Ne paremmat otokset

tunnetila: ilo

261014 viides 261014 toka

takki Katri/n, huivi Balmuir*, hanskat Moschino, laukku Zalando*, housut Cubus, nilkkurit Dumond

261014 kolmas261014 eka261014 kuudes

Tässä ne nyt ovat. Ne asukuvaussession onnistuneemmat otokset. Ette tiedäkään miten kiitollinen olen Ainolle, joka kerta toisensa jälkeen suostuu ottamaan minusta kuvia, ja samalla pitää blogini asukuvauskategoriaa hengissä. Bloggaajana on kullanarvoista omistaa Ainon kaltainen ystävä!

Mahtavinta yhteisissä kuvaussessioissa on se, että Aino nappaa asusta parikymmentä kuvaa ja homma on pulkassa. Toki osa kuvista on epäonnistuneita, mutta siitä voi syyttää ainoastaan kuvauksen kohdetta. Kun on lahjakas kuvaaja, myös tällainen amatöörimalli pärjää kameran edessä ja kuvien kanssa tulee joskus jopa valinnanvaikeus kun tarjolla on niin monta onnistunutta otosta.

Kiitos Aino, jälleen kerran, asukuvaussessiosta!

Kuvat Aino / Visuaalisesti vaativa / Ainoa

Ps. #LUMIstyle -kisa on edelleen käynnissä ja olemme jääneet ponien kanssa alakynteen. Jos et ole vielä äänestänyt kisassa suosikkiasi (mieluiten tietysti minua), tee se nyt. Klik ja tykkäys = onnellinen Nina. Kiitos jokaiselle äänestäneelle! <3

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  // visuaalisestivaativa //
  25/11/2014 at 09:59

  No kiitos itsellesi inspiroivasta seurasta! <3

  • Reply
   Nina
   25/11/2014 at 17:51

   Iiiso hali ja kiitos sinulle Aino! <3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.