Piknikillä

tunnetila: ilo

picnic1 picnic2

Olen vähän kummallinen tyyppi. En oikein tykkää piknikeistä.

Piknik-tavaran mukaan pakkaaminen on minusta jotenkin vaivalloista. Lasit eivät pysy kaltevilla alustoilla pystyssä ja tuuli lennättää servettejä nurmikentän toiseen päähän. Kaikesta huolimatta kesäiset päivät saavat minut vuodesta toiseen pakkaamaan kamat kasaan ja suunnistamaan nurmikolle syömään. Edes kerran kesässä.

Tämän kesän ensimmäinen, saa nähdä oliko myös viimeinen, piknik tapahtui muutama viikko sitten, kun helleaalto yllätti ulkona kylmissään värjöttelevät suomalaiset. Yksinkertaistin piknikin tekemällä salaatit valmiiksi annoskokoisiin rasioihin. Kirsikat laitoin painavaan lasipurkkiin joka toimi samalla painona serveteille. Lisäksi pakkasin mukaan pienen leikkuulaudan alustaksi skumppalaseille.

Jee, kerrankin sain aikaan piknikin, joka tuntui ainoastaan helpolta ja mukavalta, eikä roskia tullut ensinkään. Tyhjän skumppapullonkin sain annettua pullonkerääjälle.

Pidättekö Te piknikeistä? Minulle saa jakaa parhaat pakkaus- tai piknik-ruokavinkit. Yritän saamillani vinkeillä helpottaa mielestäni jotenkin kohtuuttoman suurelta tuntuvaaa piknik-urakkaa.

0

(6) Kommentit

 1. Yleensä olen ainakin kerran kesässä käynyt piknikillä ystävien kanssa Billnäsissä antiikkimarkkinoiden yhteydessä, aina samassa paikassa joen varressa. Tänä vuonna jäi tosin väliin. Ruokaa on aina tolkuttomasti…

  Paras vinkki taitaa olla pakata muovipusseja mukaan roskia varten, jotta ne saa kuljetettua vaikka kauemmaksikin roskikseen jos lähimmät ovat jo täynnä, niin kuin ne suosituimmissa piknikpuistoissa yleensä ovat. Jos roskat jättää roskiksen viereen, ne houkuttelevat variksia repimään pusseja ja levittelemään roskia.

  1. Nina says:

   Oih, Billnäsin antiikkimarkkinat kuulostaa ihanilta!! Mäkin haluan tuollaisen jokavuotisen piknik-perinteen. Hmmm, täytynee kutsua porukka kasaan ja suunnitella kunnon piknik-kemut. Kiitos muovipussivinkistä Lumo, vinkki on erinomainen!

 2. HeidiV says:

  Kyllä tykkään käydä piknikeillä. Tuuli välillä tosiaan heittelee alustaa ja astioita. Otan myös muovipusseja mukaan roskille. Eväsvinkkejä saan naistenlehdistä 😉

  1. Nina says:

   Muovipussit, täydellinen vinkki Heidi!! En ymmärrä ihmisiä jotka voivat jättää roskia nurmikolle. Mikä ihme heitä vaivaa???

 3. Kaisa says:

  Sama! Hankalaa hommaa! Ja sit aina tulee tietty pissahätä, eikä vessoista tietoakaan 😀 Mutta kerran kesässä on kumminkin aina pakko yrittää 😉

  1. Nina says:

   Heh Kaisa, tuon pissahätäaspektin unohdin kokonaan, mutta totta, täysin totta!!! 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.