Marks & Spencer Suomeen

tunnetila: mietiskely

marksspencer kollaasi

Olette varmaan kuulleet, että brittiläinen vaateketju Marks & Spencer tulee tämän syksyn aikana Suomeen. Liikkeitä avataan Sokosten yhteyteen ympäri Suomen (Helsingissä jo tämän viikon torstaina, 9.10.) ja moni tavaratalo onkin ollut remontin keskellä jo kuukausia. Jännittävä nähdä miten yhden brändin oma liike istuu Sokoksen kylkeen.

Minulle Marks & Spencer tuo aina mieleen edesmenneen mummoni. Mummoni oli hyvin pienikokoinen ja muistan kun hän kerran Gibraltarilla piipahtaessamme kertoi löytävänsä ainoastaan Marks & Spenceriltä hänelle sopivia housuja. Kävimme pyörimässä liikkeen housuosastolla, ja kyllä, heidän valikoimistaan löytyi housut jotka olivat minulle jopa liian lyhyet! Voi tuota onnen päivää! Yleensä saan lyhentää housujeni lahkeita keskimäärin 10cm. Kerrankin joku lahkeenpituus oli minulle liian lyhyt!

Mielikuvani brändistä ei ole kovinkaan nuorekas ja päätinkin ihan huvin vuoksi selata heidän verkkoputiikkiaan ja etsiä löytäisinkö sieltä asukokonaisuuden myös itselleni. Ja kas, yllä oleva kollaasi osoittaa, että klassiset kashmirit, kohtuuhintaiset nahkalaukut- ja kengät ja kivat perusvaatteet löytyvät myös heidän valikoimistaan. Myös alusvaatteiden osalta löysin putiikista vaikka mitä kaunista.

Jäänkin nyt kiinnostuneena odottamaan mille kohderyhmälle Suomeen tulevat liikkeet kohdistavat tuotteensa. Löytyykö liikkeistä jokaiselle jotakin vai kaipaanko joka kerta liikkeen nähdessäni mummoani?

0

(10) Kommentit

 1. No enpä ollutkaan kuullut. Kiva käydä katsastamassa valikoima. Aina positiivista saada uusia tuulia tarjontaan!

  1. Juu, täytyy käydä itsekin tutustumassa liikkeen valikoimaan vaikka jo heti tällä viikolla. Toivottavasti on avajaistarjouksia… 😉

 2. HeidiV says:

  Tallinnan Rocca al Mare -ostoskeskuksessa on jo Marks & Spencer, jossa kävinkin tätini kanssa. Hienoa siis, että Suomeenkin saadaan! Tulee kuulemma Lahdenkin Sokokselle, ettei tarvi Hesaan asti mennä – ihan mahtavaa 😀

  1. Ai Tallinnassa on jo Marks & Spencer! En tiennytkään. En ole muuten koskaan käynyt Rocca al Maressa. Täytyisi ehdottomasti päästä tutustumaan tuohon suureen kauppakeskukseen. Ja hip hei, hyvä Lahti! Huippua että kaikki uudet jutut ei ole aina vain Helsingissä!

 3. Oi mikä ihana pörrötakki tuo onkaan! Supersöpö! <3

  1. Eikö olekin!? Saapa nähdä tuleeko Suomeen samoja kivoja tuotteita mitä bongailin verkkoputiikista..

 4. Itse asiassa parina vuotena olen halunnut tuonne Viron Rocca al Mareen vain Marks&Spencerin vuoksi. 🙂 Ja ensimmäisenä tulee mieleen omat reissut Lontooseen joskus apua 30-vuotta sitten. Ja miten mummomainen meininki just siellä oli. Mutta nykyään Lontoossa käydessä oikeastaan aina pistäydyn vaikka vaan juna-aseman Spencerillä herkkuja ostamassa. Eli oikeastaan vain herkut mielessä, mutta jännää nähdä toki onko ilme nuorentunut. 🙂

  Mummot ovat ihania, toinen mummini eli 102-vuotiaaksi ja toinen kasvatti minut ja asuu nyt 93-vuotiaana yksin Ruoholahdessa ja tekee kaiken itse ruokia ja siivouksia myöten. Mummit.. <3

  1. Mummot <3 Piipahdin torstaina M&S:n herkkuosastolla (4.krs). Pienihän se oli, mutta ihan ok valikoima. Mitään ei tarttunut mukaan tällä kertaa, mutta joskus haen kyllä kunnon satsin brittiläisiä maistiaisia. 🙂

 5. Pörrötakki on ihana! Taisinpa selailla S-lehden mukana kotiin tullutta M&S-mainosta ja vähän kyllä koin, että aavistuksen mummomainen oli se yleisilme. Mutta ehkä tuo M&S pääsee vielä yllättämään, voihan se olla että siellä kaupassa onkin vaikka ja mitä 😀

  1. Kävin heti torstaina tsekkaamassa paikan. Liike oli valtava, neljässä kerroksessa, ja etenkin alusvaateosasto näytti monipuoliselta ja kivalta. Tarkempaan en mitään katsonut, kävelin vain koko liikkeen läpi. Vaatepuolella bongasin muutamat helmet (esim. juurikin nuo kashmirit), mutta muuten en oikein vakuuttunut että tulisin löytämään sieltä itselleni vaatteita. Mutta annan liikkeelle kyllä vielä mahdollisuuden kunhan minulla on aikaa käydä siellä paremmalla ajalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.