Haen sitä heti tänään kaupasta ja aloitan testikuurin. Olen muuten joskus juonut vaniljalla maustettua pakuriteetä ja se oli jopa hyvää. Kiitos vinkistä .Nekku.!

 5. […] että rakastan espadrilloja. Viimeksi ihastuin palavasti kahteen pariin kyseisiä kenkiä Objectin kevään 2015 mallistossa. Tilaisuudessa paikalla ollut esittelijä totesi ihastukseni huomattuaan että on kiva kun […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.