IvanaHelsingin muumit

tunnetila: tykkäys

The_island_2 Seili_dress_1 lace_ong_dress_4 leggins_blue_jacket_1 Pari viikkoa sitten Designmuseo täyttyi uteliaista muodin rakastajista kun IvanaHelsinki esitteli siellä uuden Moomin by IvanaHelsinki -mallistonsa. Siinä hetkessä, kun ensimmäinen malli asteli catwalkille ja tilassa alkoi soida Myrskyluodon Maija, oli jotain todella maagista. Suomalaisuus, perinteet ja ylpeys siitä mitä me olemme, oikein vyöryi näytösvieraiden yli ja sai allekirjoittaneen käsivarret kananlihalle. Vitsit miten hieno hetki!

Mallisto oli täysin IvanaHelsingin signaturetyyliä ja jokainen IvanaHelsingin suunnittelusta pitävä sai varmasti mallistosta kaiken haluamansa. Muumien maailmasta poimitut printtikuosit leikittelivät tyttömäisten mekkojen helmoissa ja huikea keksintö, muumipitsi, sai ihmiset siristelemään silmiään. Suunnittelija Paola Suhonen varoitti, että muumipitsin muumeja ei välttämättä ihan heti huomaa. Itse olin näytöksen jälkeen aivan vakuuttunut siitä että pah, ei noissa mitään muumeja ollut, kunnes näin pitsistä valokuvan. Ihan selvästihän siinä on muumeja! Hieno idea tuoda muumit mukaan myös IvanaHelsingille ominaisiin pitsituotteisiin.

Eveliina_1 Muikkunen_rose_Malin_skirt Muikkunen_black_white_1 Myrsky_fuxia_1 Myrsky_rose_2Eleonoora_maxi_navy_1En ole itse mekkotyttöjä ja pidän aina IvanaHelsingin mallistoissa eniten mallistojen muhkeista neuleista. Niin kävi tälläkin kertaa. Pörröiset Muumi-neuleet näyttivät niin ihanan pehmoisilta ja lämpimiltä että aloin heti haaveilemaan, yllätys yllätys, musta-valkoisesta Muikkunen -neuleesta, tai suuresta Myrsky -neuletakista johon olisi ihana kääriytyä syysmyrskyn riehuessa ulkona.

Myös suuri neule nimeltä Eveliina, jota hallitsee niin neuleen etu- kuin takapuolellakin oleva jättimäinen muumeista tuttu hahmo (muistan hahmon kirjasta Kuka lohduttaisi Nyytiä?, mutten yhtään tiedä hahmon nimeä) oli valloittava! Tuo neule päällä ei voisi olla koskaan huonolla tuulella.

Moomin by IvanaHelsinki -mallisto on todellinen kunnianosoitus Tove Janssonia, suomalaista muotoilua ja ennen kaikkea rakastettuja Muumeja kohtaan.

Kuvat IvanaHelsinki

0

(2) Kommentit

  1. Mä olen niin myyty. Aivan ihania! Saisinko kaikkia yhden, kiitos =)

    1. Heh, nämä on kyllä niin sinun juttujasi! Mäkin toki voisin ottaa kaikkia yhden, mutta ahkerimpaan käyttöön pääsisi ehdottomasti nuo neuleet. Valkoisessa pitsiunelmassa voisin mennä vaikka naimisiin… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.